jā, Elīnai uz grīdas ir apmatojums 😂Blocked @ 26.10.2023 19:49
Kas? Apmatojums ?
Tipa apmainās ar pieredzēm platformās.Viņš par Tiktok,viņa par IGPupka @ 26.10.2023 19:08Nesaprotu E šodienas story - kāpēc viņa par savu padomdevēju ņem kaut kādu Arsēniju, kurš skaidrs, ka tikai nesen ir uzsācis biznesu un strādā ar Tiktok nevis IG, ir cita biznesa ideja un arī piegājiens? Es domāju, ka tikai tāpēc, lai sapratu kā vispār strādā Tiktok.
Un par telpām skaidrs, ka viņiem Blaumaņa ielā labi neiet, atkal ir kaut kādas mistiskas noliktavas telpas, kas netiek izmantotas. Nu tās būs skaistumkopšanai - vērs vaļā salonu?
Un kur tad jaunā noliktava atkal lēnām pazūd aiz apvāršņa? Es nesaprotu, kā viņi vēl turas uz ūdens, jo tā šķērdēt naudu ir jāmāk. Viņi tur normāli atmazgā naudu.
Gaisa jaucēja @ 26.10.2023 21:45Pāris dienas atpakaļ pasākums bija izpirkts, šodien 5 veitas tomēr ir ?
novembris ir “īstais” laiks, kad ģērbties baltā 🤣🙈Roze sarkanā @ 26.10.2023 22:04Dzirdējāt,tagad uz pasākumu jāierodas dresskodā,sudraba ar baltu. Nu,fanītes,fiksi pērciet tās sudraba bikses un zābakus un kādu tur vēl figņu.didra cerībā, ka pārdošana sitīs augstu vilni, visi,kuri nopirkuši biļetes,skries pēc viņas lupatām.nu tik bizness sāksies
MTY @ 26.10.2023 20:56Diez Miss lielā uzņēmeja Elīna Didrihsone saprot cik ir 5 000eur? Vai pielikusi kādu 0 klāti, lai izklausītos stilīgāka?
Kur tad viņai tās 5k vērtas telpas atrodas? Z torņa luksus apartamentos? ?
Sonic @ 26.10.2023 19:42
Jāiemācās lietot telefons vai kompītis, kas nu tiek lietots ☀️ vai nu adresei galā jānomaina valsts .. .lv; .pl etc. Vai arī visai lapai var uzlikt tulkošanu automātisko, vsmz safari pārlūkam ar šo nav problēmu.
Jo pēdējā laikā viņa mēģina tēlot biznesa guru un kouču, bet viss ir ļoti, ļoti slikti.Maiga. @ 26.10.2023 18:37Parodija, ne biznesmene...!!!! Lai ko viņa teiktu un darītu, pēdējā laikā tas ir jo vairāk tizli!!! Didra, Tu vnk lēnām jau grimsti.....
Man rāda 7 pieejamas biļetes. Lai nu kā, viņa pamatīgi čakarē cilvēkus. Beigās sanāks, ka dažiem vieta nepietiks, jo būs paši sajukuši ar maldināšanu.Gaisa jaucēja @ 26.10.2023 21:45Pāris dienas atpakaļ pasākums bija izpirkts, šodien 5 veitas tomēr ir ?
es vispār neticu ka tur būs 300 cilvēki, nu kas maksā par to lai klasītos viņas muldēšanu? Vai vienkārši iet uz Dukura koncertu? 🤣CallMeAnnika @ 26.10.2023 23:06Man rāda 7 pieejamas biļetes. Lai nu kā, viņa pamatīgi čakarē cilvēkus. Beigās sanāks, ka dažiem vieta nepietiks, jo būs paši sajukuši ar maldināšanu.
Dukuram jau bija 20.10 koncerts Rīgā. Šaubos, ka Dukurs izpildīs vairāk par 5 dziesmām.Gaisa jaucēja @ 26.10.2023 23:10es vispār neticu ka tur būs 300 cilvēki, nu kas maksā par to lai klasītos viņas muldēšanu? Vai vienkārši iet uz Dukura koncertu? ?
Sakta @ 26.10.2023 23:04Te jau bija minēts par to pirkstu bāzšanu ēdienā, to kaut kā nebiju piefiksējusi. Bet nu šodien Slavenībās bez filtra gatavojot to tiramisu- runā, gatavo un ik pa brīdim laizija to gatavošanas lāpstiņu, tas bija dīvaini, jo gatavoja filmētājiem? var jau būt ,ka tie kadri tā bija samontēti un tā laizīšana bija pašās beigās. Bet nu izskatijās dīvaini. Tiešām slavenība bez filtra, pa vienkāršo?
*Bella* @ 26.10.2023 21:04Man visvairāk iecepīja, kad viņa stāstīja, ka VIŅAS BRENDU neviens nenoreklamēs tā kā viņa.?BRENDU!?VIŅAS!?
Viņa iepērk lētas ķīniešu lupatas un sauc to par savu brendu! ?Vai nu viņa nezin kas ir brends vai nu viņa ir totāli sadomājusies.??♀️