123annna @ 27.07.2023 13:08Man vienai izskatās, ka elinas mamma “izbauda” sho dienu? ??
Tur sejā nolasās, ka vinai nekas no tā nepatīk. Vispar reti redz, ka elinas mamma butu tiesham prieciga.
Murka39 @ 27.07.2023 13:51Man vienai tā Elīnas mamma liekas tāda bremzēta, kā kaut ko lietotu?
melna_aronija @ 27.07.2023 15:45
Man drīzāk liekas, ka viņa vnk nesaprot, ko Elīna runā un kas notiek, jo tas ir latviski. Man ir aizdomas, ka viņa nesaprot un nerunā latviski, tikai krieviski. Un tā kā Elīna uz kameru tomēr runā un visu stāsta latviski nevis krieviski, viņa vnk nesaprot.
Bet nevajag bērnus dzemdēt, ja nevēlas būt māte. Bērni nav kārtējais bombīgais projekts, bet dzīvas dvēselītes, kurām vajag vecāku mīlestību.Lula @ 27.07.2023 10:45Lai nu kā man negribētos neko labu teikt par šo visu ... te arī par viņas pirmo bērnu runāja tā, ka viņa nojūgsies, neizturēs, būs viss briesmīgi, bet redz kā samenedžēja ar auklēm utt. (nesaku, ka tā ir laba audzināšana, bet nav ne par kripatu tik traki, kā forumnieces te rakstīja.)
Noteikti arī ar diviem visu samenedžētu tā, ka atliek šad tad teatrāli papukstēt, bet pa lielam dzīvotu cepuri kuldama, tāpat kā pirms bērniem.
Lai ir aukle, ja vien paša bērna māte nebēgtu no SAVA bērna.Lesleey @ 27.07.2023 12:12
Nu jūs joprojām ņematies gar to aukli? Nu tak Elīna nav vienīgā kura ņem aukli jau zīdainim. Tiiik daudz jaunās māmiņas nesēž dekretā un skrien uzreiz uz darbu, bet mājās ar bērniņu sēž aukle. Katram savs. Tas ka jums tas nav pieņemami ir jūsu problēma. ? ko tur vēl pārmest. Tas ka viņa neminēja jums visiem par aukli un viņu neatrādija Instagram? A priekš kam? Lai viņu arī sāktu ķidāt. Nu smieklīgas jūs esiet tiešām.
Uzliekot 50% atlaidi, nebrīnos, ka viņiem tāpat ir peļņas % ar visu norēķināto PVN, jo uzcenojums ir milzīgs.Dalia @ 27.07.2023 12:57Meitenes grābjat kamēr varat visu uz 50% atlaidēm, pēdējās vienības palikušas un Naurix tūlīt ar busiņu būs klāt atvedis jauno rudens kravu
123annna @ 27.07.2023 16:08
Viņai eksamens nav jakarto?
MartaElza @ 27.07.2023 16:24
Gan jau ir pilsone (pilsoņiem nav jākārto eksāmens), tikai izvēlas nerunāt un saprast latviešu valodā. Brīnums, ka ir pieticis prāta Elīnu sūtīt latviešu skolā.
Ari Latvijas nepilsoņiem nav! Jākārto tikai Krievijas pilsoni,ļoti liels skaits nepilsoni gadus 15-20 atpakaļ pārgāja uz krievu pilsonību,jo varēja saņemt abas valsts pensijas! Plus īstie Krievijas pilsoņu protamsMartaElza @ 27.07.2023 16:24
Gan jau ir pilsone (pilsoņiem nav jākārto eksāmens), tikai izvēlas nerunāt un saprast latviešu valodā. Brīnums, ka ir pieticis prāta Elīnu sūtīt latviešu skolā.
Gaisa jaucēja @ 27.07.2023 18:26Štrunts ka bērns ar aukli, viszmaz dabū mīlestību no kāda, ja reiz mamma ir auksta zivs. Beet tā viņas apsēstība ar frī ir slima. Tik instagramīgs restorāns, bet nee, kundzei frī ar mērcītēm. ? vot kā viens cilvēks visu var uztaisīt tik lētu?
magdalena333 @ 27.07.2023 17:24Fakts kā tāds, aizved mammu pusdienās, bet tā kura nav reklāmas stabs, ņem un reklamē restorānu, jo tak #patipirka. Tā pat kā pirms tam reklāmas pauze puķu pušķiem , jo tak #patipika. Kur ir cieņa pret savu māti, grozies kā gribi, bet nav, ja mammas Dzimšanas dienā nevari no sirds pati visu sagatavot mammai, visur izdīktas sadarbības, bet, ja pat uz minūti pieņemtu, ka tā nav sadarbiba, kur ir ciena pret mammu, ka Tu tikai viņai velti laiku un uzmanību, nevis tam IG, storijiem un citus tagojot un reklamējot, ej brīvā dienā ēd un reklamē.
elfa* @ 27.07.2023 20:08Redzēju ietekmeles storiju un tiešām iedomājos - tik jocīgi, ka visa ģimene nesvin to dzimPuku.
Kad manai mammai ir dzimšanas diena, mēs visi tuvākie svinam - mēs ar mīļo, tētis, ome. Nav nekādi tur pārbombīgie pārtiji, bet paši tuvākie uz vakariņām sanākam utt.
Didrai tēvs ar Nauri bombasķik kolekciju noliktavās rok, Džeisons nogrūsts auklei...
Un pat puķes no tās peonijas 100 punkti "sadarbībiņa" ar ko nobildēties un tad atdot.