Butterfly clothing

 
Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
 
Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Sebii @ 18.05.2023 13:25
Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??‍♀️

Visdrīzāk viņa domāja, ka būs konservu tuncis..
18.05.2023 13:27 |
 
Reitings 3918
Reģ: 09.04.2023
Sebii @ 18.05.2023 13:25
Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??‍♀️
Pasarg Dievs, ieēst pastu! Nauris viņu uzreiz pamestu 😁
18.05.2023 13:30 |
 
10 gadi
Reitings 430
Reģ: 24.02.2011
Persiks89 @ 18.05.2023 12:49

Jūs nesaprotat, ka tuncim šādos salātos jābūt medium rare?

Es nesaprotu gan 😁 man izskatījās jēls no visām pusēm, nevis tikai viducī. Un nekur nav teikts, ka jābūt medium rare - tā ir klienta preference vismaz vienmēr steiku sakarā. Ja ir runa par ko izceptu/pusceptu/nedaceptu, tad parasti oficiants pajautā, kādu klients vēlas. Ja nepajautāja, tātad oficiantes kasjkas, un visticamāk dzerarmnauda netiks atstāta :)
Esmu bijusi Itallisiamo, normāls restorāns, nekas ārkārtējs, lai tagad iestādei piedēvētu svētā grāla statusu un viennozīmīgu top kvalitāti bez jebkāda kritikas. Tāpat visur gadās kaut kādi kasjaki. Un ja nebija apmierināti ar ēdienu, tad ir pilnīgi normāli, ka dzeramnaudu arī neatstāj. Arī nekas jauns un ārkārtējs. 😀
Te ir čupa ar grillēta tunča steika bildēm (un nevienā no ārpuses nav zilgans, kā Didriksones šķīvī): https://www.google.com/search?q=grilled+tuna+steak&newwindow=1&rlz=1C1CHBD_enLV1009LV1010&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjP6N7I1f7-AhXVDRAIHRmPBNwQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=657&dpr=1
18.05.2023 13:38 |
 
Reitings 359
Reģ: 11.12.2014
Ilgi domāju kam Elīna ir līdzīga 😂 Magonei Burkai tikai ar silikonu 😂
18.05.2023 13:50 |
 
10 gadi
Reitings 430
Reģ: 24.02.2011
Te arī: grillēts tuncis (kā tas bija ēdienkartē norādīts) arī te nozīmē visu - sākot ar pilnībā izceptu līdz viegli apceptu. Ja pavārs veidojot recepti iedomājies, ka visi gribēs jēlo, tad tā ir pavāra vaina. Vai arī oficiantes vaina, ka nepajautāja to, kas bija jāpajautā.

Tas nav tartars, kur produkts ir jēls un punkts.
18.05.2023 13:51 |
 
Reitings 1129
Reģ: 26.02.2022
boots @ 18.05.2023 13:38

Es nesaprotu gan ? man izskatījās jēls no visām pusēm, nevis tikai viducī. Un nekur nav teikts, ka jābūt medium rare - tā ir klienta preference vismaz vienmēr steiku sakarā. Ja ir runa par ko izceptu/pusceptu/nedaceptu, tad parasti oficiants pajautā, kādu klients vēlas. Ja nepajautāja, tātad oficiantes kasjkas, un visticamāk dzerarmnauda netiks atstāta :)
Esmu bijusi Itallisiamo, normāls restorāns, nekas ārkārtējs, lai tagad iestādei piedēvētu svētā grāla statusu un viennozīmīgu top kvalitāti bez jebkāda kritikas. Tāpat visur gadās kaut kādi kasjaki. Un ja nebija apmierināti ar ēdienu, tad ir pilnīgi normāli, ka dzeramnaudu arī neatstāj. Arī nekas jauns un ārkārtējs. ?
Te ir čupa ar grillēta tunča steika bildēm (un nevienā no ārpuses nav zilgans, kā Didriksones šķīvī): https://www.google.com/search?q=grilled+tuna+steak&newwindow=1&rlz=1C1CHBD_enLV1009LV1010&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjP6N7I1f7-AhXVDRAIHRmPBNwQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=657&dpr=1

Šausmas, dzeramnaudu neatstāt ēdiena dēļ ir kaut kas - dzermanauda ir par apkalpošanu, ne ēdienu. Ja man pat negaršo ēdiens, dzeramnaudu vienmēr atstāju. Njā, ko lai pasaka, tās ir normālas pieklājības normas. Viesmīle Tevi aptekalē, un Tu pat 10% nevari atstāt? Tad labāk mājās jāēd…
Un laikam labāk mājās tad ēst labi izceptu karbonādi, ne vazāties pa restorāniem, ēdot well done steiku vai tunci😂
18.05.2023 14:00 |
 
