Ekhoo @ 13.09.2023 22:36Gribēju ienākt pateikt, ka Elīna tik labi šodien izskatās, jo nav tās pretīgās rozā acu ēnas beiiiidzot. A jūs jau sakat, ka botox.
Nu labi.
Bet es priecīga, ka acu ēnas beigušās. Tas ir pzd. Gadu vairāk viņai KATRU dienu rozā ēnas. Vot
Tas ir raksturs, jei bogu
vina laikam doma ,ka grims ir spaktelis un ēnā jau ir meikaps 😳😂123annna @ 14.09.2023 07:12
Viņa arī video izskatās bez parlieku lielas kosmētikas un tad vnk aplauž visu atbildē:
Kenty @ 14.09.2023 06:57Es neieperkos ne vienā, ne otrā veikalā.Tik pasaku, ka tam otram arī ir noteikumi.Ja nemaldos siluetam lidzigi kautkas bija
Malibu Steisija @ 14.09.2023 11:01Kas viņai tās par tizlām biksēm. Pirmo reizi kaut ko tādu redzu wtf
Vai kāds pamanīja, ka viņa 90 eur samaksāja skaidrā naudā? Kurš jaunietis, īpaši viņas vecumā, vispār mūsdienās lieto skaidru naudu un vēl tādu daudzumu, ja visu var izdarīt bezskaidrā naudā? Es ne un nezinu nevienu citu savā draugu lokā, kurš tā darītu. Skaidru naudu izņemu tikai tad, ja zinu, ka kādā vietā ar karti nevar norēķināties un arī tad max kādus 20eur. Tad jau vēl viens apliecinājums, ka taurenīši smeļ no savas "melnās kases".
lote_te @ 14.09.2023 11:10
Neesmu veca tante, dažus gadus vecāka par Didru, bet arī izmantoju tikai skaidro naudu. Un? Kopš kura laika tas ir kaut kāds rādītājs kaut kam? ? Viņu gadījumā varbūt, bet ir joprojām ļoti daudzi cilvēki, arī manā “burbulī”, kuri izvēlas skaidro naudu, nevis karti piesaistīt telefonam, un tie visi ir vecumā no 25-35 gadi. Man tā ir ērtāk izsekot līdzi naudas plūsmai, sekot līdzi ikdienas tēriņiem, kādam ērtāk ar karti norēķināties, katram taču savs.
Es arī labāk norēķinos ar skaidru naudu. Īsti kontā nepatīk turēt naudu!Lula @ 14.09.2023 11:18
Es arī iedomājos, daudzi klienti taču noteikti arī veikalā viņiem maksā skaidrā, tam nav obligāti jāiet pa taisno melnajā kasē
nu kur vēl lielākas melones uz to sīko ķermeni. 🤮🤪Candycane @ 14.09.2023 10:38Tā tagad cilvēki staigā un tas skaitās gaumīgi? Laikam kaut ko nesaprotu no jaunākās modes.
nu tad kadam citam lidzigam bija tieši par akcijas precēm.Ar to tikai gribeju pateikt ka viņi nav vienigie ar noteikumiem uz akcijas preci.Le Petit @ 14.09.2023 10:57
Pilnīgas muļķības, vairākas reizes esmu pasūtījusi no silueta un ja kkas nepatika vai nederēja jautāju par atgriešanu un ne reizi- NE REIZI, neko neminēja ka nav iespējams vai ka varu mainīt uz dāvanu karti. Viņu majaslapā ir aprakstīta visa atgriešana un 14 dienu laikā naudiņa ir atpakaļ
lote_te @ 14.09.2023 11:10
Neesmu veca tante, dažus gadus vecāka par Didru, bet arī izmantoju tikai skaidro naudu. Un? Kopš kura laika tas ir kaut kāds rādītājs kaut kam? ? Viņu gadījumā varbūt, bet ir joprojām ļoti daudzi cilvēki, arī manā “burbulī”, kuri izvēlas skaidro naudu, nevis karti piesaistīt telefonam, un tie visi ir vecumā no 25-35 gadi. Man tā ir ērtāk izsekot līdzi naudas plūsmai, sekot līdzi ikdienas tēriņiem, kādam ērtāk ar karti norēķināties, katram taču savs.
Lula @ 14.09.2023 11:18
Es arī iedomājos, daudzi klienti taču noteikti arī veikalā viņiem maksā skaidrā, tam nav obligāti jāiet pa taisno melnajā kasē
Arī storijos, kas ir bijuši no noliktavas, nekur kastītes nav manītas, taisnība. Cik gan ilgi klienti pirks vienus un tos pašus apģērbus vairākus gadus pēc kārtas ar zemu kvalitāti?Debilazet @ 14.09.2023 14:24Eeeuuu
Atceraties, ka didra biezhi lika video ka omg cik daudz kastites iet prom, cik daudz sutijumi utt. Pilnas sienas, gaitenji utt. Tagad NEKO tadu nav likusi. Tikai sodien kkadus maisus, un ari nevar zinat, mosh fake uztaisiiti. Vot ari sis ir raditajs, ka tur viss ir shvaki
Butterfly veikalā nav jau ikdienišķu drēbju, kuras var vilkt ikdienā! Kura ies uz darbu tādās drēbēs? :D Pati strādāju Tirdzniecībā un man būtu kauns iet uz darbuButterfly drēbēs. + Kvalitāte jau viņiem ir slikta. Būtu bail iziet laukā ar tam drēbēm, ja nu pārplīst pa vīlēm? :DCallMeAnnika @ 14.09.2023 15:23Arī storijos, kas ir bijuši no noliktavas, nekur kastītes nav manītas, taisnība. Cik gan ilgi klienti pirks vienus un tos pašus apģērbus vairākus gadus pēc kārtas ar zemu kvalitāti?
Hmmm1 @ 14.09.2023 15:30Butterfly veikalā nav jau ikdienišķu drēbju, kuras var vilkt ikdienā! Kura ies uz darbu tādās drēbēs? :D Pati strādāju Tirdzniecībā un man būtu kauns iet uz darbuButterfly drēbēs. + Kvalitāte jau viņiem ir slikta. Būtu bail iziet laukā ar tam drēbēm, ja nu pārplīst pa vīlēm? :D