un gandriz pilnīgi visas mammas,kas nav IG saviem viengadniekiem taisa tematiskas ballites ar visu iespējamo un neiespejamo.Nesen biju ar savejiem puikiem uz mazās princeses gada jubileju.mazajam cukuriņam pilnīgi pie kājas kāda kūka vai kādi viesi atnakuši,bet vecakiem tas ir gadsimta notikums ,mazajai 1 gadiņš.Un es to saprotu,jo pirmais gadiņš ,grib dalities ar visiem savā priekā. Elina to rāda savā IG jo tā ir viņas tagadejā vieta.nerādiis kā svin DŽ.dieniņu pateiks- nu kā vienmēr pateiks😁Metaforaas @ 06.07.2023 19:15
Tā tāda izrādīšanās manuprāt, ne jau tāpēc ka bērnam to vajag, bet tāpēc ka Elīnai to vajag , lai par viņu runātu.
Kenty @ 06.07.2023 22:12un gandriz pilnīgi visas mammas,kas nav IG saviem viengadniekiem taisa tematiskas ballites ar visu iespējamo un neiespejamo.Nesen biju ar savejiem puikiem uz mazās princeses gada jubileju.mazajam cukuriņam pilnīgi pie kājas kāda kūka vai kādi viesi atnakuši,bet vecakiem tas ir gadsimta notikums ,mazajai 1 gadiņš.Un es to saprotu,jo pirmais gadiņš ,grib dalities ar visiem savā priekā. Elina to rāda savā IG jo tā ir viņas tagadejā vieta.nerādiis kā svin DŽ.dieniņu pateiks- nu kā vienmēr pateiks?
mazaaduuda @ 06.07.2023 22:02
Un tirināšanās uz svariem ar mērlenti rokās.
HiacinteBurkaa @ 06.07.2023 22:47
Ai, nu izbeidz, adekvātās mammas sāk rīkot ballītes ap 4-5 gadu vecumu, kad bērnam jau ir savi draugi, intereses utt.
Tas 1. jubilejas svinētāju procents nav liels.
Kā viņa atkal piekrīt taisīt kūku Elīnai, ja vienreiz jau Elīna uztaisīja anti-reklāmu cepējai?L.. @ 06.07.2023 17:26
Teica, teica. Kingu būs ēdinātājs tikai. BlackHouse ballīte notiks. Būšot baloni. Cik saprotu, kūku taisīs tā 3D meistare, kas Naurim to susurkūku taisīja. Vismaz tā varēja noprast, jo savā dzimšanas dienā vēloties mācīties kūkas taisīt. Tā kā viss kā parasti uz barteri notiek, tad liela iespējamība.
Cerams, ka Kingu ir izbraukuma pakalpojumi. Savādāk Didra varēs skraidīt ar savu tosteri un friškas atsildīt.
Kenty @ 06.07.2023 22:12un gandriz pilnīgi visas mammas,kas nav IG saviem viengadniekiem taisa tematiskas ballites ar visu iespējamo un neiespejamo.Nesen biju ar savejiem puikiem uz mazās princeses gada jubileju.mazajam cukuriņam pilnīgi pie kājas kāda kūka vai kādi viesi atnakuši,bet vecakiem tas ir gadsimta notikums ,mazajai 1 gadiņš.Un es to saprotu,jo pirmais gadiņš ,grib dalities ar visiem savā priekā. Elina to rāda savā IG jo tā ir viņas tagadejā vieta.nerādiis kā svin DŽ.dieniņu pateiks- nu kā vienmēr pateiks?
