sakuraszarins @ 09.05.2023 21:51Elīnas kultūras līmenis:
Sēdēt visu laiku apartamentos un nekur neiet , aiziet uz veikalu un priecāties par lētiem produktiem kurus viņa visticamāk tikai aplaizīs, uz jahtas reklamēt savas humpalas, sūdzēties par to cik viss ir dārgs, nesvinēt kopā ar savu vīru dzimšanas dienu, par neko neinteresēties un nekur neiesaistīties.
kā Loretu atrast instagramā?boom @ 09.05.2023 22:02Njaaaa, paskatījos Loretas storijus, tiešām kā katrs savā ceļojumā būtu. Viņiem vismaz tur tiešām fantastika pieredze!
Gardenia @ 09.05.2023 23:05Kāda slima žaba! Storijā kur Nauris pateica akvaparks maksā 80 eur! Tā žabas izteiksme un piebilde labi, ka es nebraucu? uzsita vēmienu, bet Ņurim smuks storijs kur ilgojās pēc dēla. Nabaga darbinieki un paziņas kuriem jākomunicē ar to Žabu!?
Izskatās, ka tā viena meitene, kas aizbraukusi līdzi - Loreta pielien Elīnai, jo storijos tik labi vārdi par viņu - vislabākā kompānija :DElettte @ 06.05.2023 08:02Es vnk nevaru iztēloties, kā jūtas tie draugi kopā ar Elīnu šai braucienā. Viņa apgrabsta visus ēdienus, filmē tās brokastis, kā savas utt., lai gan ieliek, ka pati brokastīs ēd burkānus un gurķus. Iztēlojos, ka visi bauda, bet šī tik par savām lupatām, gorīšanos un lai tik kāds safilmē viņai storijus. Es vnk būtu aiz muguras tā nosmejusies tur par viņu. Un Nauris pa vidu. Starp normāliem draugiem un starp sievu, par kuru gribas pašķobīties, bet nu tomēr sieva...? vidusceļš jāatrod ?
Šorīt skatījos storijus, nevar noliegt, ka iespaidīgi... tiešām spilgti utt. Bet tas tikmēr, kamēr skatās bez skaņas. Kur viņa never vaļā muti ?♀️?
CallMeAnnika @ 09.05.2023 23:29Izskatās, ka tā viena meitene, kas aizbraukusi līdzi - Loreta pielien Elīnai, jo storijos tik labi vārdi par viņu - vislabākā kompānija :D
CallMeAnnika @ 09.05.2023 23:29Izskatās, ka tā viena meitene, kas aizbraukusi līdzi - Loreta pielien Elīnai, jo storijos tik labi vārdi par viņu - vislabākā kompānija :D
beigsies ceļojums un atsekos😅FDieviete @ 10.05.2023 00:24
Nu ne tak. Visu laiku bija atverts profils. Kad seit saka apspriest DiDi celojumu, tad uztaisoju privatu kontu.
Vac tikai sekotaju skaitu. Uzaizcinaju 2 dienas atpakal, uzreiz apstiorinaja. Un pa sim 2ām dienam vinai ir + 600(+/-) sekotaju.
pepija @ 10.05.2023 08:17es ja godigi ne par kadu naudu nebrauktu uz Dubaju,man varetu piemaksat.Kur prats tada vajprata sauna braukt.Es jau Latvija kad tie karstumi uznak, mirstu nost.Es visdrizak ari nekur ara tur neietu,bet sedetu numurina,ja mani piespiestu braukt.Un iedomajos taja elles karstuma uz tuksnesi vel,arprats,zeme atveries.Bet nu ja cilveka stripra veseliba,jauniba,tad proams lai dodas.Un vismaz tik daudz prata viniem bija nenemt tur bernu lidzi,tak padomajat ar galvu,40 grados mazs bernins.Vot ta butu pilnigaka bezatbildiba,ja vini panemtu.