cory @ 29.06.2023 21:42100 punkti, ka Miss Didī pati nerakstīja atbildi uz šo vēstuli. Tiek lietoti komati, pārāk pieklājīgs teksts un šaubos, ka Didras vārdukrājumā ir tāds vārds, kā “naivs” ?
Bilde no ietekmeles konta:
Zabiite @ 29.06.2023 14:48https://failiem.lv/u/aejtxemdq
Skaistule ?
Laavii @ 29.06.2023 12:58Kurš prooo dekorētājs grib izdekorēt dž tusiņi... didi pat var storija pēc tam pielikt #pašipirkām
Metaforaas @ 29.06.2023 21:47
Mani vispār izbrīna, ka viņa atbild uz tādām zinņam un ja tā nav viņa, kas atbild, tad kāda velna pēc darbiniecēm būtu jālasa un jāatbild uz šīm zinām, tas ietilpst viņu pienākumos? Viņam par to maksā?
Metaforaas @ 29.06.2023 21:47
Mani vispār izbrīna, ka viņa atbild uz tādām zinņam un ja tā nav viņa, kas atbild, tad kāda velna pēc darbiniecēm būtu jālasa un jāatbild uz šīm zinām, tas ietilpst viņu pienākumos? Viņam par to maksā?
tak jasuta tas viss PTAC, lai sak viņus ņemt pie dziesmas.Devindesmitseptini @ 29.06.2023 20:00“Man bija principiāli, ka es gribu mazo barot ar krūti”, “man zuda piens un izmēģinājām maisījumu, bet viņš spļāva ārā”, “tad es pumpēju pienu, lai tas rastos vairāk”.
Kā būru bijis, ja Džeisons pienu nespļautu ārā? Vai arī tad viņai būtu bijis ‘principiāli’ barot ar savu pienu?
cory @ 29.06.2023 22:44
Mani vairāk izbrīna tas, ka kāds vispār Didrihsonei raksta tādas vēstules. Cik ļoti tu esi vīlies cilvēkā, ko tu "pazīsti" tikai no instagram storijiem, lai viņam rakstītu tādas vēstules, ka esi tagad šokā pēc tā, ko redzēji citā profilā ? Brīžiem liekas, ka cilvēkiem vispār nav nekāda profesionālā skepticizma un tic visam, ko rāda instagramā.
cory @ 29.06.2023 21:42100 punkti, ka Miss Didī pati nerakstīja atbildi uz šo vēstuli. Tiek lietoti komati, pārāk pieklājīgs teksts un šaubos, ka Didras vārdukrājumā ir tāds vārds, kā “naivs” ?
Ivy Blanks @ 29.06.2023 23:36
Noteikti, ka rakstīja pati, jo komati tur nav ;) Tad rodas jautājums, kādas tad valodnieces pašas te sēž...
Pirms vārda "ko" ir jābūt komatam, kas nav ielikti 3(!) vietās. Aiz vārda "citiem" arī ir jābūt komatam. Aiz vārda "daru" arī ir jābūt komatam. Aiz vārda "izspriest" arī ir jābūt komatam. Un teikuma uzbūve "sekot man un vai sekot citiem..." whaaat?!!?!? Varbūt tad "un/vai"? Tur taču nevienas pieturzīmes nav!
cory @ 29.06.2023 23:58
Minēju, ka “tiek lietoti komati”, nevis par to, vai tie tiek lietoti pareizi vai nepareizi. Prasīt no Didrihsones, lai viņa pareizi lietotu komatus, ir tas pats, kas cerēt, ka, dzerot Memory water, tev uzlabosies atmiņa
Ir tev daļa taisnības, bet atceroties dažas labas pašvaldības šī gada pirmo septembri, man tiešām ir pamatīgas šaubas, ka jebkura pašvaldība spēj nodrošināt skolēnu transportu uz un no skolasPelnrukšķīte @ 29.06.2023 11:17
Ja tu tagad runā par rajoniem, tad zini, ka pagasti nodrošina skolas autobusus. Tas, ka daudzi vecāki savus cukurdūkulīšus vēlas vest ar auto, ir pašu izvēle.
Tieši reformas neveikšana sadārdzina skolu aparātu, ja tā to var saukt. 1 skolotājs, mēli izkāris, skraida pa 3 pagasta skolām, lai savāktu slodzi, bet tajā pašā laikā..varētu būt 1 lielākā skolā un neskraidīt apkārt.
Un tad gandrīz 1000 jaunieši nespēj savākt 10% eksāmenos, lai pabeigtu 9.klasi.
Ivy Blanks @ 29.06.2023 23:36
Noteikti, ka rakstīja pati, jo komati tur nav ;) Tad rodas jautājums, kādas tad valodnieces pašas te sēž...
Pirms vārda "ko" ir jābūt komatam, kas nav ielikti 3(!) vietās. Aiz vārda "citiem" arī ir jābūt komatam. Aiz vārda "daru" arī ir jābūt komatam. Aiz vārda "izspriest" arī ir jābūt komatam. Un teikuma uzbūve "sekot man un vai sekot citiem..." whaaat?!!?!? Varbūt tad "un/vai"? Tur taču nevienas pieturzīmes nav!
konfektee @ 29.06.2023 23:25
Izrāvi vārdus no mutes! Cik dumjam/ai jābūt,lai domātu,ka viņai rūp. Var jau klusībā pasmieties, paheitot, ierakstīt kādu komentāru šeit,bet nu rakstīt tik nopietnu, garu vēstuli ar visu savu heitu,tad gaidīt atbildi nepacietībā un pa taisno aizsūtīt Didras hate lapai- ietekmelei... Līmenis. Savas dzīves laikam nav. ?
Pupka @ 29.06.2023 22:08
Ietekmeles profilā jau bija teikts, ka šis ir viens no darba pienākumiem un par to papildus nemaksā. E to uzskata par normu.
Varbūt viņa nemaz nemāk lasīt? Tāpec uz ziņām atbild citi.
amoreamore @ 30.06.2023 12:09Didrenei šodien kaut kāda kārtējā “vēl nebijusī, grandiozā foto diena, viena diena, trīs lokācijas, trīs frizūras”.
Didra, chill, Tu neesi pat tuvu foto modelei, lai par sevi runātu kā nereāli pieprasītu modeli, ej labāk savā marmora pilī fočēt lētās trjapkas, nevis te iztaisies par hz ko.