L.. @ 21.08.2023 15:17
Būs tā jāsāk darīt. Jo nu teikt, ka pēc biezpiena un tunča ieēšanas ir jāsēž tikai uz dārzeņiem? Māca, ka jebkas, kas nav dārzenis, automātiski ir slikts un, ja sanāk ko tādu apēst, ir savs uzturs jāierobežo uz burkāniem.
Tavas draudzenes paziņām vajadzētu par šo aizrakstīt Bookingam un arī VIDam par krāpšanos un izvairīšanos no nodokļu nemaksāšanas. Sarakstes ir pierādījums.Loreenijatatoo @ 21.08.2023 13:12Karoche nācu kā traka rakstīt to ko man pastāstīja un kā tad to var nodot tālāk...
Draudzenes paziņas bokingā izīrēja viņu dzīvokli Ventspilī..
Nauris viņiem piedāvāja 35 eur atlaidi,ja viņi neakceptēs ierašanos,bet viņi ir ieradušies.
??? tā Nauris izvairās maksāt boking nodokli..
Tie kas izīrēja piekrita tam,jo nu 35 eur atlaide jau ir tā vērta,viņiem uz booming profilu uzrakstija Nauris ķipa vai jūs ieradīsaties,un viņiem nebija nekas jaatbild,tad nauris to nekaceptēja,naudu samaksāja skaitot atsevišķi uz citu kontu.
Sanāk viņi caur bukingu dabu klientus īrētājus sadirš ka ka īrnieks nav ieradies kaut gan ir,un nemaksā to cenu bokingam kas.
Sviests....tādi žmogas.
Es domāju, ka šeit visas saprot to, ka Elīnas prāts nav gatavs uzņemt vērtīgas uzturvielas un mazliet pieņemties svarā, kas nepieciešamas otrajam bērnam. Un labi vien ir. Lai sāk rūpēties par esošo bērniņu.L.. @ 21.08.2023 15:17
Būs tā jāsāk darīt. Jo nu teikt, ka pēc biezpiena un tunča ieēšanas ir jāsēž tikai uz dārzeņiem? Māca, ka jebkas, kas nav dārzenis, automātiski ir slikts un, ja sanāk ko tādu apēst, ir savs uzturs jāierobežo uz burkāniem.
Metaforaas @ 21.08.2023 16:27Man jau tomēr šķiet ka šādos gadījumos, kā Elīnai būtu vērtīgi, ja pieslēgtos viņas ģimene, ja viņa pati neredz , ka viņas "ēšana" nav normāli.
Nespēju iedomāties, ka man ģimene, draugs ignorētu to, ka es neēdu. Man tas liekas pilnīgs kosmoss , ka tuvākie var ko tādu ignorēt, tā viņas vafeļu dalīšana uz 6 cilvēkiem, knakstināšanās no Naura porcijas , tas galīgi nav okey un ja vina to pat rāda mums , nu tad neticu , ka gimene to neredz , it īpaši Nauris. Un vēl gribēt ar to visu iznēsāt velvienu bērniņu.
Metaforaas @ 21.08.2023 16:27Man jau tomēr šķiet ka šādos gadījumos, kā Elīnai būtu vērtīgi, ja pieslēgtos viņas ģimene, ja viņa pati neredz , ka viņas "ēšana" nav normāli.
Nespēju iedomāties, ka man ģimene, draugs ignorētu to, ka es neēdu. Man tas liekas pilnīgs kosmoss , ka tuvākie var ko tādu ignorēt, tā viņas vafeļu dalīšana uz 6 cilvēkiem, knakstināšanās no Naura porcijas , tas galīgi nav okey un ja vina to pat rāda mums , nu tad neticu , ka gimene to neredz , it īpaši Nauris. Un vēl gribēt ar to visu iznēsāt velvienu bērniņu.
latvjubarbija @ 21.08.2023 17:08
Viņa tak tievē Naura dēļ ?
xoxobell @ 21.08.2023 17:38Storijos ar augļu servisu var redzēt, ka Džeisons joprojām staigā uz pirkstgaliem ?
kājstarpes vēdināšanas storijos arī var redzēt, ka Džeisons uz pirkstgaliem staigāxoxobell @ 21.08.2023 17:38Storijos ar augļu servisu var redzēt, ka Džeisons joprojām staigā uz pirkstgaliem ?
KatyB @ 21.08.2023 19:21Es pareizi sapratu viņa šodien taisīja tiešraidi lai parādītu ka viņas apakšveļa neizjūk ja izmazgā. Man tā reāli ka antireklāma strādā, es apakšveļu ļoti regulāri mazgāju, nepirktu tādu kur pec pirmās mazgāšanas reizes jāskrien filmēt uz veļasmašīnu vai palikusi vienā gabalā, viņai reāli vajag kādu hobiju atrast, aiz bezdarbības vairs pati nesajēdz ko dara.
Kur kvazimodo čīkst pa bookingu? Man neko nerada, vai jau saprata ka atkal izgāzās un izdzēsa?