gribuiemestkapeiku @ 10.05.2023 20:36
tad sākās meli,meli un atkal meli. Tad sāka dirst uz klientiem, tirgot saplēstas drēbes un neņemt atpakaļ. Nu tas tā, sīkumos,bet ilglaicīgā periodā tas salasās. Tad LGBT skandāls un tas tizlais attaisnošanās video,kas ne par gramu neuzlaboja situāciju,bet tikai cilvēkus uzkurināja vairāk ienīst viņu. Tad pa vidu visam atkal daudz daaaaaaudz melu un diršanu meitenēm,klientēm, potencionālajām klientēm. Tad atkal pāris meli. Vienā dienā tas viss pa lielam aizmirsās, jo didriņa stāvoklī. Likās uz mirkli viss piedots,jo tik forši. Noteikti būs laba mamma, jo punča fotosesijas taisa katru nedēļu gandrīz. (Tikai tagad mēs saprotam īsto iemeslu. Paštīksmināties :)) likās ļoti gaida mazulīti. Te tev nu bija un mūsu cerības ilga tieši tik ilgi,cik bebucis bija vēderā. Nepaiet ne 24h didra skrien uz mašīnu un atstāj mazuli,kuram pazīstami ir tikai mammas sirdspuksti un tomēr ar mammu jūtas drošībā. Atstāj,lai atietu un pasēdētu mašīnā. Tālāk jau jūs pašas visu 9 mēnešu garumā redzat,cik ļoti viņai rūp mazulis,ka 9 mēnešos uzvelk nepareizi pamperu un mazulis viņas klātbūtnē izturas pret viņu kā ne pret mammu ar kuru pavada lielāko dienas daļu. Atkārtošos,ka atkal seko melu sērija, jau 5 vismaz gadu garumā. Nu pasakiet,kā pret to cilvēku var izjust kaut mazāko žēlumu? Lai arī,kas ar to rozīni notiks,es nekad nepateikšu,ka man viņas žēl. Viņa to ir pelnījusi, viņa visu ir pelnījusi! Viņai viss nāk atpakaļ un tā tas arī būs. Viņa vienmēr paliks ar sliktu slavu,jo atpakaļ nesasmels,kas pa viņas netīro muti ir izgājis. Un izgājis ir daudz par daudz. Būtu viņa vismaz laba mamma savam dēliņam, varbūt nebūtu tik daudz negāciju, bet nu, kā ir tā ir, viņas pašas Dieviņš atdots atpakaļ,ko ir pelnījusi.
Man patiesībā nav daudz ko iebilst. Viss ko uzrakstīji ir taisnība.
Man arī pēc viņas uzvedības, kad viņa bija stāvoklī, likās, ka nav gaidītāka bērna Latvijā. Labi, viņas ēšanas ieradumi kamēr bija gaidībās ir cits temats, bet to visu malā noņemot, taisīja fotosesijas, priecājās, utt. Visa Latvija burtiski sagaidīja to mazuli ar viņiem. Didrihsonu pirmdzimtais. Skaisti.
Un tas tavs teksts par to kā viņa aizgāja pēc dzemdībām uz mašīnu pasēdēt un atstāja mazuli, kam pazīstami tikai mammas sirdspuksti... nu bļin. Iesita pat man sirsniņā.
No sākuma jau viss bija tīri tā neko. Fotosesijas taisīja Buķika kastēs, mēs te vēl iesmējām, ka varēja likt omnivas kastē un pakomātā iekšā. Bet pirmās nedēļas viņiem bija kā bērnam ar jaunu rotaļlietu - kaut kas jauns, jāsafočē, jāparāda. Bet kas ir tagad? Tagad ir maksimāli skumji. Tā rotaļlieta ir nomesta malā godīgi sakot.
Un tur jau tā lieta, ka ar Elīnu mēs zinam, ka var iet tikai trakāk un trakāk. Katru brīdi, ka liekās, ka vairs trakāk nevar būt, šeku reku viņa pierāda pretējo. Un tā ir ar visu - ar bildēm, ar ēšanu, ar melošanu, ar drēbēm, ar izskatu, ar matiem, ar paštonējošo, ar muldēšanu, ar visu visu visu. Kas būs tālāk?
Pirms diviem gadiem likās, ka tā meiča ir sviestā. Un tagad? Pirms diviem gadiem visi teica, ka izskatās un uzvedās drausmīgi. Un tagad mēs pašas skatamies uz tām viņas bildēm pirms diviem gadiem un domājam, ka viņa izskatās vēl diezgan labi. Uz ko tad viss ved? Man pilnīgi ir bail domāt, kas būs vēl pēc diviem gadiem.
Turpināšu tālāk. Pierakstīju baigi daudz....