nu netaisa visi. Nepārspīlē. Taisa tie, kam A) vajag uzmanību, kā Elīnai, atrādīt, ka ir gadsimta vecāki - draugiem un/vai radiem parādīt cik ļoti mīl bērnus, cik skaisti prot visu saorganizēt, lai arī ikdienā tie bērni ir 3. vieta. B) tie, kam vienkārši vajag tusiņu tusiņa pēc (pašam nesena pieredze, kad mani, nosacīti čomu sauc uz bērna 5 gadu dzimeni. Pasākumā 4-5 bērni un padsmit pieaugušie..) un tikai tad ir C) tie, kas tiešām grib nosvinēt, priecājas par savu bērniņuKenty @ 06.07.2023 22:12un gandriz pilnīgi visas mammas,kas nav IG saviem viengadniekiem taisa tematiskas ballites ar visu iespējamo un neiespejamo.Nesen biju ar savejiem puikiem uz mazās princeses gada jubileju.mazajam cukuriņam pilnīgi pie kājas kāda kūka vai kādi viesi atnakuši,bet vecakiem tas ir gadsimta notikums ,mazajai 1 gadiņš.Un es to saprotu,jo pirmais gadiņš ,grib dalities ar visiem savā priekā. Elina to rāda savā IG jo tā ir viņas tagadejā vieta.nerādiis kā svin DŽ.dieniņu pateiks- nu kā vienmēr pateiks?
Ir provēts. Teiktu nekas sevišķs. Ir gan krietni sliktāki, gan krietni labāki varianti ja gribas kebabu, burgeri vai friškasSavva @ 07.07.2023 00:00Off topic, bet kingu tiesam ir loti, loti garšīgi. ? Kas nav meginajusas, labak negarsojat, jo pec tam biezi gribesies. ?????
Savva @ 07.07.2023 00:00Off topic, bet kingu tiesam ir loti, loti garšīgi. ? Kas nav meginajusas, labak negarsojat, jo pec tam biezi gribesies. ?????
HARDLUXURY @ 07.07.2023 12:45Šeit sāksies baigais apvērsums, ja kaut ko labu iekomentēšu par Elīnu Didrihsoni?
es neparspileju saku kā ir..kada kuram tā motivācija,bet fakts ir fakts2biletes @ 07.07.2023 09:48nu netaisa visi. Nepārspīlē. Taisa tie, kam A) vajag uzmanību, kā Elīnai, atrādīt, ka ir gadsimta vecāki - draugiem un/vai radiem parādīt cik ļoti mīl bērnus, cik skaisti prot visu saorganizēt, lai arī ikdienā tie bērni ir 3. vieta. B) tie, kam vienkārši vajag tusiņu tusiņa pēc (pašam nesena pieredze, kad mani, nosacīti čomu sauc uz bērna 5 gadu dzimeni. Pasākumā 4-5 bērni un padsmit pieaugušie..) un tikai tad ir C) tie, kas tiešām grib nosvinēt, priecājas par savu bērniņu
man ir prieks par vinas dzīvesprieku (ja tas ir patiess) un spēju katru dienu śitā “močīt” un lēkāt. Personīgi, ja “nav mana diena” es būšu klusa un 0 sociāla, bet šeit viss tik aktīvi. Vizuali man Elina liekas kopta un par sevi rūpējas-piedomā par tēlu, visas tās sesijas, frizieri, arī edieni.. domāju stabili pie 1000 tikai izskatā vina tērē to naudu. Saukt vinu pat neglītu, vai kā te minēja transvestitu ( ka ari mani 1-12c) klases biedrenes te sauc “cemmes “ dēl , es nevaru, katram sava gaume un arī patīk šādas košas ar odzinu meitenes, nevis tipiskās Latvijas pelēkās. VEIKSMI ELĪNAI , lai visi sapni piepildas 🥰Pupka @ 07.07.2023 12:49
Kāpēc apvērsums? Es esmu par viedokļu dažādību. Droši saki ?
Ir redzētas tādas māmiņas, kas taisa ballīti uz katru mēnesi, kopš piedzimis bērns. Tas ir par traku.2biletes @ 07.07.2023 09:48nu netaisa visi. Nepārspīlē. Taisa tie, kam A) vajag uzmanību, kā Elīnai, atrādīt, ka ir gadsimta vecāki - draugiem un/vai radiem parādīt cik ļoti mīl bērnus, cik skaisti prot visu saorganizēt, lai arī ikdienā tie bērni ir 3. vieta. B) tie, kam vienkārši vajag tusiņu tusiņa pēc (pašam nesena pieredze, kad mani, nosacīti čomu sauc uz bērna 5 gadu dzimeni. Pasākumā 4-5 bērni un padsmit pieaugušie..) un tikai tad ir C) tie, kas tiešām grib nosvinēt, priecājas par savu bērniņu