Berry5 @ 17.07.2023 22:08
Kurš cilvēks visu laiku precīzi pēc gada maina telefonu? Tāds kuram ir noma, nevis nopirkts.
Dita.D @ 17.07.2023 22:36Pēdējā storijā nolikusi savu grūtnieču spilvenu.
Hmmmm, vai tiešām tā pat vien paturējusi un tagad tur nolikusi?
Kāda kura bijusi stāvoklī, jūs arī tā pat vien ikdienā pec tam izmantojāt? Es nē
Ekhoo @ 17.07.2023 22:39
Tak tur bija jau sen runāts, ka viņa joprojām guļot ar viņu un ka Naurim tas besijot
konfektee @ 17.07.2023 19:33Pirmo reizi redzu to Annu, ārprāts,cik iedomīga būtne! Viņas tie fake smiekli, drausmas! No pāris storijiem jau uzreiz var nolasīt,kas par cilvēku. "Psiholoģiski man gribējās to kruasānu" , tādas pašas nesaprotamas pērles kā no Didras. Fuj. Laikam taisnība - parādi man savus draugus un es pateikšu, kāds esi Tu pats. ??
Dita.D @ 17.07.2023 22:36Pēdējā storijā nolikusi savu grūtnieču spilvenu.
Hmmmm, vai tiešām tā pat vien paturējusi un tagad tur nolikusi?
Kāda kura bijusi stāvoklī, jūs arī tā pat vien ikdienā pec tam izmantojāt? Es nē
ir vēl trakāk kā Tu domā. Telegram grupiņā bija runa par šo. Kabritu pārstāv PN Baltic. Krievu uzņēmums. Sieviete čatos, kas nodarbojas Kabritā ar mārketingu ir @bajelablogDevindesmitseptini @ 17.07.2023 22:30esmu šokā par Kabritas sociālo mediju pārstāvja ļoti neprofesionālo atbildi. Šis uzņēmums šķita ‘prestižāks’. Bet ja dod sadarbības visādām Didrihsonēm, varbūt arī nav, ko brīnīties.
ZeltaZobs @ 17.07.2023 20:26Anna Masloša vienmēr ir bijusi ļoti slikta aktrise ?
Marcipaaans @ 17.07.2023 23:11ir vēl trakāk kā Tu domā. Telegram grupiņā bija runa par šo. Kabritu pārstāv PN Baltic. Krievu uzņēmums. Sieviete čatos, kas nodarbojas Kabritā ar mārketingu ir @bajelablog
tur nevar vairs tikt, sorry.123annna @ 17.07.2023 23:16
Kas ta par telegram grupu?
123annna @ 17.07.2023 23:14
Nerunajot par to, ka budāma uzņemuma īpašniece - nespēj skaidri un korekti izteikties.
Man vajadzeja ilgu laiku, lai saprastu ko viņa meģina pateikt storijā: “halatkleitai jabut caurumam pa kuru izlikt, lai apsietu to saitīti”, “kā jus domājat kā var aiztaisīt halatkleitu?”, “h&m arī pirku kur var aptīt apkārt”. ?♀️?♀️?
Izliek kkadu saitīti un aiztaisa halātu kā durvis, kko aptin apkārt ?
HiacinteBurkaa @ 18.07.2023 08:48
Man ir bijušas vairākas tāda piegriezuma kleitas (protams, ne baķika), tur nav jābūt nekādiem caurumiem ?♀️ Kā var tā dirst diezgan plašai auditorijai un nepārfilmēt story, es nesaprotu...
Berry5 @ 18.07.2023 09:03
Parasti tas caurums ir tāds, ka knapi izbāz jostiņu cauri un nespīd caurumi. Stāv kā idiote ar caurumu sānā un lepni stāsta, ka tā tam jābūt.
HiacinteBurkaa @ 18.07.2023 09:25
Tieši tā, to sauc par spraugu vai atvērumu ? Caurums ir tas, ko Anna visai Latvijai nozibināja, paralēli jūsmojot par bezvīļu apenēm un spondžikiem. Nez, Fairy arī nāca komplektā? ?
HiacinteBurkaa @ 18.07.2023 08:48
Man ir bijušas vairākas tāda piegriezuma kleitas (protams, ne baķika), tur nav jābūt nekādiem caurumiem ?♀️ Kā var tā dirst diezgan plašai auditorijai un nepārfilmēt story, es nesaprotu...