CallMeAnnika @ 17.07.2023 16:39Es arī neticētu, ja vien Elīna nebūtu pierādījusi sevi 101x ne tajā labākajā nozīmē.
Un tu netici arī tam, ka nāksies izmantot personīgo telefonu darbā? Tas arī šķistu neticami, ja to būtu rakstījusi kāda meitene, ne Elīna pati teikusi.
Es ticu tam, jo šajā uzņēmumā nav labvēlīgi apstākļi.
Nezinu, kādēļ, bet man liekas, ka viņa ir stāvoklī (nu vai arī kā dzemdētāja, plāno) un šādi domā noslēpties.Dita.D @ 17.07.2023 17:18Biznesa lēdija nevarēja paņemt dekrētu, lai būtu kopā ar bērnu, bet tagad pēkšņi var daļu ziemas pārziemot kkur
konfektee @ 16.07.2023 14:20Elīna tiešraides laikā stāstīja par ēšanas traucējumiem un atzina,ka jā, kādreiz baidījās no silta ēdiena utt. Vismaz kādreiz, pārmaiņas pēc, nekarina makaronus uz ausīm,bet pasaka taisnību. Vienīgais,kas likās bēdīgi,ka viņa nesaprot līdz galam,ka "vienu konču ēdu 2 dienas" nav ok, ka tie arī ir ēšanas traucējumi un vēl ļoti uzkrītoši likās, kā stāsta,ka sacep pannā olu, sieru,ko tur,ka pašai siekalas tek, bet piebāž kuņģi ar zaļumiem un paknakstās ap to pannu tikai. Jopciki, kad tad ēst,ja dzīve ir tikai viena. ?
L.. @ 17.07.2023 16:15Tā Anna vienmēr tāda augstprātīga bijusi? Reti skatos viņas storijus, bet šodien, pateicoties tam kleitas caurumam, paskatījos visu. Biju savādākās domās par viņu kaut kā. Riebīga izklausījās. Un kleita bija halātveidīgā, tāpēc caurums tur.
biju laiku atpakaļ piesekojusi bet atsekoju ,jo nespēju vairs skatīties uz tiem bēdīgajiem plakstiņiem. Viņai steidzami vajag plakstiņu operācijuL.. @ 17.07.2023 16:15Tā Anna vienmēr tāda augstprātīga bijusi? Reti skatos viņas storijus, bet šodien, pateicoties tam kleitas caurumam, paskatījos visu. Biju savādākās domās par viņu kaut kā. Riebīga izklausījās. Un kleita bija halātveidīgā, tāpēc caurums tur.
latvjubarbija @ 17.07.2023 17:42Nezinu, kādēļ, bet man liekas, ka viņa ir stāvoklī (nu vai arī kā dzemdētāja, plāno) un šādi domā noslēpties.
Malibu Steisija @ 17.07.2023 17:59
Nav slikta teorija, bet vai tā būtu Elīna, kas nepateiktu, ka ir stāvoklī un censtos noslēpties? Tādā ziņā, ka 1) viņa tak nevarētu savu muti ciet noturēt, ka ir stāvoklī, jo tad atkal viss būtu ap viņu un par viņu + publicitāte. Visas preses uztaisītu rakstus ''skandalozā influencere Didrihsone ir otrā bērna gaidībās''. 2) varētu tēlot 2x lielāku močītāju. šoreiz Džeisons + stāvoklī 3) atkal varētu savas lupatas reklamēt, ka der arī grūtniecēm. + fotosesijas utt.
Malibu Steisija @ 17.07.2023 17:59
Nav slikta teorija, bet vai tā būtu Elīna, kas nepateiktu, ka ir stāvoklī un censtos noslēpties? Tādā ziņā, ka 1) viņa tak nevarētu savu muti ciet noturēt, ka ir stāvoklī, jo tad atkal viss būtu ap viņu un par viņu + publicitāte. Visas preses uztaisītu rakstus ''skandalozā influencere Didrihsone ir otrā bērna gaidībās''. 2) varētu tēlot 2x lielāku močītāju. šoreiz Džeisons + stāvoklī 3) atkal varētu savas lupatas reklamēt, ka der arī grūtniecēm. + fotosesijas utt.
CallMeAnnika @ 17.07.2023 15:04Kur var uzrakstīt iesniegumu par darba algas nenorādīšanu un personīgo lietu pieprasīšana darba nolūkos?
Elīna noteikti nenorāda algu, jo izvēlas meiteni, kura vismazāko atalgojumu sagaida + mēģina sarunāt, lai darba devējam nav jāmaksā lieli nodokļi.
cory @ 17.07.2023 19:21
Nav jau problēmu izmantot personīgās lietas darba vajadzībām, ja darba devējs atlīdzina izmaksas un nolietojumu. Es darba vajadzībām izmantoju privāto auto, bet mans darba devējs atmaksā izlietoto degvielu un auto amortizāciju par katru braucienu darba vajadzībām.
Varbūt Didrihsoni arī atlīdzina darbiniecēm telefona amortizāciju un apmaksā icloud, lai atmiņa nav pilna? ??? (rakstu šo ar daudz smiley, labi zinot, ka Didrihsone speciāli ņem darbā jaunas aitiņas bez darba pieredzes, kas nepārzina darba likumu)
latvjubarbija @ 17.07.2023 17:42Nezinu, kādēļ, bet man liekas, ka viņa ir stāvoklī (nu vai arī kā dzemdētāja, plāno) un šādi domā noslēpties.
cory @ 17.07.2023 19:25
Un vispār, kur paliek Miss Didī vecie iphone? Katru gadu taču ir demonstratīvi storiji, kā Naurels sagādājis Miss Didī pārsteigumu un dāvina jaunāko iphone. Ja jau ir tāda kapeiku p*sēja, ka nepirks telefonu darbiniecei darba pienākumu pildīšanai, tak lai atdod savu iepriekšējo iphone modeli. Lai gan, kur problēma nopirkt darba vajadzībām telefonu un norakstīt to izdevumos?