Gan jau Ņurim pašam kauns par viņu palika pēc visiem komentāriem un vēstulēm ko saņēma. Jo nu pēdējā laika Elīna tiešām reti riebīgi/pretīgi izskatās ar savu netīrību un ēšanas traucējumiem.IceCream @ 12.05.2023 11:26Aizķēra laikam pārmetumi par pleķainumu. Nez tik vai no komentāriem vai Ņura?
Maddie227 @ 12.05.2023 11:05Elīna nemaz nelasa forumu, tad kāpēc ir solārijā? ? Cerams, ka noberza veco fake tan un līdzi ir krēms.
Laavii @ 12.05.2023 11:51cerams nepārforsēs ar solāriju.. un nekļūs par vecu, sažuvušu rozīni.
jo tā ir viņas galvenā misija, izpatikt Naurim 😂 arī tas paštonējošais ir Naura nopelns.. viņam nepatīkot bāla āda 😂 tāpēc jau neberzē to visu nost, nedod Dievs uz kādu laiku būs bāla, pametīs vēlMayaaa @ 12.05.2023 10:23Kāpēc viņa visu laiku pie kāda apģērba, matu veidojuma piemin , ka ņurim patiksies? Like wtf?!
reina @ 12.05.2023 12:14Ņuris, bļ..
"Valsts neko nedomā"..
Wtf, man.
Kas tieši būtu jādomā valstij? Ka dubaijiešiem baigais wow ir Latvijas vasara??? Lol vienkārši.
Man cits jautājums. Ko tieši TU, ņuri, esi izdarījis valsts labā? Minimālās algas, nodokļu muhļīšanas, apšaubāmas ģimenes vērtības?
Tas viss ir darīts tikai SAVĀS personīgās interesēs. Nekāda pienesuma no TEVIS ārpus sava kupi-prodai buķerflaij, ar apšaubāmiem ieguvumiem no nomaksātajiem nodokļiem. Un valsts šobrīd, diemžēl, ir liels savu šādu pilsoņu spogulis...
Bet ir citi pilsoņi, iedomājies, kuri darbojas visdažādākajās organizācijās, bīda kopēja labuma projektus, tiešām palīdz uzlabot un mainīt lietas valstī, jo ne visu var un ne visu pat ir PIENĀKUMS darīt valsts aparātam.
Imagine that...
IceCream @ 12.05.2023 11:01Dīc sadarbību ar Kabritu? Vai arī jau ir un izliekas?
Laavii @ 12.05.2023 10:22
par ko Tu atvainojies?
Blablablabla @ 11.05.2023 22:54laikam nesajēdz tomēr gan ? Ja bērnam ir izteikta tieksme visu laiku staigāt uz pirkstgaliem vai pēdas ar malu,apavi tiek ieteikti ar ārsta norīkojumu,lai pareizi attīstītos pēda un gaita ? Nu nevajag jau piepis*ties itin visam ko Didras dara
Melllllene @ 12.05.2023 11:29"Nedēļas laikā mēs pārgājām uz maisījumu." Kas mēs, ja vina bija Dubaijā ??
Mamma 1.reizi pilnvērtīgi izgulējās. Dubaijā laikam močīja naktīs.
Protams, var būt, ka bērns visu nakti var nogulēt, bet ja mostas.. man ir aizdomas, ka Elīna viņu nebaro. ?