pepija @ 27.08.2023 10:31nu ne jau visi maksa ar telefoniem utt.Es maksaju tikai parsvara skaidra,jo neko kontos neturu,ka algu sanemu,uzreiz iznemu,jo bankam neuzticos,kur nu vel ar telefonu maksat vai kautkada, suda aprocem vai vel kas tur tagad ir.
Ari interneta banka eju tikai maja,datora un iedomajieies kada alu laikmeta vel esmu-lietoju kodu karti?
ja nebutu darbam vajadzigs tacinieks,labprat vispar parietu atpakal uz podzintelefonu.
ne visiem patik jauna,virtuala dzive
Tonya @ 27.08.2023 11:29
Iesūtītajā tekstā nekas tāds nav minēts. Kompānija, kas tīra var arī piestāties aizmugure un pārvietoties, ja kādam traucē. Drauga kolēģis biezi izmanto vinu pakalpojumus, nepieciesama tikai pieeja uz stundu. Vai kāds sūdzējies, teicis, ka traucē? Nav informacija. Vai viena ieraudzīja butterfly mašīnu un uztaisīja bildi un ietekmele jau stāstu izdomāja?
Man Elīna riebjas kā persona un ne tik vien gribētu redzēt kā viņu “cancelē” Latvijā. Bet man arī riebjas viltus ziņas.
vivii @ 27.08.2023 13:50
Tur jau tā lieta, ka ja kādam traucē, tad parasti aiziet parunāt un pateikt, ka traucē! Šajā gadījumā bija pat divas opcijas, iet pa taisno pie tīrītājiem vai pie Didras. Ja jau ziņas iesūtītāja zin ietekmeles profilu un to, ka jānosūta tieši viņai ziņa par Didru, tad zin arī Didru, respektīvi zin pie kā iet un runāt.
Ietekmeles “sensācijas”, vienmēr ir jādala ar divi, jo vienmēr vajag padomāt, vai tas hyps tiek celts tikai tāpēc, ka tā ir Didra un viņai var piekasīties pie katra sīkuma vai tā tiešām ir reāla problēma, pie kuras varētu piekasīties ja to izdarītu kāds cits.
Berry5 @ 27.08.2023 14:13
Ja tev būtu stāvvieta, tad zinātu ka šie cilvèki kuri nekaunīgi lien svešās stāvvietās ir ļooti rupji. Tiešām ļoti rupji-es, piemēram, vairs neeju un neko nesaku. Vienīgais ko reāli var - nosūtīt foto uz uzņēmumu vai Beztabu.
Ja drīkst jautāt, cik tev ir gadu? Jo nav jau pirmais vai desmitais gads ar bankas kartēm un tu neuzticies? Tāpat arī ir jau ap 15 gadiem, kopš parādījušies touchscreen telefoni, ja ne pat ilgāk.pepija @ 27.08.2023 10:31nu ne jau visi maksa ar telefoniem utt.Es maksaju tikai parsvara skaidra,jo neko kontos neturu,ka algu sanemu,uzreiz iznemu,jo bankam neuzticos,kur nu vel ar telefonu maksat vai kautkada, suda aprocem vai vel kas tur tagad ir.
Ari interneta banka eju tikai maja,datora un iedomajieies kada alu laikmeta vel esmu-lietoju kodu karti?
ja nebutu darbam vajadzigs tacinieks,labprat vispar parietu atpakal uz podzintelefonu.
Bet tie bija mašīnas tīrītāji, kuri stundas laikā iztīra auto salonu un brauc tālāk. Un ja tur cilvēki ir pie auto, tad var pateikt, šī ir mana vieta, lūdzu, brauciet ārā.Berry5 @ 27.08.2023 14:13
Ja tev būtu stāvvieta, tad zinātu ka šie cilvèki kuri nekaunīgi lien svešās stāvvietās ir ļooti rupji. Tiešām ļoti rupji-es, piemēram, vairs neeju un neko nesaku. Vienīgais ko reāli var - nosūtīt foto uz uzņēmumu vai Beztabu.
ko tu te dirs,kodu karti viņa lieto! Kodu kartes sen jau ir nederīgas!!! Nu jau diršanas ziņā Didrai līdzinies. 🤣pepija @ 27.08.2023 10:31nu ne jau visi maksa ar telefoniem utt.Es maksaju tikai parsvara skaidra,jo neko kontos neturu,ka algu sanemu,uzreiz iznemu,jo bankam neuzticos,kur nu vel ar telefonu maksat vai kautkada, suda aprocem vai vel kas tur tagad ir.
Tonya @ 27.08.2023 14:26
Nopietni? Kamēr, piemēram, esi darbā un Tev to stāvvietu nevajag, un tu pat nezini, bet Tev kaimins pasaka, eu, kāds uz stundu bija iebraucis Tava stāvvieta, kura Tev nepieder, bet tu maksā īri, tu zvanītu bez tabu? ?
Elīnai tā saucās attīstība. :DDevindesmitseptini @ 27.08.2023 16:11Tā biežā live taisīšana atgādina kaut kādu tirgus tantes fb profilu, nemācēšu teikt, kādu tieši, bet ir facebookā tādas, kas taisa live un pārdod lupatas no UK. Nu kuram reāli ir laiks skatīties live un pēc tā izvērtēt, vai pirks produktu vai nē?
Ļipaa @ 27.08.2023 16:28ko tu te dirs,kodu karti viņa lieto! Kodu kartes sen jau ir nederīgas!!! Nu jau diršanas ziņā Didrai līdzinies. ?
Bumbule @ 27.08.2023 17:05
Citadelei joprojām ir kodukarte.
CallMeAnnika @ 27.08.2023 16:40Elīnai tā saucās attīstība. :D
Nu tad var iedomāties ka būs kad bērns saks iet skolā, Didra labi ja mak līdz 100 izskatīt un kvazimodo arī īpaši nekā tajā paurī nav, tad būs jānolīgst vēl cilvēki kas mācības palīdzēs, tad aktivitātēm, varbūt pat būs jāmaksā lai kāds draudzējas par cik Didrai draudzene ir tikai tupā māte.
Nožēlojami un uz neko nespējīgi slinki bērni kuriem pašiem ir bērns
tā plaukst tas uzņēmums ka turies. Jālec no bezvīļu apenēm ārā lai pievērstu uzmanību internetā un veikals blaumaņa ielā tukšs, bet jā, riktīgi plaukst vispār.kreimene.. @ 27.08.2023 17:56
Nu diezvai cilvēks (Nauris) var izveidot un uzturēt uzņēmumu, ja paurī nekā nav ?
Un par šo -“ Nožēlojami un uz neko nespējīgi slinki bērni” - jā, tiešām, nespējīgi cilvēki, kuriem pieder diezgan plaukstošs uzņēmums, hahaha ?