Doiliene @ 24.10.2023 09:01
Storijā kur viņa it kā žļambā spagetti, ja labi ieskatās, var 2x atkal redzēt pārrāvumu video :) Viņa nenorij to pastu! Vien, interesanti, viņa to izspļāva tur pat uz galda, vai kur lika .. bet viņa to 100% nenorija!
Sakta @ 24.10.2023 09:26Kas ir tā bieži pieminētā Annemarija??
The Princess @ 24.10.2023 12:07Šī rīta telegramm murgs...par Dievu un nepaliksanu stavoklī. Viņa cer, kad Dievs dod vinai bērnu? Elin, bērnus rada vīrietis + sieviete, nevis Dievs!
Elīn, Tu vispā seko lidzi savam ciklam? BEIDZOT IR LAIKS iepazit savu ķermeni un izprast, kad sievietei ir Ovulācija!
Pupka @ 24.10.2023 12:35
Varbūt viņa domā, ka ir Jaunava Marija ?
No 20 biļetēm par 40 eiro vairs palikušas tik 10. Izpārdos tās, radīsies vēl 20 vietas.SmiekliNāk @ 24.10.2023 06:41Man naktī radās teorija par Didras pasākumu. Manuprāt, šis ir kārtējais mēģinājums radīt kkādu Didras kultu. Kā tas bija toreiz, kad viņa uzstājās Šlesera partijas sanākšanā - mērķis bija sasniegt viņas sekotājus balsot par Šlesi. Tagad pasākums ir caur kkādu tās draudzes čali ne? Jencīti, laikam. Noteikti lielākā daļa nācēju ir no tās sektas + sadarbības partneriem izdālātās biļetes. Tie pārdesmit muļķi, kuri nopirka biļetes, pasākuma laikā vai starplaikā tiks vilkti iesaistīties Jencīša pasākumos vai iet uz to sektu, kas ,protams, abiem iepriekšminētajiem būtu materiāli izdevīgi. Nu ceru, ka sakarīgi paskaidroju, bet man kkā radās šāda sajūta, jo Didra pēkšņi draudzē parādijās un teica, ka tas noteikti nebūšot viņas vienīgais pasàkums.
Jo nu es neticu, ka 250 cilvēki ir tik tupi, lai ietu uz tādu pasākumu…nu neticu.
melna_aronija @ 24.10.2023 12:49Didra nezin lietas par savu veselību un ķermeni, un izskatās, ka baigi arī nav ieinteresēta uzzināt. Sievietes, kuras tiešām tik ļoti grib bērnu, iet pie ārstiem, dara visu, ko ārsti saka, ar cerību, ka tas viss palīdzēs. Ja Didrai ārsts pateiktu, ja jāsāk normāli ēst, jāpieņemas svarā, jāsaved kārtībā iekšējie procesi, MR utt... viņa gan jau izdomātu, ka tik ļoti viņai to otru bērnu nevajag, jo ar pāris kg klāt tak neielīdīs bombīgajās apenēs.
The Princess @ 23.10.2023 18:55
Pazuda teksts...
Vakar raudaja krokodila asaras, šodien lekā live ar nolaistām bilksem!
Viniem "tas bija viegli", bet vai viņa apjedz, cik daudz sievietes veic medicinisko apaugļosanu, lai tiktu poe bernina? Cik vinam tas maksā gan psihologiski, gan finansiāli? Lūk vinām ir jālej krokodila asaras, nevis Elīnai, kurai "tas taču būs viegli!" + vel vina nezin kas or ovulācija, utt.
Un zem komentāriem Dievticigās sakomentejušas. Šī man ir ļoti sensitīva tēma, lai Elīna netēlo, ka vina loti GRIB, tur noteikti Nauris viņu spiež. Ja Nauris būtu normāls vecis, būtu sapurinajis Elīnu un aizvedis pie kāda uztura speciālista, lai saved kartībā savus ēšanas paradumus, nevis rij burkanus, kafiju un visādus s***s! Esta redzējušas, ka vina ēd kādu cepeti ar stovetiem kapostiem, kartupelīšiem, vai karbonādi? Visu laiku kaut kadi lavaši, fondanti, frī! Normālu sabalansetu edienu, regilāras edienreizes. Un bērns ēd normalu ēdienu? Esat redzejušas kādu zupiņu, kartupeli ar gaļiņu? Protams, ir gatavā bernu partika, bet Dzeisons jau ir liels puika, var est kopā ar vecākiem, bet tas nabadzins ed tikai banānus...
Justiine @ 24.10.2023 14:37Elīnai lielā bēda, statistika instagram samazinājusies. Viņa dziļā neizpratnē, jo storiji taču esot kļuvuši interesantāki nekā iepriekš lol. Protams, ka statistikas uzlabošanai kā vienmēr mēģina uzpirkt sekotājus - taureņa dāvanu kartes izloze 50 euro vērtībā visiem, kuri nospiedīs zvaniņu, lai viņas profils vienmēr tiek parādīts. Principā viņa visu laiku mēģina savu algoritmu uzlabot par kapeikām uzpērkot sekotājus - saldumu izlozes par like pie bildēm/reels utt. Cilvēks izmisumā, ka pamazām kļūst neaktuāls.
Brīvības iela @ 24.10.2023 15:03
es jau neko, bet es piespiezu sirsniņas viņas postiem un atbildu uz izvēles atbildēm, jo vnk negribu, lai mani nobloķē ??
Justiine @ 24.10.2023 14:37Elīnai lielā bēda, statistika instagram samazinājusies. Viņa dziļā neizpratnē, jo storiji taču esot kļuvuši interesantāki nekā iepriekš lol. Protams, ka statistikas uzlabošanai kā vienmēr mēģina uzpirkt sekotājus - taureņa dāvanu kartes izloze 50 euro vērtībā visiem, kuri nospiedīs zvaniņu, lai viņas profils vienmēr tiek parādīts. Principā viņa visu laiku mēģina savu algoritmu uzlabot par kapeikām uzpērkot sekotājus - saldumu izlozes par like pie bildēm/reels utt. Cilvēks izmisumā, ka pamazām kļūst neaktuāls.
Viņai ir 1,5 - 9 tūkstoši like pie bildēm un reeliem. Retos gadījumos 10+ tūkstoši. Tu gribi teikt, ka nobloķēs atlikušos 102 tūkstošus?Brīvības iela @ 24.10.2023 15:03
es jau neko, bet es piespiezu sirsniņas viņas postiem un atbildu uz izvēles atbildēm, jo vnk negribu, lai mani nobloķē ??
Lielie biznesmeņi, kas aug un attīstās. Kāda vēl krievu valoda? Pa visiem gadiem varēja uztaisīt mājaslapu vairākās svešvalodās, lai citās valodās runājošie arī var saprast, kas tie par produktiem, jo no bildēm nevar saprast, vai Elīna mēģina pārdot somu, kreklu vai pati sevi.PatrishaS @ 24.10.2023 16:28
Un meklē jaunu auditoriju - krieviski runājošos