Nu jau pirkusi par 650 EURO iepriekš bija par 250.😊😊😊Mc.Queen @ 28.10.2023 22:08Gučī somele tomēr nav aizgājusi, ielikts story pa jaunam. ?
Kautkasnomalas @ 28.10.2023 22:24Nu jau pirkusi par 650 EURO iepriekš bija par 250.???
tu ar savu stresu tam bernam traumu iebīdīsi.Storijā Dž ļoti labi turējas un pat ar mašiniti nenobijās.Banāli skan,bet ja lidzi būs"nepareizais" vecāks,kurš streso par katru nogriezto liniju,Tu izdarisi vairāk ļauna nekā laba.(Elina noteikti ir tā,kas pa matiem stresotu un neļautu griezt tā vai šitā) Dzeki ir dzeki mieriņāPuppet @ 28.10.2023 22:10nav par to ka “mātes vietā”. Bet pirmais matu griezums var būt emocionāls bērnam , jo vinsh nezin , ka tas nesāp. Es nevaru iedomāties nebūt blakus savam bērnam tādā milestone
Puppet @ 28.10.2023 22:10nav par to ka “mātes vietā”. Bet pirmais matu griezums var būt emocionāls bērnam , jo vinsh nezin , ka tas nesāp. Es nevaru iedomāties nebūt blakus savam bērnam tādā milestone
nezinu, man pašai nav bērnu, bet domāju, ka es noteikti ietu kopā ar tēti uz pirmo matu griezumu bērnam…SarmaD @ 28.10.2023 22:34
Apgriezt matus, nu tāds milestone ka tik turies. Tēvs noteikti sliktāks vecāks nekā māte tur blakām pastāvēt. Un es te nerunāju tik daudz konkrēti par Nauri vai Elīnu. Es vispār. Nav brīnums, ka pēc tam attiecības čupā, ja nevar tik elementāru lietu uzticēt tēvam un katru sūdu pataisa par dzīves sasniegumu.
Puppet @ 28.10.2023 22:13also , tētis Jenots ir tupenis. Ar vińa frizūru vińam nevajadzetu nevienu pie friziera vest
He730 @ 28.10.2023 22:40nezinu, man pašai nav bērnu, bet domāju, ka es noteikti ietu kopā ar tēti uz pirmo matu griezumu bērnam…
SarmaD @ 28.10.2023 22:34
Apgriezt matus, nu tāds milestone ka tik turies. Tēvs noteikti sliktāks vecāks nekā māte tur blakām pastāvēt. Un es te nerunāju tik daudz konkrēti par Nauri vai Elīnu. Es vispār. Nav brīnums, ka pēc tam attiecības čupā, ja nevar tik elementāru lietu uzticēt tēvam un katru sūdu pataisa par dzīves sasniegumu.
Kautkasnomalas @ 28.10.2023 22:24Nu jau pirkusi par 650 EURO iepriekš bija par 250.???
Gudralapsa @ 28.10.2023 22:47
Te vairāk runa par "pirmajām reizēm", kur it kā vecākiem vajadzētu gribēt būt klāt un redzēt savu bērnu piedzīvojam un atklājam ko jaunu.
Ne jau tas, ka tēvi nevar. Var, protams, un vajag. Bet tas mirklis ir "čuss", pagaisis. To vairs neatgūt.
visi storiji pazuda, kopš sen pateicu, ka var sodu norauties. Gan jau daudzi teica to šodien vai arī forumu salasījāsPupuķis @ 28.10.2023 22:47
Un vot, oriģinālajai pirkuma cenai piemeta 400 eur un pusstundas laikā storijs pazuda ?
Pokemoons @ 28.10.2023 16:31
Cik man zināms replikas jeb kopijas nav atļauts iegādāties un ievest Eiropas savienībā. Jo tā ir intelektuālā īpašuma zādzība. Cik dumjam un neizglītotam ir jābūt, lai kopiju atklāti tirgotu un vēl atzītu, ka tā ir kopija. Cik man zināms par to draud kriminālatbildība un arī diezgan lielu finansiālu sodu var norauties par zagta intelektuālā īpašuma pārdošanu. Plus vēl var nākties maksāt par šī paša feika iznīcināšanu. Kāpēc visiem ir likumi, izņemot šo būtni? Un vēl ar tik daudz sekotājiem. Kādu piemēru viņa rāda? Ja viņai būtu sava kolekcija un kāda no mums to uzšūtu kā kopiju un sāktu tirgot. #esnezinaju #manneviensneteica
Varu piebilst tikai vienu. Nezināšana neatbrīvo no atbildības. ‼️‼️
CallMeAnnika @ 28.10.2023 17:25Butterfly brends ir sliktas kvalitātes apģērbs, briesmīgs klientu serviss un Elīna bezvīļu apakšbiksēs.
Ja Elīna būtu gājusi līdzi, pa to laiku, kamēr Dž griež matus, filmētu sevi un grozītos pie spoguļa.SarmaD @ 28.10.2023 22:41
Tā frizūra tam bērnam pie galvas pieaudzēta? Nu tas vispār ir gaumes jautājums. Mati attaug, to mēs tā kā visi zinam. Bet Jenots - tupenis vai kā viņu jūs tur saucat, lai pierod pie šādām lietām. Manuprāt pilnīgi normāla prakse ne vienmēr pie katra sīkuma mātei vazāties līdzi, tapēc ka māte. Starp citu arī nīdēšanas bieži notiek tieši mātes klātbūtnē, jo sievietes nereti ir histēriskākas pašas par sevi.
Lorra @ 28.10.2023 22:54Nu tad nu gan, vēl piekasīsimies, jo Elīna nebija uz Dž pirmo matu griešanu. Nu gan traģēdija . ?