tā kā lazanja ir Naurim, tad viņai tikai kečups 😄🤣🤣Bubuu @ 09.05.2023 07:32Viņa pasūtīja kečupu pie lazanjas??? ?♀️
ja godīgi nebrīnos,ka tiešām jautā. Viņai live kkāda bombīgā meiča pajautāja- Vai esi bijusi Abu Dabi? Un otra tāda pati atbild- Tieši to pašu gribēju jautāt, arī interesē.Sebii @ 09.05.2023 07:54
Man liekas, ka pat tad, kad Nauris viņu pametīs, viņa neies raudāt. Nu raudās tik tad, ja Taureni atņems ?
Man dažreiz liekas, ka viņa izdomā tos “man jautā kā tu tik mierīga”, “man jautā kā tu visu paspēj” utt., jo es nespēju iedomāties kāpēc, lai cilvēks ko tādu jautātu ? Nu moš viņai kaut kāds iekšējais dialogs, kur tā viena meitene ir viņa pati ??♀️
Bet nu tiešām ir smieklīgi to visu skatīties līdz brīdim, kad saproti, ka tas ir reāls cilvēks, ka tad nav kaut kāds joku profils. Viņai taču ir reālas problēmas galviņā.
Elīna teica, ka 2k bet izdalot uz kompāniju neesot traki, tapēc esot jābrauc ar draugiem.Brendija @ 09.05.2023 00:30
Varbūt Didriķis minēja kopējo summu, bet Loreta summu no katra? Tā nevarētu būt?
Gaisa jaucēja @ 09.05.2023 09:27A kādu atbildi jūs no Loretas gaidījāt? Viņa ir Naura drauga meitene. ? Es arī publiski neteiktu, ka man viņa ne visai patīk, kaut vai tikai aiz cieņas pret mana vīrieša draugiem.
gribuiemestkapeiku @ 09.05.2023 09:13ja godīgi nebrīnos,ka tiešām jautā. Viņai live kkāda bombīgā meiča pajautāja- Vai esi bijusi Abu Dabi? Un otra tāda pati atbild- Tieši to pašu gribēju jautāt, arī interesē.
Wtf? Kāds sakars???? es drīzāk teikšu,ka nevis mums te nav dzīves, bet dzīves nav viņas bombīgajām klientēm,jo kāpēc,lai man interesētu kaut kāda izžuvusi rozīne vai ir bijusi Abu Dabi. Es tā varu interesēties par labāko draudzeni vai par mammu nu nevis par kaut kādu kluksti instagramā???
nē nu jā @ 09.05.2023 08:47
Apsveicu. Tas, ka tu to varēji, nenozīmē, ka citi var, un tas viņus nepadara par sliktākiem cilvēkiem. Ja tiešām zinātu, kas ir depresija, tad zinātu, ka tai ir dažādas smaguma pakāpes un izpausmes. Ir pietiekami daudz cilvēku, kam ir smaga depresija un kas nespēj parūpēties par sevi un savu higiēnu, viņiem vienkārši nav spēka.
Berry5 @ 09.05.2023 09:55
Ķipa lēkāt uz laivas netīrai ir spēka? Ja nav spēka dušai, tad tiešām nav spēka nekam. Depresiju jau nu gan nosaka ārsts, nevis -nemazgājās=depresija.
amoreamore @ 09.05.2023 09:52Didriķe ielikusi storijos "food tasting", bet didras stilā ir vairāk "food wasting". Nopērk/pasūta, apgrauž/aplaiza un ar to visa ēšana beidzās
kuššššš @ 09.05.2023 10:09Food teasting vnk izcils. Tieši interesē, kā garšo čipši, kinderi un kitkats ārzemēs.
Bet ievēroju, ka no tiem augļiem nebija neviens kadrs, ka viņa tiešām ēd. Ir kadrs pirms, kur piem. ar karotīti paņem kko no augļa... un tad saraustīts pēc jau. Nav kadra, ka viņa tiešām ēstu to augli :D