The Princess @ 06.11.2023 11:52
Es to pašu! Neesmu redzejusi, kad mazais estu NORMĀLU ēdienu, kā zupinu, kaut vai varitu kartupeli vai burkānu. Tā vieta pusfabrikāti. Es visu taisu pati, nekad neesmu pirkusi veikala biezeņus, bet Elina pat biezeņus nejedz nopirkt, tā vietā, atrada, la veikalā nopirkusi cīsiņus. Ok, vienreiz radija Kabritas biezeņus un tas arī viss. Ok, var iedot burgera MAIZĪTI nokosties, vai kadu darzeni, ja ir kafejnīcā, bet tapat jaskatās uz sals daudzumu.
Ok, manam mazajam īsti arī nav mīļmantas, tā vietā staipa lidzi virtuves silikona lāpstiņu vai kadu.detaļu no LEGO DUPLO?
EV @ 06.11.2023 12:58PAGA PAGA!!! Es pareizi sapratu no N storija!!! Didra brauks līdzi pie zobārsta!!!??? Wow ??
Dalia @ 06.11.2023 14:14
lol, ar filmētāju - reklāma! Ļoti gudri! Tas kāds Latvijas realitātes šovs?
Viņi neved pie speciālista, lai piestrādātu pie Džeisona staigāšanas uz pirkstgaliem un te pēkšņi - ar filmētāju pie zobārsta.
EV @ 06.11.2023 12:55Dž jau tiek gatavos bd…. Acuārsts, tagad zobārsts. Vecākiem laime, nebūs jāmaksā vairs auklei, tagad būs kam nogrūst to sīko… vienīgais pluss, ka dž nebūs grūti adoptēties bd, jo nebūs jau no kā šķirties, gan jau pat laimīgs būs, kad redzēs pilnu istabu ar mantām, labu ēdienu un audzinātāju mīlestību….
Duuda @ 06.11.2023 14:35
Būs būs aukle, bērnudārzi diemžēl par nelaimi Didrihsoniem strādā tikai līdz 19:00, kurš ta pēctam vāķīs to bērnu ja ne aukle? Vecākiem taču jāmočī?
Everests @ 06.11.2023 14:37Un kamēr sevi vēl par stulbāku pataisija, runājot par sūdu, tikmēr to kūku nevienu reizi neapēda. Tikai ar dakšu sabakstija. Es nesaprotu kā cilvēki var viņu aizstāvēt, kristiete, kas citus uzņēmējus par sūdiem sauka, jo darbojas tajā pašā lauciņā. Briesmīgi, briesmīgi.
EV @ 06.11.2023 12:55Dž jau tiek gatavos bd…. Acuārsts, tagad zobārsts. Vecākiem laime, nebūs jāmaksā vairs auklei, tagad būs kam nogrūst to sīko… vienīgais pluss, ka dž nebūs grūti adoptēties bd, jo nebūs jau no kā šķirties, gan jau pat laimīgs būs, kad redzēs pilnu istabu ar mantām, labu ēdienu un audzinātāju mīlestību….
Lorra @ 06.11.2023 12:21
Man liekas, ka jūs redzat to ko gribat redzēt. Cik reāli reizes nedēļā Elīna parāda kad Džeisons ēd? Es nezinu, apmēram 3x nedēļā varbūt un pēc tā jūs spriežat kā viņš tiek barots ? esmu redzējusi kā tiek izvārīta brokoļu putriņa vai iedots banāns. Ja jūs tik uzcītīgi sekojat viņas dzīvei, tad nu tas bija arī jāredz, bet nu par to jau nevar dirst, tādēļ jus izliekaties, to neredzam.
Acu ārsts ir obligāts uz gadiņu visiem bērniem.Dita.D @ 06.11.2023 15:02
Acu ārsts un zobārsts nav tikai uz bd. Mūsu bērna ģa arī pēc gada vecuma nosūtīja pie acu ārsta. Ir ārsti, kas sūta, citi nesūta.
nu un ko viņš ēd? Cīsiņu no zemes, netīrus tomātus izvazātus pa zemi, čipšus, ah, jā redzējām, banānu.un ne jau pie sava galdiņa, bet ēd kur pagadās.Arī naureļa rokās , kur viņš baroja Džeisonu stāvus no pannas ar pirkstiem, nevis ar karotīti.Varbūt viņš ēd tās briesmīgās didras kūkas ar iebiezināto pienu?Didrai patīk izrādīt savus kulinārijas šedevrus, ja gatavotu dēlam, būtu jau iefilmējusi.didrai nav ne mazākās sajēgas kas ir mazs bērns.Labi, jauna, pirmais bērniņš, bet var taču palasīt informāciju par bērniņa audzināšanu, barošanu, par to, kas ir svarīgs bērnam pirmajos dzīves gados, par bērniņa attīstību, bet to dara mīlošas māmiņas, bet didrai nav laika mīlēt savu dēliņu, nu redzēsim, ja nogrūdīs dēlu bērnu dārzā tagad uz ziemu, tad viss skaidrs, baigākie biznesmeņi ,kuriem bērns interesē vismazāk.un jūs, fanītes, ieslēdziet galvu, Džeisons guļ uz ādas dīvāna , viņam pat nav sava GULTIŅA!!!!!!tajā marmora šķūņī!!!!Dita.D @ 06.11.2023 15:07Un Džeisona vecumā jau jāsāk ēst normāls ēdiens nevis biezenītis un vārīts brokolītis kā te raksta ?