SaulcerīteRasa @ 11.11.2023 17:19Es atzīšos, ka sen atpakaļ, kad nezināju, cik slimīga viņa ir, sev tādu nopirku, bet viņu nav kur vilkt, izskatās masīvs, zem vējjakas nepavilks, ja negribi būt super iespiesta, tad nu tā stāv un karājas skapī, labi ja reizi uzvilkts.
Nē, jo izskatās masīva, kaut kas ar pīnēm nav labi, es neesmu nekāda super īsā, bet izskatos noslīkusi. Pirku tieši ar tādu domu, kā mini, bet tā arī stāv skapī.Kenty @ 11.11.2023 17:25pavasarī neder un siltā rudenī?vēsos vasaras vakaros.?kad kurtkas pa karstu,bet jaciņa pa vēsu?
viņa jau teica, ka sākumā kur tur zvanījusi un viņai teica,ka pēc pazīmēm vīruss, bet pēctam didra zvanījusi tai otrai dakterei, kas ieteikusi viņai zāles.MartaElza @ 11.11.2023 17:14Zinu 3 cilvēkus, kuri savā starpā nekontaktējas - bet šobrīd visiem ir (vai bijusi) temperatūra, sāpes vēderā, arī caureja (vai vemšana) un.. tādāaaa - pozitīvs COVID tests (bez raksturīgiem saaukstēšanās simptomiem)!
Ja vien šī nav tēlošana, lai piesaistītu uzmanību, tad viss lielais pasākums būtu jāatceļ!
droši vien no rīta abi ar nauriku domā, kā uzlabot statistiku, bāc, abi izdomā, vajag drāmu, paraudāt, un kāds vēl vispār tic tai didrai? Viņa jau nešķiro, muld visā un visur.dievticīgā, didra.nebaidies, ka šitā izlikties par slimu, tiešām var arī saslimt?šitā stulbā ķēmošanās vakarā uz tās skatuves, šausmas, biznesmeņi, mācīs citiem biznesu, iedvesmos.zem tiem enģeļu spārniem, apvemties var, tādi pidriķi, jo tālāk,jo stulbāk.Piliite89 @ 11.11.2023 17:06Tāds teātris…kur vēl roka ceļās šo visu filmēt. Galvenais nofilmēt, ekstra,ekstra dramatiski. Jo slava un skatījumi jau ir viņai atkarībnesoši. Es vairs nevaru tiešàm paskatīties viņu. Ar katru reizi drausmīgāka
Roze sarkanā @ 11.11.2023 21:34droši vien no rīta abi ar nauriku domā, kā uzlabot statistiku, bāc, abi izdomā, vajag drāmu, paraudāt, un kāds vēl vispār tic tai didrai? Viņa jau nešķiro, muld visā un visur.dievticīgā, didra.nebaidies, ka šitā izlikties par slimu, tiešām var arī saslimt?šitā stulbā ķēmošanās vakarā uz tās skatuves, šausmas, biznesmeņi, mācīs citiem biznesu, iedvesmos.zem tiem enģeļu spārniem, apvemties var, tādi pidriķi, jo tālāk,jo stulbāk.
100% tas pasākums ir sektas ideja un ieguldījums. Sludinās Dievu caur puķītēm, lai piesaistītu jaunus muļķus, attiecīgi izdevīgi sektai. Viss, kas tur ar biznesu būs saistīts ir tas, ka Dievs to visu iedeva. Ar Dievu uz pusēm. Dievs, Dievs un Dievs. Un tas viss jau ir 1000x dzirdēts.magdalena333 @ 11.11.2023 22:08Tas pasākums vispār būs parodija, kādi spārni, kāda kāzu kleita, bērnu stūrītis, jomojo. Vai kādi it kaut ko tādu redzējusi biznesa kursos? Tas ir kaut kāds cirks, ko viņa mēģina nosaukt par biznesa kursiem, kaut kāds sektu saiets, kur fanītes ies apskatīties uz savu pielūgsmes objektu. Es nespēju iedomāties, ka kāda sakarīga sieviete tiešām ietu uz šādu pasākumu iegūt zināšanas. Šādos kursos/pasākumos viss ir piezemēti, nekāds pompozums, vadītāji uztājas šādam pasākumam piemērotā apģērbā, nekāda lēkāšana pa skatuvi, plus vēl iedomājos, ka šī sāks runāt par Dievu, kas 200% tā arī būs, apkārt bērni bļaustīsies, vēl tik trūka Elīna defilēs uz skatuves bezvīļu apenes nu, lai parādītu piemēru, kā uzfilmēt storiju?
