Sebii @ 18.05.2023 13:25Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??♀️
Pasarg Dievs, ieēst pastu! Nauris viņu uzreiz pamestu 😁Sebii @ 18.05.2023 13:25Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??♀️
Persiks89 @ 18.05.2023 12:49
Jūs nesaprotat, ka tuncim šādos salātos jābūt medium rare?
boots @ 18.05.2023 13:38
Es nesaprotu gan ? man izskatījās jēls no visām pusēm, nevis tikai viducī. Un nekur nav teikts, ka jābūt medium rare - tā ir klienta preference vismaz vienmēr steiku sakarā. Ja ir runa par ko izceptu/pusceptu/nedaceptu, tad parasti oficiants pajautā, kādu klients vēlas. Ja nepajautāja, tātad oficiantes kasjkas, un visticamāk dzerarmnauda netiks atstāta :)
Esmu bijusi Itallisiamo, normāls restorāns, nekas ārkārtējs, lai tagad iestādei piedēvētu svētā grāla statusu un viennozīmīgu top kvalitāti bez jebkāda kritikas. Tāpat visur gadās kaut kādi kasjaki. Un ja nebija apmierināti ar ēdienu, tad ir pilnīgi normāli, ka dzeramnaudu arī neatstāj. Arī nekas jauns un ārkārtējs. ?
Te ir čupa ar grillēta tunča steika bildēm (un nevienā no ārpuses nav zilgans, kā Didriksones šķīvī): https://www.google.com/search?q=grilled+tuna+steak&newwindow=1&rlz=1C1CHBD_enLV1009LV1010&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjP6N7I1f7-AhXVDRAIHRmPBNwQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=657&dpr=1
Persiks89 @ 18.05.2023 14:00
Šausmas, dzeramnaudu neatstāt ēdiena dēļ ir kaut kas - dzermanauda ir par apkalpošanu, ne ēdienu. Ja man pat negaršo ēdiens, dzeramnaudu vienmēr atstāju. Njā, ko lai pasaka, tās ir normālas pieklājības normas. Viesmīle Tevi aptekalē, un Tu pat 10% nevari atstāt? Tad labāk mājās jāēd…
Un laikam labāk mājās tad ēst labi izceptu karbonādi, ne vazāties pa restorāniem, ēdot well done steiku vai tunci?
Sebii @ 18.05.2023 13:25Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??♀️
Lula @ 18.05.2023 14:12Katra diena forumā jaunu zināšanu pilna. :D Nesen par bērnu pulvera jaukšanu, tagad tunča "izceptības" pakāpēm restorānos :D
Persiks89 @ 18.05.2023 14:00
Šausmas, dzeramnaudu neatstāt ēdiena dēļ ir kaut kas - dzermanauda ir par apkalpošanu, ne ēdienu. Ja man pat negaršo ēdiens, dzeramnaudu vienmēr atstāju. Njā, ko lai pasaka, tās ir normālas pieklājības normas. Viesmīle Tevi aptekalē, un Tu pat 10% nevari atstāt? Tad labāk mājās jāēd…
Un laikam labāk mājās tad ēst labi izceptu karbonādi, ne vazāties pa restorāniem, ēdot well done steiku vai tunci?
boots @ 18.05.2023 14:59
Tu esi savāda.. :D oficiantes pienākums ir būt starpniekam starp virtuvi un klientu. Ja viņa to nav korekti izpildījusi, tad par ko tur klientam būtu mega pateicīgam? Didriksonei pašai bija pie pavāra jāiet stāstīt, kādu zivi gribēs? Nu tak.. saprotu, ka Tev druška tur strādā un viņa Tev pa telefonu par šo neatstāto dzeramnaudu raudāja, taču viņai pašai vien jāiemācās pildīt savi pienākumi :)
Piekrītu. Uzmanību piesaistīs, bet neviens neko labu nepadomās.ForumaLasitaja @ 18.05.2023 13:16mani tas izteikti treknās vīles uz tas krāsas vairāk atbaida. Tādās krasas staigā sievietes, kuram trūkst uzmanība . Manuprāt. Jo spilgtāk apģērbusies, jo vairāk acu skatienus nopelnīs. Es nerunāju par krāsaini gaumīgu apģērbu!!! Tieši konkreti šāda tipa lētā gala sūdainas lupatas visos neona toņos kur diegi karājas ?
Iedod sadarbību - uzreiz viss patiks :DSebii @ 18.05.2023 13:21Skatoties tos viņu storijus no restorāna, es apbrīnoju viņu atklātumu… Paši nesaprot, ka dīvaini no malas visa tā čīkstēšana? ? Pati reiz strādāju par viesmīli, tie influenceri ir cita suga. Bezmaksas cirks visam personālam ?
CallMeAnnika @ 18.05.2023 15:23Iedod sadarbību - uzreiz viss patiks :D
Vai Tavā darba pieredzē bija kāds, kurš nāca prasīt sadarbību vai barteri? Paēdīšu par brīvu un noreklamēšu vietu.
boots @ 18.05.2023 14:59
Tu esi savāda.. :D oficiantes pienākums ir būt starpniekam starp virtuvi un klientu. Ja viņa to nav korekti izpildījusi, tad par ko tur klientam būtu mega pateicīgam? Didriksonei pašai bija pie pavāra jāiet stāstīt, kādu zivi gribēs? Nu tak.. saprotu, ka Tev druška tur strādā un viņa Tev pa telefonu par šo neatstāto dzeramnaudu raudāja, taču viņai pašai vien jāiemācās pildīt savi pienākumi :)
boots @ 18.05.2023 15:01
Un dzermnauda ir brīva izvēle.. ja nevar samierināties, ka klients ir ar prasībām, tad ir virkne restorānu, kur 10% iekļautu rēķinā, un lai iet strādāt tādā vietā...
Te vnk piesienas piesiešanās pēc.