Man liekas, ka Elīna reāli ir izdegusi ar savu kontu. Var manīt, ka viņai nav, ko radīt, nav viņai radošā puse, dabiski mēsli nāca ārā, kādu brītiņi cilvēki uz to panesās, bet, nu cik ilgi cilvēki var paciest marazmu, un tā arī izskatās, ka visiem ir līdz kaklam, bet uz normālu, interesantu kontentu Elina nav spējīga. Es viņai ieteiktu tiešām fokusēties uz savu buķika profilu, darīt visu iespējamo, lai tā veikala kvalitāti paaugstinātu, jo, ja Elīna visiem kā personība ir pie kājas, ja veikalam ir sūdīga kvalitāte plus vēl visu laiku čakarē cilvēkus, tad pāris mēnešu laikā viņi jau varēs pašu veikalu slēgt ciet un vēl cerēt, ka mājas lapa izdzīvos vēl kādu laiku. Ir, ir jau manāms Elīnas un Naura uzvedībā, ka veikalam jau klājas ne tik spīdoši. Var manīt viņos izmisumu, un bravūrība noplakusi. Tāpēc, jā, lai nenobankrotētu viņiem ir ar steigu kaut kas jāmaina. Es viņiem ieteiktu veikt kaut kādu aptauju, ar cilvēku ieteikumiem, kā arī uzklausīt un izanalizēt arī ne tos jaukākos pārmetumus, nevis tik visu paslaucīt zem “tie jau heiteri” paklāja, jo ne visi ir heiteri, bet iespējams Tavi potenciālie klienti, ja vien Tu kaut ko mainītu.