Devindesmitseptini @ 19.10.2023 23:07Viņa to kombinezonu Džeisonam domā šim laikam? Tas tā kā normāli?
Devindesmitseptini @ 19.10.2023 23:07Viņa to kombinezonu Džeisonam domā šim laikam? Tas tā kā normāli?
Knita @ 19.10.2023 23:27
Tā ļipiņa uz muguras arī kaut kas mega labs mugurai kamēr guļ ratos.
SALOMEJA @ 20.10.2023 10:28Dukurs, tas pats, kurš tiko izšķīrās no sievas? Jau ar Kalendy? Man likās, ka šķiras alko problēmu dēļ, bet re kā...
Ekhoo @ 20.10.2023 09:48Un vēl-tas tik rēcīgs attaisnojums-aizmirsu par vārda dienu! Tas ir tāpēc, ka tos ziedus neviens uz visu dienu nedos, jo savītīs.
Tos ziedus paņem pašā vakarā pirms veikals slēdzas jau un no paša rīta ved atpakaļ-piesola, ka nakti jau nekas nenotiks, izliks vēsumā utt.
Vajadzēja kādai īstenai stalkerei no rīta pie tā veikala pačekot kā ziedus aiznes atpakaļ no rīta
Ekhoo @ 20.10.2023 09:45Varētu kāda fanīte uzrakstīt didrelei par ziediem, piemēram, vouuu, Elīnīt, tev ņurix tiiik skaistas pukītrs uzdāvināja, awwww. Man mammai apaļa jubilja un gribu arī tādu lielu pušķi uzdāvināt, bet dzirdēju, ka tomēr baigi ātri novīst… negribētos tādu naudiņu un ziedi tikai uz 2 dieniņām, vari lūdzu parādīt kā izskatās puķītes pēc 5 dienām, tagad tieši jau pagājušas 5/6 dienas pēc tavas vārda dieniņas.
Paldies, Lai Dievs ar Tevi. Bučiņas. Xxx
Ekhoo @ 20.10.2023 09:48Un vēl-tas tik rēcīgs attaisnojums-aizmirsu par vārda dienu! Tas ir tāpēc, ka tos ziedus neviens uz visu dienu nedos, jo savītīs.
Tos ziedus paņem pašā vakarā pirms veikals slēdzas jau un no paša rīta ved atpakaļ-piesola, ka nakti jau nekas nenotiks, izliks vēsumā utt.
Vajadzēja kādai īstenai stalkerei no rīta pie tā veikala pačekot kā ziedus aiznes atpakaļ no rīta
SOPHIESame @ 20.10.2023 11:06Vairākas reizes esmu dzirdējusi, kā viņa saka, ka Naurim nepatīk, ka viņa pa mājām staigā tajos mīkstajos tērpos. Ko tad Nauris grib,lai sieva visu laiku staigā iespīlētās drēbēs un izskatās pēc lelles?
Un tā Elīnas samākslotība 100% ir Naura vēlme, viņa kā sieviete vēlas izpatikt savam vīram un dara ar sevi visu, bet redz,ko viņa saņem pretī, ka Nauris viņu nokrāpa un dara ar kopējā biznesa naudu visu ko grib. Nez kāpēc man šķiet, ka bez Nauri Elīna būtu daudz sakarīgāka/vienkāršāka savā izskatā un katrā ziņā daudz simpātiskāka būtu
Ekhoo @ 20.10.2023 11:38
Protams, tas, ka viņš staigā savās trusenēs gan pa
Māju, gan ciemos (ceļojumā) gan ir tiiik seksīgi un vīrišķīgi.
The Princess @ 20.10.2023 11:04
Peonijas ziedi ti atri nevist. Man virs ir uz Dzemdibu namu vedis un šad tad davinājis svetkos Peonijas pušķus, stav 1.5 - 2ned. Tiešām, nav reklāma. Bet es nesaprotu, neapnīk visu laiku davināt tos vienados pušķus? Ok, Peonijai tāds stils, ka katrs puškis aptīys ar papīriem, bet visu laiku viens un tas pats...
Elinai dz/d vasarā, vai tad nevar uzfāvināt klepi margrietinas, frszijas, saulespukes, utt.?
Vai, aizmirsu, biznesmenej jau nevar dāvināt prastas puķes