magdalena333 @ 11.11.2023 22:08Tas pasākums vispār būs parodija, kādi spārni, kāda kāzu kleita, bērnu stūrītis, jomojo. Vai kādi it kaut ko tādu redzējusi biznesa kursos? Tas ir kaut kāds cirks, ko viņa mēģina nosaukt par biznesa kursiem, kaut kāds sektu saiets, kur fanītes ies apskatīties uz savu pielūgsmes objektu. Es nespēju iedomāties, ka kāda sakarīga sieviete tiešām ietu uz šādu pasākumu iegūt zināšanas. Šādos kursos/pasākumos viss ir piezemēti, nekāds pompozums, vadītāji uztājas šādam pasākumam piemērotā apģērbā, nekāda lēkāšana pa skatuvi, plus vēl iedomājos, ka šī sāks runāt par Dievu, kas 200% tā arī būs, apkārt bērni bļaustīsies, vēl tik trūka Elīna defilēs uz skatuves bezvīļu apenes nu, lai parādītu piemēru, kā uzfilmēt storiju?
MartaElza @ 11.11.2023 17:14Zinu 3 cilvēkus, kuri savā starpā nekontaktējas - bet šobrīd visiem ir (vai bijusi) temperatūra, sāpes vēderā, arī caureja (vai vemšana) un.. tādāaaa - pozitīvs COVID tests (bez raksturīgiem saaukstēšanās simptomiem)!
Ja vien šī nav tēlošana, lai piesaistītu uzmanību, tad viss lielais pasākums būtu jāatceļ!
*Bella* @ 11.11.2023 23:57
Man atkal tieši šādi simptomi bija pie apendicīta. Durošas sāpes vēdera sānā, temperatūra 38,5C un slikta dūša, pēc kāda laiciņa likās ka paliek vieglāk un sāpes pārgāja, bet pēc pāris stundām sākās arī vemšana un sāpes kuņģī. Es īsti neizprotu tos ārstus, kuri var izrakstīt kkādas zāles pa telefonu. Jo viņa minēja, ka uzpiežot vēderā sānā ļooti sāpot. Vai nu viņa notēloja, lai visi domātu ka viņa baigā močītāja vai arī viņa ne visai gudra un ļoti spēlējās ar savu veselîbu, jo tāpat vien temperatūra uz 38,5 neuzlec un nepàriet.?
es arī nodomāju, viņiem krēslu nav? Trauku nav? Naurels vienmēr tāds rijošs, skats nepatīkams.Nu vismaz ņēma vērā mūs, forumnieces, neplivinās vairāk savās feikās boss trusenēs izrādot savu tizlo ķermeni.Piliite89 @ 12.11.2023 01:18Tā stāvēšana pie virtuves galda, pie tās plīts. Kājās stāvot sušī ēd. Kur ir normāla galda kultūra. Nevar apsēsties visi smuki, kā ģimene pie galda un pie šķivīšiem. Tā kā studenti…bērns vispār zin ka pie galda jāsēž un jaaēd, vai jau pieradis ka stāvot tētis rij un māte tik siekalojās un burkānu grauž.
Roze sarkanā @ 12.11.2023 09:56es arī nodomāju, viņiem krēslu nav? Trauku nav? Naurels vienmēr tāds rijošs, skats nepatīkams.Nu vismaz ņēma vērā mūs, forumnieces, neplivinās vairāk savās feikās boss trusenēs izrādot savu tizlo ķermeni.
Diemžēl, didriķi ir dzimuši tādi tupi bomžīgveidīgi un tādi arī paliks.
simona.saimona @ 11.11.2023 18:47Viņa to slimību notēloja, lai var uzgrūzt mammai Dž.skatīties. Teica, ka šodien bija paredzēta darbīga dien, Dž. ņemt līdzi, pašai tik slikti, ka jāsauc mamma palīgā. Kā Dž.nav jāpieskata, veselība atgriezās.
bērns sāks dārziņā iet, nesapratīs kāpēc jāēd sēžot.Skraidīs apkārt ar ēdienu, kā tagad ar cīsiņu skraida pa grīdu izsmērējis.Piliite89 @ 12.11.2023 01:18Tā stāvēšana pie virtuves galda, pie tās plīts. Kājās stāvot sušī ēd. Kur ir normāla galda kultūra. Nevar apsēsties visi smuki, kā ģimene pie galda un pie šķivīšiem. Tā kā studenti…bērns vispār zin ka pie galda jāsēž un jaaēd, vai jau pieradis ka stāvot tētis rij un māte tik siekalojās un burkānu grauž.