Es esmu par 99,9% pārliecināta, ka Elīna ir aizmirsusi, ka viņai ir bērns mājās.elkonis @ 17.10.2023 22:38Nu bļa
Normāli cilvēki: bauda Parīzes skatus, fotogrāfē utt.
Didrihsoni: dAvaJ PalĒKāSim Ar SkAĻu MūZIKu Jo ta Ir StiLiGi un SmUKI Un PohUj paR paReJiEm.
par maz sevi apkaunojuši laikam
KatyB @ 17.10.2023 23:16Nu bac iedomājies samaksāt 45€ pa braucienu un tur izklaidējošie klauni komplekta. Es reāli izteiktu sūdzību, nerunājot vēl pa drošību 2. stāva lēkāt kamēr brauc.
Tā ka tādas lielizmēra blaktis Parīzē ??
Nu kaaaaa, ka var tik padebilu kontentu braukt uz citu valsti taisīt, labi ka vismaz viņi tur krieviski auro, vismaz nerada sliktu priekšstatu pa Latviju
Pirmkārt, ja atvedīs blaktis vistiešākais. Otrkārt, neaizmirsti, ka šie regulāri tur ir mēģinājuši tirgot ne tikai drēbes, bet arī pārtiku, kaut vai Druvas saldējumu. Treškārt - atvedot blaktis caur drēbēm viņas var nonākt arī pārtikas veikalos ar kuriem viņiem ir sadarbībasnē nu jā @ 17.10.2023 06:12
Kāds PVD sakars ar apģērbu veikalu?
Justiine @ 17.10.2023 22:18Bet vēl tas jautājums vai mēs esam ēduši lindt šokolādi. Nē, Elīn, protams, ka neesam. Mēs neko neesam ne redzējuši, ne ēduši. Tikai pateicoties tev mums ir dota iespēja redzēt kā izskatās eifelis, cik maksā katrā valstī kafija un frī, kā arī laimēt vismaz kaut ko garšīgu. Dziļa pateicība no mums, nabaga plebejiem. (lol)
Yololo @ 17.10.2023 23:28Seksuļa
EsRedzējuKa @ 18.10.2023 08:02Labi, lai arī cik sūdīgas reklāmas Didrihsoni taisa, tā ir viņu problēma, bet mani vairāk uztrauc tas, ka 3x pārcenotām šmotkām ir tik slikta kvalitāte. Jakas un siltie kostīmi un ko tur viņi reklamē, un kaut kādos +10 grādos viņi salst. Visu laiku salst. Man, kā pircējam, svarīgi, lai jaka pilda funkciju, lai ir silti, lai kaut kādam mētelim vai kam, nebūtu apakšā jāvelk vēl kāda ziemas jaka. ?
Mēs jau sen, bet Elīna laikam nekad, esam sapratuši, ka fonam, kur bildētas tās lupatas, nav nozīme. Vai jaku, kur fonā var redzēt aizblūrotu eifeli pirks vairāk, nekā bildēta uz balta fona? Es šito nekad neesmu sapratusi viņu uzņēmējdarbībā,tikai tik cik viņiem kaut kā jāizdomā kā mazgāt naudu. ?
Roberts Spura @ 18.10.2023 09:22No veikala pa tiešo grauzt nemazgātus, nenotīrītus burkānus...nu tur didrai-pidrai ir jābūt iekšā...
Zinot ka tādos veikalos lielāko daļu melnie stradā, kuri savu dibenu pakasa un ar tām pašām rokām pie produktiem...
Kā var būt tik netīrīga sieviete...fui
Noķers a hepatītu ātri :D
paradat videoEkhoo @ 18.10.2023 09:07Tā kratīšanās autobusā ir katastrofa. Man beidzot arī bija kauns uz viņiem skatīties, ļoti žēl, ka šoferis viņus neizmeta laukā, tas taču nav normāli lēkāt pa otro stāvu tā. Nu tā tiešām kā mucā auguši un pirmo x pasauli ieraudzījuši. Būtu kaut pusstundu paklausījušies ko audiogids stāsta, savādāk vienīgais ko zin par Parīzi ir Eifelis un kruasāns.
Drausmas.
Yololo @ 17.10.2023 23:28Seksuļa