jāpierāda instagramam, ka mīl viens otru.EsPati @ 17.10.2023 10:39Un tie “True love story”. ???♀️? Kāds tiešām tam tic vēl?Tikai sīkās, kuras noteikti vēl arī tic princim baltā zirgā ? Vienīgais ko varu teikt, ka parasti patiešām laimīgi cilvēki ar laimīgām attiecībām, neliek šāda tipa video, jo viņiem nevienam nekas nav jāpierāda. Bet te?Kam viņi cenšas pierādīt, ka mīl viens otru bezgalīgi?Un viņu mīlas stāsts ir kas īpašs?!? Šādus video liek tikai pāri, kuriem problēmas pilna pakaļa un mēģina paši sev iestāstīt, ka varbūt tomēr kripatiņas mīlestības te vēl ir. Visā visumā, smieklīgi tas viss izskatās. Aizkadrā noteikti nodūruši ģīmjus un viens uz otru pat nepaskatās ? Nu kā jau ir sekotājas no malas to redzējušas ??
User9891 @ 17.10.2023 11:14Speciāli piereģistrējos, lai tomēr šo pajautātu ?
Room tour viņi norādīja, ka ir divas guļamistabas, abās bija lielās divguļamās gultas, tad sanāk, ka Annemarijai ar svešu džeku bija jāguļ kopā? Es komandējumos pat ar sava dzimuma kolēģēm, kuras pazīstu gadiem, kā minimums esmu gulējusi atsevišķās single gultās, bet parasti atsevišķās istabās, arī komandējumos privātums vismaz pa nakti pienākas, īpaši, kad visa diena kopā ar kolēģiem jāpavada.
User9891 @ 17.10.2023 11:14Speciāli piereģistrējos, lai tomēr šo pajautātu ?
Room tour viņi norādīja, ka ir divas guļamistabas, abās bija lielās divguļamās gultas, tad sanāk, ka Annemarijai ar svešu džeku bija jāguļ kopā? Es komandējumos pat ar sava dzimuma kolēģēm, kuras pazīstu gadiem, kā minimums esmu gulējusi atsevišķās single gultās, bet parasti atsevišķās istabās, arī komandējumos privātums vismaz pa nakti pienākas, īpaši, kad visa diena kopā ar kolēģiem jāpavada.
EsPati @ 17.10.2023 10:39Un tie “True love story”. ???♀️? Kāds tiešām tam tic vēl?Tikai sīkās, kuras noteikti vēl arī tic princim baltā zirgā ? Vienīgais ko varu teikt, ka parasti patiešām laimīgi cilvēki ar laimīgām attiecībām, neliek šāda tipa video, jo viņiem nevienam nekas nav jāpierāda. Bet te?Kam viņi cenšas pierādīt, ka mīl viens otru bezgalīgi?Un viņu mīlas stāsts ir kas īpašs?!? Šādus video liek tikai pāri, kuriem problēmas pilna pakaļa un mēģina paši sev iestāstīt, ka varbūt tomēr kripatiņas mīlestības te vēl ir. Visā visumā, smieklīgi tas viss izskatās. Aizkadrā noteikti nodūruši ģīmjus un viens uz otru pat nepaskatās ? Nu kā jau ir sekotājas no malas to redzējušas ??
PatrishaS @ 17.10.2023 11:57
Es arī šo nodomāju. Viesistabā nebija kāds dīvāns? Varbūt kāds paliek tur
Gudralapsa @ 17.10.2023 12:33Es apsolījos sev, vairs neizmantot forumu un labāk padarīt ko citu!
BET WTF?????
Kas viņiem vainas? ???
Kāaaaaaa viņi uzvedāaaaas pēdējās dienas???
Kas tas par kontentu? Kam? ????
Man riebjas šī sajūta, ka man kauns viņu vietā par to tirināšanos, klaigāšanu krievu valodā, citu cilvēku necieņu, pārģērbšanos kafejnīcā?
Es vienkārši iedomājos to skatu, kā 4 cilvēki ar koferiem ienāk, ne labdien, ne vai drīkst,vienkārši uzvedās kā grib, lādē telefonus, NEKO nepasūta, ne paldies! ?
Un kā to desu uz ielas ēd, like aaaa? Iedomājoties tos visus netīrumus uz rokām no Parīzes ielām! ??
Nu kāpēc, kāpēc viņiem viss pa dzīvi nu tik slikti un nepareizi sanāk?
Un kāds mīlas stāsts Parīzē??? Viņa no Dobeles, apprecējās 19 gados pēc dažu mēnešu pazīšanās!!! ???? kāds sakars?
Iegooglē - ķermeņa valoda -, lai saprastu, ka starp viņiem visa maģiskā ķīmija ir zudusi! ?? nu drausmas!!!!
Bet viens, viens nekad nemainās! Ja liekās, ka Didrihsoni vairs nevar pārsteigt un zemāk krist! Var, vienmēr var! ??
Bubuu @ 17.10.2023 11:43
Moš Elīna ar Annemariju vienā un Nauris ar to čali otrā ?
Laavii @ 17.10.2023 10:42Ak dievs!!! Kas jādara, jādara?? Neeee, metro nav jāpārģērbjas.. draaaaausmas.. :D viņi nav normāli...
Gudralapsa @ 17.10.2023 12:33Es apsolījos sev, vairs neizmantot forumu un labāk padarīt ko citu!
BET WTF?????
Kas viņiem vainas? ???
Kāaaaaaa viņi uzvedāaaaas pēdējās dienas???
Kas tas par kontentu? Kam? ????
Man riebjas šī sajūta, ka man kauns viņu vietā par to tirināšanos, klaigāšanu krievu valodā, citu cilvēku necieņu, pārģērbšanos kafejnīcā?
Es vienkārši iedomājos to skatu, kā 4 cilvēki ar koferiem ienāk, ne labdien, ne vai drīkst,vienkārši uzvedās kā grib, lādē telefonus, NEKO nepasūta, ne paldies! ?
Un kā to desu uz ielas ēd, like aaaa? Iedomājoties tos visus netīrumus uz rokām no Parīzes ielām! ??
Nu kāpēc, kāpēc viņiem viss pa dzīvi nu tik slikti un nepareizi sanāk?
Un kāds mīlas stāsts Parīzē??? Viņa no Dobeles, apprecējās 19 gados pēc dažu mēnešu pazīšanās!!! ???? kāds sakars?
Iegooglē - ķermeņa valoda -, lai saprastu, ka starp viņiem visa maģiskā ķīmija ir zudusi! ?? nu drausmas!!!!
Bet viens, viens nekad nemainās! Ja liekās, ka Didrihsoni vairs nevar pārsteigt un zemāk krist! Var, vienmēr var! ??
Metaforaas @ 17.10.2023 14:19
Tā letība no viņiem tā sprāgst ārā , čīkstēt par to ka negrib maksāt par tualeti , labāk kā prostitūtām uz ielas izģērbties, nu jā kāpēc gan ne ,labāk braukt miljons komandējumos, kuri neatmaksājas, lai visi izdzīvotu Elīnas mazo modeles sapni , kamēr bērns aug savā vaļā. Un ko tieši viņa grib ar šo visu mācīt citiem ? Kā aizbraukt ceļojumā un knapināties? Kāda jēga tad vispār braukt ceļojumā? Tad var arī pie brīvības pieminekļa pabildēties un pārģērbties. Bizness neaug , taču aug bildes .