Pārbildēt vienu komplektu 10x ir smags darbs. Kā tu nesaproti? :DMetaforaas @ 19.07.2023 16:28Piedodiet man , bet kas tā par izaugsmi ka pirms 7 gadiem viņa dienu bildēja 5 produktus un tagad varot 30 dienā sabildēt.
Nav jau protams viņai ķieģeļi jākrāmē, bet es jau nu nenosauktu bildēšanu par smagu darbu.
Malibu Steisija @ 19.07.2023 16:33
Man vispār kā sieviešu sievietei, galvā loģiski ir saprotams, ka nav labi spekulēt vai sieviete ir stāvoklī, vai jautāt, vai vēl trakāk novēlēt, lai viņa stāvoklī nepaliktu. Bet bļin... Kādēļ ar Didru man ir vienalga?
Tāpat kā, es neaprunāju citas (īpaši svešas, nepazīstamas) sievietes, es nevēlu nevienai neko ļaunu, es nekomentēju un neaprunāju izskatu vai uzvedību, bet Didra? Manā prātā, tas ir kā pass. Viņa nevis kā sieviete man prātā, bet kā fenomens. Liekās pat dīvaini, ka es tiešām esmu sieviete, kas citas sievietes atbalsta ikdienā, bet Didra kopš nesen te sāku sekot līdzi viņas dzīvei, man pat laikam nereģistrējas kā reāls cilvēks.
Var kāda man palīdzēt ar skaidrojumu? :D Varbūt esmu divkosīga kaza ar divām sejām, kas to lai zin. Bet tieši Elīna man laikam nepieder pie sieviešu kārtas cilvēkiem.
sauliiite.paula @ 19.07.2023 17:40Man arī liekas, ka ir, baigi brīvos apģērbus velk pēdējā laikā, riepa arī ir
Jaunsprofils @ 19.07.2023 18:26Nu jūs pateicāt un tagad arī liekas ? šodienas pēdējos storijos apaļš vēders izskatās
Dita.D @ 19.07.2023 12:30Pagājušo gad Butterfly bija 5 gadu jubileja, filmēja vēl biznesa video pēdējās grūtniecības nedēļās.
Tagad butterfly jau 7 gadi ir.
Kāds vēl var nodzīvot gada laikā divus gadus?
Metaforaas @ 19.07.2023 16:28Piedodiet man , bet kas tā par izaugsmi ka pirms 7 gadiem viņa dienu bildēja 5 produktus un tagad varot 30 dienā sabildēt.
Nav jau protams viņai ķieģeļi jākrāmē, bet es jau nu nenosauktu bildēšanu par smagu darbu.
Dita.D @ 19.07.2023 12:30Pagājušo gad Butterfly bija 5 gadu jubileja, filmēja vēl biznesa video pēdējās grūtniecības nedēļās.
Tagad butterfly jau 7 gadi ir.
Kāds vēl var nodzīvot gada laikā divus gadus?
Gaisa jaucēja @ 19.07.2023 15:42nav obligāti jāatsākas mēnešreizēm, lai paliktu atkal stāvoklī un arī auglība esot lielāka šajā laikā. ?
Dita.D @ 19.07.2023 21:32
Nav obligāti jaatsākas, bet mēnešreizes dod signālu, ks ķermenis ir gatavs ieņemt jaunu bērniņu.
Mēnešreizes arī ir viens no veselības radītājiem sievietei.
Mēnešreižu neesamība ir vien no bulīmijas/anoreksijas simptomiem. Viņa pietiekami ilgi ir pārtraukusi slaukšanu, lai MR jau būtu.Lula @ 19.07.2023 13:16
Domā tik ātri? Nesen vēl teica, ka nav pat mēnešreizes atsākušās.