CallMeAnnika @ 18.09.2023 15:36Jautājums tām, kas tic, ka viņiem ir divi dzīvokļi Dubaijā un padsmit dzīvokļi Latvijā, ja ko tādu atļaujas nopirkt un investēt, tad viens s*da veikals ir nieks. Tad kāpēc būtu jāver ciet?
Un ja fizisko veikalu aizvērs, Elīna vairs nevarēs storijos teikt, ka viņai ir jāceļas no rītiem, jāmočī, jo tikai tad, ja viņa strādās, būs darbs arī viņas komandai, komanda ir atkarība un balstās uz viņu. Annemarijai darbs noteikti būs kā pakalpiņam vēl ilgi, bet vai zāles darbinieces atlaidīs?
Vienīgais, kurš par gaidāmo ģimenes pieaugumu nebija šokēts un pārsteigts, bija Elīnas tētis, jo viņš esot lasījis vēstis, kas klīdušas pa dažādiem interneta portāliem un sarunu forumiem. Kā arī viņam esot radušās aizdomas vienā no ģimenes atpūtas braucieniem, kura laikā meita esot jutusies slikti un gandrīz neko neēdusi.
“Viņš esot lasījis portālos, ka klīstot baumas par ģimenes pieaugumu. Un es atcerējos, ka es savos sociālajos tīklos biju ieminējusies, ka man nav apetītes, un internetam maz vajag, visi jau manu dzīves stāstu uz priekšu izdomāja,” saka Elīna.
dzestaislietotajs @ 18.09.2023 08:53
Apgrozīto naudu var redzēt officiālajos saitos. Manuprāt par tadu naudu var atļauties to visu. Tas, ka Tavam pratam ir neaptverami un tu nevari noplenit tadu naudu, nu to jau mes redzam. Tu zini cik daudz cilveki pelni vel vairak ka vini seit lv? Tad kapec vini netiek apspriesti? Liekas ka tiraka skaudiba, jo kada gan tev tur dala? tikai uzsutit instances tu vari, bet tev pashai pratins nemaz neaizvilktu lidz tadam mahinacijam, lai spetu to izdarit. plus dubaija viss ko tu nopelni paliek tev.
cory @ 18.09.2023 19:24Pēc šī izklausās, ka Elīnas tēvs ir tas, kas sēž te forumā un drukā komentārus, nevis Ņuriks ? Izgriezums no kasjauns raksta:
https://jauns.lv/raksts/izklaide/576797-elinas-didrihsones-tevs-par-meitas-grutniecibu-uzzinajis-no-interneta
cory @ 18.09.2023 19:24Pēc šī izklausās, ka Elīnas tēvs ir tas, kas sēž te forumā un drukā komentārus, nevis Ņuriks ? Izgriezums no kasjauns raksta:
https://jauns.lv/raksts/izklaide/576797-elinas-didrihsones-tevs-par-meitas-grutniecibu-uzzinajis-no-interneta
Kā arī viņam esot radušās aizdomas vienā no ģimenes atpūtas braucieniem, kura laikā meita esot jutusies slikti un gandrīz neko neēdusi.
MartaElza @ 18.09.2023 20:30
Vai tad tas tēvs māk kaut vārdu latviski, lai izteiktos latviešu forumā?
Devindesmitseptini @ 18.09.2023 21:08Viņai nenāk jau kaut kāds vecuma marasms virsū lēnām? Saprotu, ka tikai 26(laikam), bet, ja jau izskatās uz 45, tad varbūt prātiņš pielāgojas izskatam? Labi, es te pārspīlēju protams, bet jaunākie storiji ir nu vienkārši…
Es saprotu, ka pa virsu veikalniecei, modelei, intervētājai, biznesmenei, pavārei, , influencerei viņa tagad pēdējās dienās īpaši uzsvērti ir pataisījusi sevi par life couchu. (Wannabe, protams, tāpat kā visas citas iepriekšminētās ‘profesijas’). Tik ļoti stāsta, ka katram ir jāatrod sava viena lieta un tā jāattīsta un jāpieturās, tad kas šis par cirku? Kāpēc iet pretrunā ar sevi? Kā var viņas padomos klausīties, cik dumjas ir tās meitenes, kas iedvesmojas no viņas? Tagad stāsta, ka, iepriekš domājusi, kāpēc viņai, teiksim, viens gads bijis labāks un cits nē. Tad sapratusi, ka pareizi! Ir taču sezona un nesezona. Nē, Didriņ, 1 gads un vēl 1 gads nav sezona un nesezona. Tālāk stāsta, ka domājusi, kā šo nesezonu uzlabot, jo sezonā tak nav laika domāt par uzlabojumiem. Kā piemēru min, ka ziemas jakas atnāks septembrī, bet noliktavā nav vietas, tāpēc jādomā par to, kur liks jakas jau tagad, nevis, kad būs atnākušas. Es atvainojos, kur loģika? Varbūt viņa to tik tā kā piemēru pamuļķēm minēja, jo priekš manis šis šķistu pašsaprotami. Bet ja kaut kas tāds jāmin kā piemērs, tad es noprotu, ka Didru pārim šis iepriekš iespējams ir sagādājis problēmas. Vienvārdsakot, ja ieklausās un paanalizē viņas teikto, smadzenēs ieslēdzas viens liels error. Kā jau te iepriekš rakstīja- runā un neko nepasaka. Vairs nelauzīšu sev smadzeni un neklausīšos, haha
