Lesleey @ 27.07.2023 12:12
Nu jūs joprojām ņematies gar to aukli? Nu tak Elīna nav vienīgā kura ņem aukli jau zīdainim. Tiiik daudz jaunās māmiņas nesēž dekretā un skrien uzreiz uz darbu, bet mājās ar bērniņu sēž aukle. Katram savs. Tas ka jums tas nav pieņemami ir jūsu problēma. ? ko tur vēl pārmest. Tas ka viņa neminēja jums visiem par aukli un viņu neatrādija Instagram? A priekš kam? Lai viņu arī sāktu ķidāt. Nu smieklīgas jūs esiet tiešām.
Lesleey @ 27.07.2023 12:12
Nu jūs joprojām ņematies gar to aukli? Nu tak Elīna nav vienīgā kura ņem aukli jau zīdainim. Tiiik daudz jaunās māmiņas nesēž dekretā un skrien uzreiz uz darbu, bet mājās ar bērniņu sēž aukle. Katram savs. Tas ka jums tas nav pieņemami ir jūsu problēma. ? ko tur vēl pārmest. Tas ka viņa neminēja jums visiem par aukli un viņu neatrādija Instagram? A priekš kam? Lai viņu arī sāktu ķidāt. Nu smieklīgas jūs esiet tiešām.
kuššššš @ 27.07.2023 12:38Lielā izmēra kleita. Viņas mātei nav lielais izmērs. viņa vispār zin, kas ir liela izmēra sieviete? Viņas mātei ir normāls, nenobadināts izmērs.
Nav, nav vienīgā, bet viņa ir vienīgā, ko es zinu, kura, lai gan cilvēki labi zin, ka viņai ir aukle, turpina lielām acīm dirst, ka viņai aukles nav, ka viņa supermāte, nomočījusies bez maz slapju pakaļu, jo viņi ar Nauriku uz pusēm sīko vāc. Tikai divi, jo aukles neesot. Neviens neliek izlikt aukles bildes un personas kodu IG, bet nu beidz atklāti melot, jo visi tāpat zin taisnību un melojot tu vnk pēc idiotes izskaties. Ja viņa normāli būtu pateikusi uzreiz - jā, mums ir aukle. Viņa negrib būt IG, tāpēc viņu nefočējam, bet viņa mums ir, auklē Džeisonu un tāpēc es varu plivināties apenēs un reklamēt lupatas. Tad neviens neko par aukli nepiesietos. Runa ir nevis par to, ka kāda māte paņem aukli. Lai ņem kaut piecas, ja var atļauties. Runa ir par to, ka visu laiku melo un tēlo gada močījošāko māti, kam aukle nav un nekad nav bijusi.
Lula @ 27.07.2023 10:45Lai nu kā man negribētos neko labu teikt par šo visu ... te arī par viņas pirmo bērnu runāja tā, ka viņa nojūgsies, neizturēs, būs viss briesmīgi, bet redz kā samenedžēja ar auklēm utt. (nesaku, ka tā ir laba audzināšana, bet nav ne par kripatu tik traki, kā forumnieces te rakstīja.)
Noteikti arī ar diviem visu samenedžētu tā, ka atliek šad tad teatrāli papukstēt, bet pa lielam dzīvotu cepuri kuldama, tāpat kā pirms bērniem.
🤦🏻♀️Kenty @ 27.07.2023 12:45Paklau cik apmātam jābūt,lai uz ielas filmētu svešu cilvēku.mmm?Auklei kāds paprasija vai viņu drīkst filmēt un ievietot internetā?
52 palikaPata @ 27.07.2023 13:01Cik veca ir Elīnas mamma? Nav tak vēl 50???
Tas ģērbšanās stils, frizūra utt...kā omītei...Nu labi, viņa ir ome Džeisonam, bet tāpēc nav jāģērbjas kā omei.
nimfa1726 @ 27.07.2023 13:28Nauris ka berns ticis atrakciju parkā?
Murka39 @ 27.07.2023 13:51Man vienai tā Elīnas mamma liekas tāda bremzēta, kā kaut ko lietotu?
Lorra @ 27.07.2023 14:02
Nu ble.??♀️ Gribētu redzēt kā Tava mamma uzvestos kameras priekšā. Var redzēt, ka Elīnas mamma nav pieradusi un nejūtas “savā ādā” kameras priekšā un tas ir tikai ok.