Gaisa jaucēja @ 03.09.2023 13:45Es zināju, ka Didi jaunkundze neciena nevienu, bet ka tik łoti ? Nu blin, kā Tu vari iet uz meitenes vecmeitu ballīti un necienīt topošo līgavu. "Man gribàs rozà mēteli", pie pakałas, ko tev gribas, tas pasākums nav par tevi, stulbā zoss. Un vēl izķengāt vietu kur esat aizgājušas, kur visdrīzāk tevi pieaicināja, jo šaubos, ka tu spētu kaut ko jauku izdomāt citiem. Šoreiz tiešām gribas uzšaut Tev pa to trulo pakausi.
tie zābaki arī man likās par daudz, ja vēl katrai būtu rozā akcentiņš, bet nē viņai jāizceļas, jo viņa tā grib. Un zinot, ka viņai visur kur jāmaksā ir slikti, es viņas kritiku nespēju uztvert ovjektīvi.vivii @ 03.09.2023 14:00
Es gan sapratu, ka viņa to rozā mēteli novilka un arī kad sēdēja pie galda, tad varēja redzēt, ka mugurā ir kleita, bez mēteļa (kas ir loģiski, ka pie galda ar mēteli mugurā nesēdēs ?)
Un balta kleita viņai bija kā norādīts.
Un kas tur slikts, ka pasaka, ka vieta nav īsti laba, jo ilgi jāgaida utt.? Tas tomēr ir liels rādītājs, cik ilgi jāgaida, vai ēdieni tiek pasniegti vienlaicīgi utt.
EsRedzējuKa @ 03.09.2023 13:58Šodien, 03.09.2023., Didrihsone gatavo ģimenei brokastis. Siermaizītes, kur klāt arī biezpiens. Ļoti gadīga māte, baro vīriņu un dēliņu ar gardām, svaigām maizītēm, kamēr pati sūc tikai kafiju.
Jūlija bija rozā, bet Elīnai protams vēl spilgtāk rozā jāapģērbjas, lai izceļās.Gaisa jaucēja @ 03.09.2023 13:45Es zināju, ka Didi jaunkundze neciena nevienu, bet ka tik łoti ? Nu blin, kā Tu vari iet uz meitenes vecmeitu ballīti un necienīt topošo līgavu. "Man gribàs rozà mēteli", pie pakałas, ko tev gribas, tas pasākums nav par tevi, stulbā zoss. Un vēl izķengāt vietu kur esat aizgājušas, kur visdrīzāk tevi pieaicināja, jo šaubos, ka tu spētu kaut ko jauku izdomāt citiem. Šoreiz tiešām gribas uzšaut Tev pa to trulo pakausi.
Varbūt brokastu kontents safilmēts nedēļu iepriekš? Vai augļu serviss sasūta tik daudz #pašipirkām reklāmas produktu, ka nevar apēst?EsRedzējuKa @ 03.09.2023 13:58Šodien, 03.09.2023., Didrihsone gatavo ģimenei brokastis. Siermaizītes, kur klāt arī biezpiens. Ļoti gadīga māte, baro vīriņu un dēliņu ar gardām, svaigām maizītēm, kamēr pati sūc tikai kafiju.
Elīnai var ticēt? Cik tu naiva.vivii @ 03.09.2023 14:00
Es gan sapratu, ka viņa to rozā mēteli novilka un arī kad sēdēja pie galda, tad varēja redzēt, ka mugurā ir kleita, bez mēteļa (kas ir loģiski, ka pie galda ar mēteli mugurā nesēdēs ?)
Un balta kleita viņai bija kā norādīts.
Un kas tur slikts, ka pasaka, ka vieta nav īsti laba, jo ilgi jāgaida utt.? Tas tomēr ir liels rādītājs, cik ilgi jāgaida, vai ēdieni tiek pasniegti vienlaicīgi utt.
CallMeAnnika @ 03.09.2023 15:07Elīnai var ticēt? Cik tu naiva.
Ja Elīnai pašai būs jāmaksā - būs slikti. Ja Elīnai būs slikts garastāvoklis - būs slikti. Ja Elīna negribēs ēst un mēģinās izvairīties - būs slikti.
Jā, ir normāli pateikt, ka man te nepatīk, nav garšīgi vai ilgi jāgaida, vai apkalpošana nav ok, bet tā nebūs Elīna, kurai ticēt, jo viņa melo par visu.
ziedosaanna @ 03.09.2023 15:32Wtf kāpēc viņai ir kājas villenes un džeisons ar plikam kājām pa tam stulbajam flīzēm ?
ziedosaanna @ 03.09.2023 15:32Wtf kāpēc viņai ir kājas villenes un džeisons ar plikam kājām pa tam stulbajam flīzēm ?
bērniņam pat ir drošāk ar plikām pēdiņām, lai neslīd kājas. Tāpat fizioterapeiti iesaka lai labāk basas pēdiņas, masējas un veido stāju.ziedosaanna @ 03.09.2023 15:32Wtf kāpēc viņai ir kājas villenes un džeisons ar plikam kājām pa tam stulbajam flīzēm ?
Lorra @ 03.09.2023 16:49Vot par tām āra mēbelēm gan šokējos. Nu kā var pa ziemu atstāt tos spilvenus un matračus ārā? Sniegā, lietū, salā. Tur taču pēc tam pelējums ieviesīsies ātri vien. ? vai tiešām lielajā dzīvoklī neatrodas vieta tiem?
Lorra @ 03.09.2023 16:49Vot par tām āra mēbelēm gan šokējos. Nu kā var pa ziemu atstāt tos spilvenus un matračus ārā? Sniegā, lietū, salā. Tur taču pēc tam pelējums ieviesīsies ātri vien. ? vai tiešām lielajā dzīvoklī neatrodas vieta tiem?
slinkumins @ 03.09.2023 13:21Nē nu noskatoties to video "Vai esmu laba māte?" un nezinot,kāda viņa patiesībā ir, liekas jau,ka viņa ir super mamma!
kuras ? Viņai nav nevienas,tas viss tīrakā naudas atmazgāšana 😅 jo priekš kam ntās fotostudijas,kur nemaz nenotiek tās fotosesijas😅Paprika @ 03.09.2023 16:58
Viņai tak ir entās noliktavas.
Viņa ir pārāk slinka, lai spilvenus sanestu iekšā un aizvestu uz noliktavu.Paprika @ 03.09.2023 16:58
Viņai tak ir entās noliktavas.