Saberrs @ 25.08.2023 12:31https://failiem.lv/u/4xvb5hb4z
Alins durvis,bet “Nauris vispar nedzer,ta ,ka vispar ne”
Dita.D @ 25.08.2023 13:10Bet ar grūtniecību atkal varēs piesaistīt sev publiku. Instagramam patīk grūtnieces un bebji
elfa* @ 25.08.2023 14:08Man riebjas tā izglītības noniecināšana. Diploms viņai nekur nav noderējis. Muhļītāju biznesa izstrādājuma karaliene. Diez vai cilvēki, kas darbojas biznesā normāli arī vīpsnātu par izglītību vai tiem, kuriem ir bijis svarīgi mācīties, nokārtot eksāmenus, kkur iestāties utt.
Vnk radās iespaids, ka viņa tīri lepna vai vismaz neredz neko sliktu tajā, ka mācījās slikti, nākotnes plānu nebija, eksāmenu kārtošana nešķita baigi svarīga utt. Ja man būtu bērns vidusskolā, es negribētu, lai viņš no šitādas iedvesmojas.
Es varbūt kaut ko jaucu, bet vai nebija tā, ka Didra skraidīja Naurikam pakaļ? Viņš gadījumā viņu neatšuva tur vairākas reizes? Vnk kad viņa Saulietei gudri dirsa, ka viņa uzskata, ka meitenēm neesot jāskrien čaļiem pakaļ un jāizrāda simpātijas, man baigi atmiņā atausa - vai tad viņa pati neskrēja Naurim pakaļ?
L.. @ 25.08.2023 12:18Labrīt.
elfa* @ 25.08.2023 14:08Man riebjas tā izglītības noniecināšana. Diploms viņai nekur nav noderējis. Muhļītāju biznesa izstrādājuma karaliene. Diez vai cilvēki, kas darbojas biznesā normāli arī vīpsnātu par izglītību vai tiem, kuriem ir bijis svarīgi mācīties, nokārtot eksāmenus, kkur iestāties utt.
Vnk radās iespaids, ka viņa tīri lepna vai vismaz neredz neko sliktu tajā, ka mācījās slikti, nākotnes plānu nebija, eksāmenu kārtošana nešķita baigi svarīga utt. Ja man būtu bērns vidusskolā, es negribētu, lai viņš no šitādas iedvesmojas.
Es varbūt kaut ko jaucu, bet vai nebija tā, ka Didra skraidīja Naurikam pakaļ? Viņš gadījumā viņu neatšuva tur vairākas reizes? Vnk kad viņa Saulietei gudri dirsa, ka viņa uzskata, ka meitenēm neesot jāskrien čaļiem pakaļ un jāizrāda simpātijas, man baigi atmiņā atausa - vai tad viņa pati neskrēja Naurim pakaļ?
Saberrs @ 25.08.2023 12:31https://failiem.lv/u/4xvb5hb4z
Alins durvis,bet “Nauris vispar nedzer,ta ,ka vispar ne”
“Darīt kā sarunāts” arī ļoti par Didru. Šim gan jau arī ļoti piekrīt tie uzņēmumi ar kuriem Didra veica darbības un neizpildīja savu pusimelna_aronija @ 25.08.2023 13:33Tas brīdis raidījumā pie tām skolas trepēm ar uzrakstiem bija tik smieklīgs :D
Sauliete, rāda uz trepēm: Kas no tā ir par tevi?
Didra: Runāt patiesību.
TIEŠĀM????? :D:D:D:D:D
tur jābūt sadistam, lai liktu tādu skatu publikai. Vai arī viņa kaifo ka viņu izsmej !?L.. @ 25.08.2023 12:18Labrīt.
SmiekliNāk @ 25.08.2023 11:59nu ko arī vajadzēja pierādīt. Un pati atzina, ka Nauris ir viņu “uztaisījis” par to, kas viņa ir. Pašai viņai tas nebūtu pa spēkam. Tāpēc arī turās pie Naura tik ļoti. Un kombinācijà ar viņas raksturu ir tas ko mēs redzam….
Dita.D @ 25.08.2023 13:10Bet ar grūtniecību atkal varēs piesaistīt sev publiku. Instagramam patīk grūtnieces un bebji