Devindesmitseptini @ 18.09.2023 21:08Viņai nenāk jau kaut kāds vecuma marasms virsū lēnām? Saprotu, ka tikai 26(laikam), bet, ja jau izskatās uz 45, tad varbūt prātiņš pielāgojas izskatam? Labi, es te pārspīlēju protams, bet jaunākie storiji ir nu vienkārši…
Es saprotu, ka pa virsu veikalniecei, modelei, intervētājai, biznesmenei, pavārei, , influencerei viņa tagad pēdējās dienās īpaši uzsvērti ir pataisījusi sevi par life couchu. (Wannabe, protams, tāpat kā visas citas iepriekšminētās ‘profesijas’). Tik ļoti stāsta, ka katram ir jāatrod sava viena lieta un tā jāattīsta un jāpieturās, tad kas šis par cirku? Kāpēc iet pretrunā ar sevi? Kā var viņas padomos klausīties, cik dumjas ir tās meitenes, kas iedvesmojas no viņas? Tagad stāsta, ka, iepriekš domājusi, kāpēc viņai, teiksim, viens gads bijis labāks un cits nē. Tad sapratusi, ka pareizi! Ir taču sezona un nesezona. Nē, Didriņ, 1 gads un vēl 1 gads nav sezona un nesezona. Tālāk stāsta, ka domājusi, kā šo nesezonu uzlabot, jo sezonā tak nav laika domāt par uzlabojumiem. Kā piemēru min, ka ziemas jakas atnāks septembrī, bet noliktavā nav vietas, tāpēc jādomā par to, kur liks jakas jau tagad, nevis, kad būs atnākušas. Es atvainojos, kur loģika? Varbūt viņa to tik tā kā piemēru pamuļķēm minēja, jo priekš manis šis šķistu pašsaprotami. Bet ja kaut kas tāds jāmin kā piemērs, tad es noprotu, ka Didru pārim šis iepriekš iespējams ir sagādājis problēmas. Vienvārdsakot, ja ieklausās un paanalizē viņas teikto, smadzenēs ieslēdzas viens liels error. Kā jau te iepriekš rakstīja- runā un neko nepasaka. Vairs nelauzīšu sev smadzeni un neklausīšos, haha
tūlīt būs maksas kurss ar atlaižu kodiņu "bombīgi", kur Elīna pasniegs biznesa kursus par 5000 🤭Devindesmitseptini @ 18.09.2023 21:08Viņai nenāk jau kaut kāds vecuma marasms virsū lēnām? Saprotu, ka tikai 26(laikam), bet, ja jau izskatās uz 45, tad varbūt prātiņš pielāgojas izskatam? Labi, es te pārspīlēju protams, bet jaunākie storiji ir nu vienkārši…
Paulaaaaaaa @ 19.09.2023 10:22Draudzene tikko atsūtīja bildi, ka didra uzstāsies evolution privātā pasākumā sievietēm, kur stāstīs par sieviešu spēku. Nu gan atrada īsto un spēcīgo sievieti ?
kāpēc? KĀPĒC? Mana izpratnē cilvēks, kas sevī visu izmainījis, nekāda brīdī nav spēcīgs. Jo spēcīgi cilvēki ir pašpārliecināti pārdevis kādi ir, ar visiem saviem mīnusiem un plusiem. Nu un kā normāli uzņēmēji var domāt, ka viņai ir ko teikt, varbūt vienkārši popularitātes pēc aicina, tai kazino trūkst darbinieku... nez, traģiski,stulbu cilvēku pataisa slavenu.. raudas nāk.Paulaaaaaaa @ 19.09.2023 10:22Draudzene tikko atsūtīja bildi, ka didra uzstāsies evolution privātā pasākumā sievietēm, kur stāstīs par sieviešu spēku. Nu gan atrada īsto un spēcīgo sievieti ?
cory @ 18.09.2023 23:20
Es vispār neiebraucu par kādām sezonām un nesezonām viņa runā attiecībā uz savu apģērbu veikalu. Es saprastu, ka apģērbu veikalam, kas tirgo tikai peldkostīmus vai tikai kažokus ir sezona un nesezona, bet ne jau Buķikam, kur var atrast gan parkas ar mamuļas šūto pūku, gan tos bezgaumīgos peļģukus, ko šī fočēja Dubaijā. Attiecībā uz sezonām, tas, ko Didra izklausās vēl joprojām nesaprot, ir tas, ka ziemā viņai jāpasūta peldkostīmi un jau visiem jābūt sabildētiem un saliktiem mājaslapā jau maijā. Nevis maijā jāšaujas uz Dubaiju un jāsāk bildēt "šīs vasaras peldkostīmu kolekcija". Viņai tiešām liekas, ka Zara savas peldkostīmu kolekcijas bildē 1.jūnijā un Ziemassvētku vakarkleitas 23.decembra vakarā? Iespējams tie biznesa kursi, ko viņi apmeklē, nāca pēc tam, kad saprata, ka 2022.gadu ir nsolēguši ar zaudējumiem, bet pēc tā sviesta, ko viņa tur runā, izklausās, ka tie biznesa kursiņi neko nav devuši...