Reitings 1586
Reģ: 03.03.2020
Persiks89 @ 18.05.2023 14:00

Šausmas, dzeramnaudu neatstāt ēdiena dēļ ir kaut kas - dzermanauda ir par apkalpošanu, ne ēdienu. Ja man pat negaršo ēdiens, dzeramnaudu vienmēr atstāju. Njā, ko lai pasaka, tās ir normālas pieklājības normas. Viesmīle Tevi aptekalē, un Tu pat 10% nevari atstāt? Tad labāk mājās jāēd…
Un laikam labāk mājās tad ēst labi izceptu karbonādi, ne vazāties pa restorāniem, ēdot well done steiku vai tunci?

Labi, piedod, turpmāk visi ēdīsim tikai to pašu, ko tu un tikai tavā mīļākajā restorānā.
Vai drīkst jautāt arī, vai lieto kādus atslābinošus trankvilizatorus? Ja nē, apdomā to iegādi.
18.05.2023 14:04 |
 
10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Sebii @ 18.05.2023 13:25
Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??‍♀️

Es to pašu padomāju. Jo teiksim es zivis tik pat kā neēdu, jo es negribu ķēpāties ar asakām. Tā kā pasūtot es nevaru izzīlēt, būs vai nebūs asakas, vai cik daudz tās būs, es vnk izvēlos citu ēdienu un viss ir labi. Nesarežģīju dzīvi ne sev, ne citiem. Ja viņa ēd tunci tikai kkādā tur vienā veidā... nesaprotu, kāpēc riskēja restorānā sūtīt, ja nebija 1000% droša, ka tas būs pagatavots tajā vienā veidā. Tur ēdienkartē nebija nekā cita, ko viņa ēstu? Es saprotu, ka gan jau no pastas vai vistas nosaukuma izlasīšanas vien viņai likās, ka 10kg pienāk momentā klāt, tāpēc nedo dievs vēl ēst, bet citi salāti nebija?
18.05.2023 14:08 |
 
Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Katra diena forumā jaunu zināšanu pilna. :D Nesen par bērnu pulvera jaukšanu, tagad tunča "izceptības" pakāpēm restorānos :D
18.05.2023 14:12 |
 
Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Lula @ 18.05.2023 14:12
Katra diena forumā jaunu zināšanu pilna. :D Nesen par bērnu pulvera jaukšanu, tagad tunča "izceptības" pakāpēm restorānos :D

Ja Elīna neizglītojas, vismaz forums izglītojas un attīstās 😅
18.05.2023 14:18 |
 
Reitings 2864
Reģ: 17.03.2022
Cik reizes diez Didriķene ir jau paspejusi uz solāriju aizmaukt.?! .... jo tāda diezgan normāli brūna izskatās..... 😃
18.05.2023 14:20 |
 
Reitings 3222
Reģ: 06.07.2022
Ko viņa atkal muld tajos storijos?
Viņa tik uzbāzīgi uzsver katru vārdu, nav iespējams paklausīties. Es gan saņēmos un noklausījos kādu daļu un neko nesapratu. Viņa tiešām runā tikai runāšanas pēc.
Un kur tur bija tie viņas 5 ieteikumi kas ir vajadzīgi, lai mēs kaut ko sasniegtu? Es sapratu tikai to, ka jāfokusējas :D Un ka viņu kā mušu visi sit
18.05.2023 14:35 |
 
10 gadi
Reitings 430
Reģ: 24.02.2011
Persiks89 @ 18.05.2023 14:00

Šausmas, dzeramnaudu neatstāt ēdiena dēļ ir kaut kas - dzermanauda ir par apkalpošanu, ne ēdienu. Ja man pat negaršo ēdiens, dzeramnaudu vienmēr atstāju. Njā, ko lai pasaka, tās ir normālas pieklājības normas. Viesmīle Tevi aptekalē, un Tu pat 10% nevari atstāt? Tad labāk mājās jāēd…
Un laikam labāk mājās tad ēst labi izceptu karbonādi, ne vazāties pa restorāniem, ēdot well done steiku vai tunci?

