Pupuķis @ 21.10.2023 22:20Paga, ciemos ir Elīnas mamma un Naura tētis, vai abi Elīnas vecāki?
Elīna cer, ka viņi paliks pa nakti. Viņiem vispār tur ir kur nakšņot? Viesu istabu, vismaz es, neesmu manījusi. Vai nakti būs jāsēž uz tiem ādas krēsliem viesistabā?
Viņa ir tieši tā, no kuras būtu jāturas pa gabalu. 7 gadi biznesā, un attīstība ir tieši tur?The Princess @ 21.10.2023 18:45
Tas SPA, jau droši vien cereja, kad Elīna noreklames vinus.
Es vnk nesaprotu kā var klausities Elīnas murgu?! Reāli, ko vina TĀDU ir sasniegusi, ka dod padomus cotiem kā attīstīties? Savas lupatas seilo? Sāka ar 5€? Kas viņa biznesā or par.padomdeveju, ka var taisīt apmācības?
Sāk šķist, ka Elīnas tēvs labprātāk laiku pavada ar Nauri nekā paša meitu...The Princess @ 21.10.2023 23:09
Cik es.sapratu, tad Naurim tetis vairs nav...
Ciemos ir abi Elinas vecāki.
Vajag visiem kopigi uztaisit pusdienas un pavadit laiku, tad būs ģimeniskums, nevis visi izkliduši, kur nu kurais.
Pupuķis @ 21.10.2023 22:13
Nu nez, man ,neprofesionālim, arī likās nedaudz dīvainai tā mīklas pļecku uzsviešana uz virtuves galda, cukuru un kanēli tā vienkārši uzkaisa, ka viņš pēc tam viss birst ārā. Cik esmu gatavojusi, tad parasti ar sviestu sajauc cukuru un kanēli, un bulciņas arī pirms likšanas cepties ar olu apsmērē.
CallMeAnnika @ 21.10.2023 23:54Sāk šķist, ka Elīnas tēvs labprātāk laiku pavada ar Nauri nekā paša meitu...
IceCream @ 22.10.2023 00:29
Es arī tieši nodomāju gan par galdu, gan par to, ka, pliks cukurs ar kanēli.
The Princess @ 21.10.2023 18:21Acis asiņo, kā viņa taisa kanēļmaizītes! Nu kā? Kā var nepasmērēt sviestiņu + kanēlis + cukurs!? Tak sausa maize. Arī tas krems neko īsti neko nedod! Man kā konditoram tas ir apkaunojums!
Hmmm1 @ 21.10.2023 17:00Es nesaprotu kāpēc viņa taisa tos visus saldos ēdienu, ja īsti viņa need neko + iepērk pārtiku nenormālā daudzumā -kurš to visu apēd?
Es pat ēdot normāli ar draugu nepērkam tik daudz pārtiku :D
guccibabe @ 22.10.2023 02:39
Visspār jau mēdz apsmērēt ar sakultu Olu. Tev kā konditoram to vajadzēja zināt.???????
Tieši tā. Saprastu viņiem būtu daudzās pilsētās tie veikali, bet te tik 1 veikals. Baigā šiem izaugsme :DCallMeAnnika @ 21.10.2023 23:52Viņa ir tieši tā, no kuras būtu jāturas pa gabalu. 7 gadi biznesā, un attīstība ir tieši tur?
Tas, ka bez abiem veikala darbs nenotiek? Tieši pirmos 5-6 gadus attīsta uzņēmumu, kad tas jau spēj strādāt bez īpašnieku klātbūtnes ikdienā, nolīgstot vai attīstot profesionālu komandu nevis 18 gadīgas naivas meitenes, kuras čakarēt uz aplokšņu algām.
Tas, ka veikals ir izremontēts vairākas reizes? Cilvēki tur tāpat neiet.
Tas, ka 10x gadā pārtaisa un maina fotosesijas telpas, bet tāpat bildējas stāvvietās un mājās?
Tas, ka nerūpējas par klientu servisu un apģērbu kvalitāti?
Tas, ka brauc ceļojumos ''strādāt'', kas tāpat neatmaksājas?
Didrihsoni var pasniegt lekcijas, kā pazudināt biznesu un izniekot laiku.
kā ta vēl izskatīties vecim,kurš uzskata,ka viņš ir царь и бог , bet sievai jāpelna nauda kā vien var🤣🤣 tur visa ģimene ir sista pret galdiemRoberts Spura @ 22.10.2023 08:45Didras tēvs izskatās jaunāks par didras māti. Varbūt mātei tie melnie mati vairāk vecumu dot, vai arī tēvs tiešām jaunāks.
PatrishaS @ 22.10.2023 11:45Meitenes, esam kļūdījušās attiecībā uz peony pušķi.. šī rīta story tas redzams fonā ?