MartaElza @ 18.10.2023 21:45Ē, Elīnai rīt vārda diena! Kādus diez pigorus iztaisīs atkal? :D
Naurim vajadzētu aizmirst Elīnas vārda dienu, tāpat kā Elīna aizmirsa Naura. Tad būtu asaru jūra un pigori.The Princess @ 18.10.2023 21:53
Nu takš gan jau izdica Peonijā pušķi #sadarbība. Un vakara ies est friškas un burgernīcu
L.. @ 18.10.2023 18:20
Brīžiem nevar saprast, cik tām aizstāvēm gadu. Šādi viena atbild pie komentāra par to, ka reels (pie Eifeļa) neatspoguļo patiesību - bija pārsaluši, ēda desu uz ielas. Un vienkāršs jautājums par to, kāpēc vajag šādus fake video veidot.
Un te tā pati fanīte pie cita reela (autobusā) komentāra, ka Didrihsoni ar savām darbībām autobusā sevi apkauno.
Un šī nav vienīgā tur tāda aizstāve.
Ja ņem vērā, ka Naura pazaudētā telefona situācijā tiešām bija cilvēki, kas gāja uz "zagļu" māju, lai atgūtu telefonu... Starp mums ir ļoti daudz cilvēku, kuri ir... Es pat nezinu, kā laipni nosaukt.
Jelgavas Elīna brauc auzās. Nīst un nod*rš Karadžanu, aizstāv un apjūsmo Didrihsoni, bet galu galā visas pieminētās dāmas ir ar putniņiem galvā.Dita.D @ 18.10.2023 23:11
Oooo, hardluxury jeb nu jau dzestslietotajs
PatrishaS @ 19.10.2023 11:13Kāda laikam tika atlaista, tāpēc meklē jaunu darbinieci ?
SOPHIESame @ 19.10.2023 11:13Sanāk, ka viņa kādu atlaida un tagad meklē jaunus darbiniekus??
SOPHIESame @ 19.10.2023 11:30
Un 100% tai nabaga meitenei, kas strādāja interneta veikalā netiks izmaksāta alga,jo viņa pieļāva kļūdu.
The Princess @ 19.10.2023 11:34
Es sapratu ka ja, jo salaida gristē i-veikalu, uzlika MEGA atlaidi, kipa, atlaides summējās, jo tas 3 dienas bija -20% + mega SALE, piem. 5.90€ vēl -20%? Ja es to meiteni pazitu, uzsistu vinai pa plecu - malace!?
Etete @ 19.10.2023 11:51
Nauris nav gudrāks, ievadot datus saņemot viltus vēstuli- uzņēmējiem jādomā vairāki soļi uz priekšu nevis jāmauc savi kartes dati visās situācijās, kad ir izmisums. Man vispār likās, ka viņi noklusēs to situāciju, jo nav pirmā reize, ka raud storijos bez konteksta un saka, ka moš kad viss nokārtosies, tad pastāstīs. Kā nekā kādu atlaida un izklausās, ka vairākas personas, jo meklē arī zāles darbinieci, protams, bija jāvaino kāds un jāizstāsta situācija, jo vajag jaunu darba spēku savā komandā. Kad viņi sapratīs, ka viņu uzņēmumā neviens normāls, pieaudzis un gudrs cilvēks nevēlēsies strādāt? Tur nevar notikt nekāda attīstība un pašizaugsme, tā tur ir verdzība- kur tu saņem kapeikas, bet “gudrie” uzņēmēji piķi par zemas kvalitātes lupatām. Viņiem tur darbinieki mainās pat biežāk nekā hesītī un maķītī, jo tur arī strādā jaunieši, studenti, kam vajag īslaicīgi darbu līdz izmācās un kļūst par izglītojošiem cilvēkiem ar labi apmaksātām profesijām.
nu bet tàdi biznesmeņi un nezina ka nevajag vadit kartes datus visur ieksā. Nu cik tupam ir jabūt lai kaut kādā saite vadītu KARTES DATUS. Par to tik daudz runā🤦🏼♀️SOPHIESame @ 19.10.2023 11:58
Zinot, cik daudz un dažādi krāpnieki ir mūsdienās ,kāpēc viņi vispār saglabā kartes datus FB. Vai tiešām viņiem nav neviena finanšu konsultanu, kurš pateiktu, lai uztaisa vēl vienu bankas kontu, kas būtu tieši piesaistīts soc.tikliem un uz tā konta turēt minimālu summu.