Berry5 @ 09.05.2023 14:22Esmu šokā kā var tik ļoti ignorēt citas valsts uzvedības normas. Valstī, kur vērtība ir piesegt rokas un kājas - viņa izrāda atklātu necieņu un kā mau..a uz ielas noģērbjas.
*Cap @ 09.05.2023 14:08Es tikko pati tā aplauzos, domāju, ka Kitija un Loreta ir viens un tas pats cilvēks ??
*Cap @ 09.05.2023 14:08Es tikko pati tā aplauzos, domāju, ka Kitija un Loreta ir viens un tas pats cilvēks ??
boom @ 09.05.2023 14:30
Tās pat īsti nav uzvedības normas, bet likuma pārkāpšana. Uz ātro atradu, ka plikumu rādīšana Dubaijā var beigties ar vismaz 6 mēnešu cietumsodu. Cik realitātē tas stingri, protams, nezinām, jo neprecētiem pāriem (Loreta un Elvis) arī aizliegts kopā dzīvot, arī iebraucējiem.
Lula @ 09.05.2023 14:36
Iepriekš te viena meitene teica, ka Dubaijā tagad vairs sievietes tā nekontrolē, esot normāli staigāt arī pusplikai. Pārģērbšanās uz ielas gan liekas too much
boom @ 09.05.2023 14:38
Uppss, nu tad never mind manu komentu :D
kuššššš @ 09.05.2023 14:55A kur tā Kitija palika? Nebija baigā Didras druška? Jeb vnk strādāja pie viņas un tāpēc tik daudz laika kopā un likās, ka druška?
Lula @ 09.05.2023 14:36
Iepriekš te viena meitene teica, ka Dubaijā tagad vairs sievietes tā nekontrolē, esot normāli staigāt arī pusplikai. Pārģērbšanās uz ielas gan liekas too much
kuššššš @ 09.05.2023 15:28Nauris ar draugiem aizbraucis izklaidēties :D. Pareizi ir. Vismaz tā kompānija izmanto atrašanos ceļojumā un izklaides iespējas, kas nav LV.
Didra tikmēr kā jau vienmēr, sēž četrās sienās un visiem var atkal parādīt... lupatas. Applausi.
Viņi noraksta izdevumos tikai sev vai arī pārējiem ? Šķit, ka tur ir arī ar Butterfly nesaistīti cilvēki.Bambusiks @ 04.05.2023 13:56.
Visi dārgie ceļojumi norakstās izdevumos. Lai mazāk nodokļi jāmaksā.
Dalia @ 09.05.2023 15:50
Palika mājās “strādāt”, bet bildēties nevar, jo ir pārāk karsti, tāpēc gaida vakaru, kad visi būs atpakaļ, lai var vakarā kaut ko darīt.
Kad notiek kāds negadījums bez Naura tā pat neko nevar izdarīt. Reāli viņa ir bezjēdzīga.
Man šķiet, ka viņai nav spēka un enerģijas no neēšanas, un sadzērās tik daudz ūdeni, ka nevar iztikt 5 minūtes bez Tualetes, tāpēc jāsēž mājās. Arī Latvijā negāja bildēties ne vecajā studijā, ne jaunajās telpās, visu laiku mājās, tuvāk podam.