Mums ir ipasumi Dubaija, draugi un gimene 😂 lidz ar to sanak uz Dubaiju lidot biezi, tapec ari zinu, ka ar mazuliem ir pietiekami ko darit un nav ta, ka mazie seit traucetu. Trauce cilvekam domasana, ja berns viniem skiet skerslis.CallMeAnnika @ 11.05.2023 14:17Ko tu dari katru gadu 3x vai 4x Dubaijā? :D
pilnīgi piekrītu,ka vienkārši negrib sevi apgrūtināt. Un taisnojas,ka bērnam tur nav ko darīt. Ja es brauktu uz Dubaiju vienkārši atpūsties es arī diez vai gribētu bērnu ņemt,jo es gribu atpūsties, bet kā tu to pasniedz ir jau cits jautājums. Tagad visur ir ko darīt bērniem, jautājums vai tu to gribi zināt vai nē. Viņai vienkāršāk ir attaisnoties,ka nav ko. Bet mēnesi vecu bebīti raut uz Romu karstumā varēja. Nu pareizi, nez vai kāds uzņemties tik mazu skatīties.Lilynim @ 11.05.2023 15:06Mums ir ipasumi Dubaija, draugi un gimene ? lidz ar to sanak uz Dubaiju lidot biezi, tapec ari zinu, ka ar mazuliem ir pietiekami ko darit un nav ta, ka mazie seit traucetu. Trauce cilvekam domasana, ja berns viniem skiet skerslis.
tur jau ta lieta, tad kad Dzeisons bija tikko dzimis, visur vinu vareja vasaras karstajos menesos nemt, te nu vina peksni nevar, ok labi, visi vecaki ir pelnijusi reizem atpusties no 24/7 ar berniem, bet vina tak nav “24/7”, vina pat ikdiena bernu nogruz kadam, ar attaisnojumu, ka jastrada, jo grib telot lielo boss sievieti, ja tiesam butu tada boss sieviete, tad varetu darbus iedot citiem, un pati parupeties par savu bernu vairak neka to dara aukles. Nav ko meklet attaisnojumu negribesanai.gribuiemestkapeiku @ 11.05.2023 15:14pilnīgi piekrītu,ka vienkārši negrib sevi apgrūtināt. Un taisnojas,ka bērnam tur nav ko darīt. Ja es brauktu uz Dubaiju vienkārši atpūsties es arī diez vai gribētu bērnu ņemt,jo es gribu atpūsties, bet kā tu to pasniedz ir jau cits jautājums. Tagad visur ir ko darīt bērniem, jautājums vai tu to gribi zināt vai nē. Viņai vienkāršāk ir attaisnoties,ka nav ko. Bet mēnesi vecu bebīti raut uz Romu karstumā varēja. Nu pareizi, nez vai kāds uzņemties tik mazu skatīties.
tie aizbēga, lai didra negrābstas pa viņu porcijāmDevindesmitseptini @ 11.05.2023 17:43Bet es nesaprotu, tad viņi ēda pie atsevišķiem galdiņiem?
gribuiemestkapeiku @ 11.05.2023 17:48tie aizbēga, lai didra negrābstas pa viņu porcijām
amoreamore @ 11.05.2023 17:09Es vienmēr smejos par to didrenes "nu kurš to varēja zināt?" :D
Nez, piemēram jebkurš saprātīgs cilvēks :D
Pupka @ 11.05.2023 17:08Pēdējās vakariņas šikā vietā D pārim nepatīk - nav garšīgi, pārāk dārgi utt. Tajā pašā laikā Loretai ar kompāniju tikai labākās atsauksmes - gards ēdiens, lielisks skats. Un visi dzer arī kokteiļus.
Nezinu, ko E savā galviņā ir iedomājusies vai ko no sevis tēlo, bet šis ir smieklīgi. Viņa vienkārši nespēj novērtēt labas lietas, gardu ēdienu. Tas, ka tev ir nauda, nenozīmē, ka tev ir prāts un spēja baudīt dzīvi.
Šausmīgi, kā tas prastums lien no viņas laukā.
cilvēks, kurš visu laiku ēd pārsālītus pusfabrikātus no Maķīša un saldumus vien, nekad nespēs novērtēt labu restorānu, jo viņu garšas kārpiņas vnk nav pieradušas ēst dabīgu, svaigu un profesionāli pagatavotu. Viss ir slikti, jo viņai nav sajēgas, ka labs restorāns īstenībā ir tā, kā būtu jābūt un tie fast food sūdi ko viņa rij ir tas, kas nav ok. Ne otrādāk.Pupka @ 11.05.2023 17:08Pēdējās vakariņas šikā vietā D pārim nepatīk - nav garšīgi, pārāk dārgi utt. Tajā pašā laikā Loretai ar kompāniju tikai labākās atsauksmes - gards ēdiens, lielisks skats. Un visi dzer arī kokteiļus.
Nezinu, ko E savā galviņā ir iedomājusies vai ko no sevis tēlo, bet šis ir smieklīgi. Viņa vienkārši nespēj novērtēt labas lietas, gardu ēdienu. Tas, ka tev ir nauda, nenozīmē, ka tev ir prāts un spēja baudīt dzīvi.
Šausmīgi, kā tas prastums lien no viņas laukā.