Lētticīgas, naivas un nepašpārliecinātas sievietes arī ir Elīnas fanes, kamēr Elīnas ego sit plaukstas, ka ir kas viņā klausās.Everests @ 12.11.2023 23:20Bet reāli man ir mind blown, ka Latvijā cilvēki fano par random Elīnu. Ne viņai talants, nekas. Es nezinu, saprotu, jā par dziedātāju fano utt, bet par parastu cilvēku, kurš vienīgais izceļas ar to, ka pats sevi par apsmieklā pataisa. Nē ne, es šokā.
Dalia @ 12.11.2023 23:01
Tā meitene vispār ir bez jebkādas savas personības, tikai atdarina Elīnu. Es viņu pāris reizes esmu satikusi, un viņa ne tikai kopē Elīnas uzvedību, stilu, bet arī runā tā pat kā Elīna. Kvēlākā Elīnas fane, kas grib būt Elīna.
Šīs sievietes nesaprot, ka tā nav skaudība, bet reāli fakti. Netīrība, nerūpēšanās par savu bērnu, viens neliels veikals ar mazu cilvēku apmeklētību, sliktas kvalitātes apģērbs, klientu serviss zem katras kritikas utt., nav tās lietas, par kurām skaust.maijrozīte @ 12.11.2023 23:42Kā Elīna var kādu kaut ko iemācīt un iedvesmot. Viņa ir spilgts piemērs, tam, ka nevajadzētu darīt un apsmiekls visai Latvijai. Par viņas fanēm, var būt tikai sievietes ar zemu pašvērtējumu, ka arī izglītības un kritiskās domāšanas trūkumu.
EsRedzējuKa @ 12.11.2023 22:47
Vai tad viņiem ar vīru nebija kaut kādas nesaskaņas un drāmas? Salaba ar seksu un palika stāvoklī? Lai glābtu laulību?
Valdet @ 12.11.2023 22:45Kaa tagad taisnojas milet_izglitoti. Nu wtf, vina ka profesionale ir zaudejusi manas acis. Paldies Elina, vismaz zinu kam varu atsekot un nelasit vairak ??
elfa* @ 12.11.2023 12:13Laikam no visiem Didriķes murgiem mani visvairāk fascinē kā viņa piesauc, kāda viņa kristiete un kā mīl Dievu. Protams, tikai tad, kad tas ir izdevīgi vai vajag pārmaiņai starp bezvīļu apenēm un to kā visiem skauž, ko citu pieminēt. Tikai kaut kā lielā kristiete un Dieva mīlētāja galīgi nedzīvo pēc kristiešu principiem un Bībeles (kuru tik daudz lasot). Ja dzīvotu, tad diez vai puspliku dirsu un pupus izkārusi netā tirinātos, jo Dievam ticīgas sievietes parasti ir ģērbušās pieklājīgi un visu piesedzot. Un viņas arī par saviem bērniem rūpējas, par ģimeni rūpējas, jo tās ir viņu vērtības. Nevis - vīrs regulāri vakariņas dabū rīt no pannas, bērns nogrūsts auklei un tiek savākts tikai bildēm.
Kad viņai tas pasākums starp citu bija? Vnk, kad čekot storijus :D:D:D
Valdet @ 12.11.2023 22:45Kaa tagad taisnojas milet_izglitoti. Nu wtf, vina ka profesionale ir zaudejusi manas acis. Paldies Elina, vismaz zinu kam varu atsekot un nelasit vairak ??
Vāciešiem bija austriešu gleznotājs, mums būs Dobeles modes dizainereL.. @ 12.11.2023 19:00
Izskatās, ka Didrai ir daudz fanātu. Tās skatuves dekorācijas, dress code, kristīgā mūzika - sajūta, ka jauna sekta top ?