Elīna ēda tikai maizi, desu deva filmētājam un Šņurim ēst, droši vien pati domā tikai par sevi. Viņai steidzami vajag palīdzību vai vismaz izdzēst IG.IceCream @ 17.10.2023 16:37
Un galvenais, ka šodien komentāros saka, ka nav nekādu desu ēduši.
Viņa reāli ir marasmātiķe.
CallMeAnnika @ 17.10.2023 17:14Es nesaprotu viņu kapeiku skaitīšanu.
Man ir zināmi vairāki ļoti turīgi cilvēki, kuri arī ir taupīgi, nešķiež naudu pa labi, pa kreisi, toties iegulda naudu tur, kur tā atmaksāsies, un brīvo laiku izbauda kvalitatīvi, tas ir, ja brauc ceļojumā, tad neskaita katru centu, bet ikdienā dzīvo kā viduvējie latvieši, neiet katru dienu ēst ārpus mājām vai nedodas bezjēdzīgi šopingā.
Elīna ir kapeikpi*ēja, bet te viņai vienalga, ka ceļojumi neatmaksājoties un pat iebrauc ar tiem mīnusos. Bet toties ceļojuma laikā neizdos centus priekš labierīcībām.
Nauris toties ir tērētājs, Elīna pati vēl SBF teica, ka Naurim vajag visu labāko un viņš neskaita naudu, bet te ceļojumā Nauris nevar atļauties eiro, lai nokārtotos vai pārģērbtos telpās. Kur tad paliek tas, ka Naurim vajag visu to labāko? Par biznesmeņu dzīvokļiem nemaz nerunāsim, tur viss slikti, jo tie vairāki dzīvokļi Ventspilī neatmaksājas.
Un novēroju to no pirmās vai otrās dienas, ka Elīna bildējas tik ilgi, lai visas ēstuves būtu ciet, un nebūtu jāiet ēst kafenēs vai restorānos.
Filmētājam reklāma, no Annemarijas IG tāpat uzzinātu, ka viņa ir Francijā. Un bērns nav līdzi, aukle arī nav jāslēpj.Gaisa jaucēja @ 17.10.2023 17:11Bet es esmu šokā! Viņi storijos rāda "komandu" nevis tikai sevi ? kas tad nu?
CallMeAnnika @ 17.10.2023 17:31Elīna ēda tikai maizi, desu deva filmētājam un Šņurim ēst, droši vien pati domā tikai par sevi. Viņai steidzami vajag palīdzību vai vismaz izdzēst IG.
Pupuķis @ 17.10.2023 20:20Mani reizēm fascinē tie viņu, lielo ceļotāju, atklājumi - redz kā no "hop on, hop off" busa var kāpt ārā, staigāt apkārt, tad kāpt atpakaļ un turpināt braukt, biļete ir derīga 24h. Tā kā pirmo reizi ceļotu, un pie tam man liekas, ka viņi ar tiem busiem, ja ne Parīzē, tad kaut kur citur, ir jau braukuši. Ideja viņiem visur vienāda.
CallMeAnnika @ 17.10.2023 17:31Elīna ēda tikai maizi, desu deva filmētājam un Šņurim ēst, droši vien pati domā tikai par sevi. Viņai steidzami vajag palīdzību vai vismaz izdzēst IG.
Pupuķis @ 17.10.2023 20:20Mani reizēm fascinē tie viņu, lielo ceļotāju, atklājumi - redz kā no "hop on, hop off" busa var kāpt ārā, staigāt apkārt, tad kāpt atpakaļ un turpināt braukt, biļete ir derīga 24h. Tā kā pirmo reizi ceļotu, un pie tam man liekas, ka viņi ar tiem busiem, ja ne Parīzē, tad kaut kur citur, ir jau braukuši. Ideja viņiem visur vienāda.
elkonis @ 17.10.2023 22:38Nu bļa
Normāli cilvēki: bauda Parīzes skatus, fotogrāfē utt.
Didrihsoni: dAvaJ PalĒKāSim Ar SkAĻu MūZIKu Jo ta Ir StiLiGi un SmUKI Un PohUj paR paReJiEm.
par maz sevi apkaunojuši laikam
Es ceļoju 1-2x gadā, bet esmu redzējusi daudz vairāk kā Elīna, kura ceļo 10x gadā. Viņai taču nekas cits kā savas bildes un ēdiens neinteresē. Viņa nespēj novērtēt neko citu.Justiine @ 17.10.2023 22:18Bet vēl tas jautājums vai mēs esam ēduši lindt šokolādi. Nē, Elīn, protams, ka neesam. Mēs neko neesam ne redzējuši, ne ēduši. Tikai pateicoties tev mums ir dota iespēja redzēt kā izskatās eifelis, cik maksā katrā valstī kafija un frī, kā arī laimēt vismaz kaut ko garšīgu. Dziļa pateicība no mums, nabaga plebejiem. (lol)