Tu esi savāda.. :D oficiantes pienākums ir būt starpniekam starp virtuvi un klientu. Ja viņa to nav korekti izpildījusi, tad par ko tur klientam būtu mega pateicīgam? Didriksonei pašai bija pie pavāra jāiet stāstīt, kādu zivi gribēs? Nu tak.. saprotu, ka Tev druška tur strādā un viņa Tev pa telefonu par šo neatstāto dzeramnaudu raudāja, taču viņai pašai vien jāiemācās pildīt savi pienākumi :)
18.05.2023 14:59 |
 
10 gadi
Reitings 430
Reģ: 24.02.2011
boots @ 18.05.2023 14:59

Tu esi savāda.. :D oficiantes pienākums ir būt starpniekam starp virtuvi un klientu. Ja viņa to nav korekti izpildījusi, tad par ko tur klientam būtu mega pateicīgam? Didriksonei pašai bija pie pavāra jāiet stāstīt, kādu zivi gribēs? Nu tak.. saprotu, ka Tev druška tur strādā un viņa Tev pa telefonu par šo neatstāto dzeramnaudu raudāja, taču viņai pašai vien jāiemācās pildīt savi pienākumi :)

Un dzermnauda ir brīva izvēle.. ja nevar samierināties, ka klients ir ar prasībām, tad ir virkne restorānu, kur 10% iekļautu rēķinā, un lai iet strādāt tādā vietā...
Te vnk piesienas piesiešanās pēc.
18.05.2023 15:01 |
 
Patīk
Reitings 44504
Reģ: 12.10.2022
ForumaLasitaja @ 18.05.2023 13:16
mani tas izteikti treknās vīles uz tas krāsas vairāk atbaida. Tādās krasas staigā sievietes, kuram trūkst uzmanība . Manuprāt. Jo spilgtāk apģērbusies, jo vairāk acu skatienus nopelnīs. Es nerunāju par krāsaini gaumīgu apģērbu!!! Tieši konkreti šāda tipa lētā gala sūdainas lupatas visos neona toņos kur diegi karājas ?
Piekrītu. Uzmanību piesaistīs, bet neviens neko labu nepadomās.
18.05.2023 15:21 |
 
Patīk
Reitings 44504
Reģ: 12.10.2022
Sebii @ 18.05.2023 13:21
Skatoties tos viņu storijus no restorāna, es apbrīnoju viņu atklātumu… Paši nesaprot, ka dīvaini no malas visa tā čīkstēšana? ? Pati reiz strādāju par viesmīli, tie influenceri ir cita suga. Bezmaksas cirks visam personālam ?
Iedod sadarbību - uzreiz viss patiks :D
Vai Tavā darba pieredzē bija kāds, kurš nāca prasīt sadarbību vai barteri? Paēdīšu par brīvu un noreklamēšu vietu.
18.05.2023 15:23 |
 
Patīk
Reitings 44504
Reģ: 12.10.2022
Elīnai šauj pār strīpu ar lupatu cenām. 33 eiro par oversize t-kreklu. Hupalās tādu par pāris eiro var ieķert.
18.05.2023 15:29 |
 
Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
CallMeAnnika @ 18.05.2023 15:23
Iedod sadarbību - uzreiz viss patiks :D
Vai Tavā darba pieredzē bija kāds, kurš nāca prasīt sadarbību vai barteri? Paēdīšu par brīvu un noreklamēšu vietu.

Es nostrādāju diezgan īsu laiku, bet tajā neviens neko neprasīja. Vismaz ne manās maiņās.
Bet influenceru standarts stabili ir “man lūdzu kaut ko, kas izskatīsies skaisti bildēs un nav pārāk dārgi”. Un bieži vien tas ēdiens paliek neaiztikts.
18.05.2023 15:52 |
 
Reitings 1129
Reģ: 26.02.2022
boots @ 18.05.2023 14:59

Tu esi savāda.. :D oficiantes pienākums ir būt starpniekam starp virtuvi un klientu. Ja viņa to nav korekti izpildījusi, tad par ko tur klientam būtu mega pateicīgam? Didriksonei pašai bija pie pavāra jāiet stāstīt, kādu zivi gribēs? Nu tak.. saprotu, ka Tev druška tur strādā un viņa Tev pa telefonu par šo neatstāto dzeramnaudu raudāja, taču viņai pašai vien jāiemācās pildīt savi pienākumi :)

Neesi gana laba detektīve, lai saprastu, ka lietotāja, kas rakstīja par savu draudzeni, neesmu es😂
Bet ko var sagaidīt no tādiem cilvēkiem kā Tu - bez pieklājības normām, kam dzeramnauda nav default choice, bet gan kkas extra. Arī faktus tad var sanākt sajaukt, jocommon sense ta nav.
18.05.2023 17:06 |
 
Reitings 1129
Reģ: 26.02.2022
boots @ 18.05.2023 15:01

Un dzermnauda ir brīva izvēle.. ja nevar samierināties, ka klients ir ar prasībām, tad ir virkne restorānu, kur 10% iekļautu rēķinā, un lai iet strādāt tādā vietā...
Te vnk piesienas piesiešanās pēc.

Tādi klienti ar prasībām lai sēž mājās un rij savas pārceptās karbonādes, ne bojā tunča steiku, prasot to well done.
18.05.2023 17:08 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits