Hanah @ 03.07.2023 21:01Kad pat miesīgam bērnam ir bail...
Elīna uzvelk riekstiņlegingus un duBšuks parādās. :Dmagdalena333 @ 04.07.2023 21:39Un tas viņas augums…Tas mazais nošļukušais dibens, ja to vispār var nosaukt par dibenu, vai tiešām ir tik šausmīgi grūti dienā veltīt 30min uz kādiem vingrinājumiem, lai augums būtu smuks tvirts, ja reiz to velies šitā atrādīt, ja velies savus produktus tirgot ar sava auguma palīdzību. Tas dibens tagad izskatās, ka plīvo vējā. Man viņas slaidums tagad neizskatās vispār skaists, viņa daudz labāk, veselīgāk, tvirtāk izskatījās ar saviem 55-57kg cik nu tur bija.
vot man arī prātā vai nu anime vai lēta kopija RnB zvaigznēm - Mināžai, Kardyb un tamlīdzīgām. Tur ar citreiz šādas frizūras topāTērvetniece @ 04.07.2023 10:42https://www.1188.lv/zinas/elina-didrihsone-sev-uz-dzimsanas-dienu-uzdavinajusi-jaunu-frizuru/17108
Astoņas stundas, lai kļūtu par rozā birsti / Anime briesmoni ?
MartaElza @ 04.07.2023 14:58
Tāda biznesa lēdija, bet uzvedās kā bērnudārzniece. Statuss uzliek arī pienākumu kā izskatīties. Velsas princese Katrīna arī varbūt sirdī vēlētos vilkt rozā, bet tomēr ņemot verā viņas statusu, tur katra detaļa ir pārdomāta.
Gribi būt biznesmene, tad arī uzvedies tā.
BellaBoss @ 05.07.2023 08:48Brīnums. Storijos uzrakstījusi pareizi vārdu "fizioterapeits" ? Bet vispār, bēdīgi, ka fizioterapeits atklāja "jaunu pasauli" viņiem - nestaidzināt bērnu ??♀️
Dzintriņa @ 04.07.2023 20:22Varat mani apēst bez sāls, bet Elīna laivā runāja diezgan sakarīgi. Un iesmējās par negatīviem komenāriem! Tiem Atbildēja. Atbildēja arī uz pozitīvajiem! Domāju, ka aug morāli un - vai - kursi - vainīgi, bet pozitīvi! Dž ieraudājās un drīz vien laivu beidza - apsveicami!
IceCream @ 05.07.2023 19:11Didras garlaicība rezultējas te 5 komentāros pa visu dienu, pat rozā mati vairs nespēj glābt.
amoreamore @ 05.07.2023 18:44Es tiešām nesaprotu kādēļ ir taaaaa jāmelo. Didra šodien ielikusi storiju kur mazgā grīdas ar lupatiņu nometusies četrrāpus. Priekš kam? Mēs visi esam redzējuši storijus ar viņas netīrajām zeķēm staigājot pa marmora pili, netīro gultas veļu, nu nav viņa tāda “saimniecīte” kā mēģina parādīt.
Ja pasai nav šeptes ar tīrīšanu nodarboties, nu viņiem taču TIK DAUDZ piķa (pēc foruma domām), kādēļ nevar atrast klīningu, kas kārtīgi uzkops? Tas nav nekas pazemojošs. Man prātā nāk tikai divi iemesli kādēļ viņi to nedara - neviens negrib to darīt uz sadarbībiņu #patimaksāja, vai arī tādēļ, ka tas izbojās lielās močītājas tēlu.
Dalia @ 05.07.2023 19:30
Es varu derēt, ka viņiem jau ir apkopēja, auklītei ir apkopējas pienākumi vai Annemarija, kura tur visu laiku izturās, pucē arī mājas. Varu derēt ka noklusē apkopējas klātbūtni tā pat kā auklītes.
Brīnums, kā Annemarijai vai kādām no modelēm Elīnas mājas tīrīšana nav vēl piešķirts kā darba pienākums. :Damoreamore @ 05.07.2023 18:44Es tiešām nesaprotu kādēļ ir taaaaa jāmelo. Didra šodien ielikusi storiju kur mazgā grīdas ar lupatiņu nometusies četrrāpus. Priekš kam? Mēs visi esam redzējuši storijus ar viņas netīrajām zeķēm staigājot pa marmora pili, netīro gultas veļu, nu nav viņa tāda “saimniecīte” kā mēģina parādīt.
Ja pasai nav šeptes ar tīrīšanu nodarboties, nu viņiem taču TIK DAUDZ piķa (pēc foruma domām), kādēļ nevar atrast klīningu, kas kārtīgi uzkops? Tas nav nekas pazemojošs. Man prātā nāk tikai divi iemesli kādēļ viņi to nedara - neviens negrib to darīt uz sadarbībiņu #patimaksāja, vai arī tādēļ, ka tas izbojās lielās močītājas tēlu.