jau uzrakstīju PTAC un nosūtīju story… lai pavērtē!Dalia @ 13.05.2023 11:10
Tā 100% ir sadarbība, tikai melo, tā pat kā Mellā un citur “pati” maksā. Kad Elīna pati maksā, tad pēkšņi ir “es nedalīšos, šis ir privāti”.
Tikai interesanti, kāpēc atbildīgās iestādes vairs par viņiem neinteresējas? Nav vairs aktuāli? Atvaļinājumu laiks sācies?
KasteEsTe @ 13.05.2023 14:44Neticu, kad kafiju un saldējumu un vēl juras veltes viņa #patipirka. Un saldejumu uzreiz 2! kastes? Tur jau jābut ku-kū!
Ok, es arī esmu pirkusi šajā saldējuma busiņā savā miestā saldējumu, jā ir garšīgi, bet ne visi saldējumi. Un special priekš E atveda 2! kastes. Noteikti nepirka pati un vel pie tam 2! kastes! Viņa taču ir žmots!
PatrishaS @ 13.05.2023 10:21Mēs ar vīru nelietojam alkoholu
https://failiem.lv/f/8dk2qc3pj
Justiine @ 13.05.2023 15:36Man reāli besī, ka cilvēks var atļauties darīt kā grib, nospļauties uz nodokļiem, likumiem utt. Kapēc citiem influenceriem nesagādā problēmas norādīt par reklāmu vai sadarbību? Elīnai viss pie kājas, zvaigzne atradusies, dirš tik nonstopā. Cilvēks, kurš pārmet savam vīram par tirgū iztērētiem 50 eiro, tagad ņem un stāsta, cik labi iepirkusies pa 100 eiro - 2 kastes ar saldējumu un garneles ?
Jā, ticam, ticam.
Candycane @ 13.05.2023 16:54
Daudz dislike, laikam cilvēki nesaprot par ko runa
Dalia @ 13.05.2023 18:59
Te Viena nesen bija ierakstījusi, ka aizdomīgs klusums ko Didriķu aizstāvjiem un dislike licējiem. Nauris esot Dubaijā - nav laika.
Nu tad lūk, Latvijas svētākā famīlija ir atpakaļ un katrai tiek ielikts pa dislike.
Ļaunums @ 13.05.2023 20:28Viņai pazibēja kāja, kur Dž rokās, un tā kāja bija briesmīga, pleķaina, raiba..
Un par tiem baltiem apaviem- tas ir briesmīgi, ka nekopj.. Man baltiem conversiem ir 1pleķītis, kuru nevar izberzēt un man jau ir kauns viņus vilkt.. a tai po#uj?