Metaforaas @ 17.10.2023 14:19
Tā letība no viņiem tā sprāgst ārā , čīkstēt par to ka negrib maksāt par tualeti , labāk kā prostitūtām uz ielas izģērbties, nu jā kāpēc gan ne ,labāk braukt miljons komandējumos, kuri neatmaksājas, lai visi izdzīvotu Elīnas mazo modeles sapni , kamēr bērns aug savā vaļā. Un ko tieši viņa grib ar šo visu mācīt citiem ? Kā aizbraukt ceļojumā un knapināties? Kāda jēga tad vispār braukt ceļojumā? Tad var arī pie brīvības pieminekļa pabildēties un pārģērbties. Bizness neaug , taču aug bildes .
Pupka @ 17.10.2023 14:49Nākamais D ģimenes hīts - Eifeļa skatu laukumā vilkt no kofera laukā Boss apakšbikses un vilkt uz galvas.
Tas pat vairs nav smieklīgi, kā E to pasniedz, bet nu... man nav vārdu.
Loreenijatatoo @ 17.10.2023 15:02Dandriķe labi parādija,kad smadzeņu vietā Naura piepirstās feikās boseņu pļūtenes.
Un kur kafene ēd,kā veca sažuvusi krupene..
Pretīgs sievišķis.
PatrishaS @ 17.10.2023 14:59Mani tiešām pārsteidz cilvēki,kuri ir gatavi ziedot savu naudu un laiku,lai klausītos biznesa padomus no šiem diviem klauniem ? man tiešām ir kaaaauns viņu vietā - ar fake brendiem apkārusies vecene bāž galvā apakšbikses pie Eifeļa torņa un abi kā mežoņi pieklaigā visu Parīzi
mon_moiselle @ 17.10.2023 15:17
Klau, viņai tiešām galvā lietotas Naura apakšbikses? Reāli otra Burka vai Benčika jau??♀️
PatrishaS @ 17.10.2023 14:59Mani tiešām pārsteidz cilvēki,kuri ir gatavi ziedot savu naudu un laiku,lai klausītos biznesa padomus no šiem diviem klauniem ? man tiešām ir kaaaauns viņu vietā - ar fake brendiem apkārusies vecene bāž galvā apakšbikses pie Eifeļa torņa un abi kā mežoņi pieklaigā visu Parīzi
mon_moiselle @ 17.10.2023 15:17
Klau, viņai tiešām galvā lietotas Naura apakšbikses? Reāli otra Burka vai Benčika jau??♀️
Pupuķis @ 17.10.2023 14:04
Jā, nu tas laikam ir tas jaunais līmenis - ekshibicionisms pielipis arī Naurim. Likās, ka viņam kāda skrūvīte vairāk kā sievai, laikam tā tomēr nav, tikai līdz šim to veiksmīgi slēpa.
Pat ja tā, tad arī Elīnai ar Nauri tur vajadzētu gulēt un abiem darbiniekiem dot iespēju gulēt katram savā gultā.PatrishaS @ 17.10.2023 11:57
Es arī šo nodomāju. Viesistabā nebija kāds dīvāns? Varbūt kāds paliek tur
laikam tas ir viņu mērķis pārģērbties maksimāli vairāk vietās 🤣 labi ka uz muguras nav latvija, vismaz neviens nezin no kuras valsts tie klauni ir 🤣Justiine @ 17.10.2023 15:35Katrs nākamais viņu next level ir sliktāks par iepriekšējo.? Varbūt vajadzētu piebremzēt ar to pāriešanu jaunā līmenī. Bail, ka nesāk lēkāt bezvīļu apenēs pie Eifeļa torņa.
Un kā to desu uz ielas ēd, like aaaa? Iedomājoties tos visus netīrumus uz rokām no Parīzes ielām! ??
Es nesaprotu viņu kapeiku skaitīšanu.Metaforaas @ 17.10.2023 14:19
Tā letība no viņiem tā sprāgst ārā , čīkstēt par to ka negrib maksāt par tualeti , labāk kā prostitūtām uz ielas izģērbties, nu jā kāpēc gan ne ,labāk braukt miljons komandējumos, kuri neatmaksājas, lai visi izdzīvotu Elīnas mazo modeles sapni , kamēr bērns aug savā vaļā. Un ko tieši viņa grib ar šo visu mācīt citiem ? Kā aizbraukt ceļojumā un knapināties? Kāda jēga tad vispār braukt ceļojumā? Tad var arī pie brīvības pieminekļa pabildēties un pārģērbties. Bizness neaug , taču aug bildes .