mereditagreja @ 08.05.2023 14:37
Bet vispār, meitenes, sakiet, kā ir? Es esmu patiesi laimīga dzīvē, pašai divi mazi bērni, jaunākā mēnesi jaunāka par Džeisonu, bet nu viņa mums ir apčubināta max daudz, tāpat kā brālis, mīļota, ucināta, visur dodamies tikai kopā, jo gribu rādīt bērniem pasauli. Bet te man nesaskan ar Didru - viņa saka, ka patiesi laimīgajiem neskauž citu dzīve, nedarīs hui**, atvainojos, bet nu es goda vārds priecājos par šo viņu čp. Lai nolaižas dāma uz zemes. Atradusies visvarenā, neaizskaramā. Pinkšķ kā sūdu dirsā norāvusi, jo profils pazaudēts. Kad visi runāja sliktu par viņas bērnu, par viņu pašu kā mammu, tad viss bija chill. Viss forši. Riebjas tā pretīgā vecene. Nesaprotu tikai, kā man var tik ļoti riebties cilvēks, kuru neesmu nekad redzējusi un nepazīstu ?
Kaut kā līdzīgi domāju! Man laikam visvairāk kaitina, ka Elīna var brīvi un klaji darīt lietas soctīklos, šobrīd nedomājat par nekādām sekām, bet ilgtermiņā izdarot lielu postu. Okei, mēs te forumā esam nolasījušās lielās heiteres, kas štuko un filtrē līdzi, bet Elīnas sekotāju lokā noteikti ir daudz, daudz sieviešu un meiteņu, kas akli tic, daudz līdzi nedomājot. Elīnas latviešu valodas gramatika un vārdu krājums ir vājš, ļoti daudz uzsvara uz mākslīgo skaistumu, pārlieku lielu preču patēriņu, naudu, slimīgi ēšanas paradumi, badošanās popularizēšana, sporta noliegums, tā vietā neēšana, miegs nav tik svarīgs kā močīšana, par kovid ierobežojumiem un bērnkopību vispār nerunāsim. Grūtniecība tik izstaigāta, tā kā viņai tādas nebūtu. Un šobrīd dzīve ar Dž, vispār. Es esmu par to, ka vajadzētu lauzt standartus par to, ka mammai jābūt mājās 24/7 ar bērnu, un ne pa labi, ne pa kreisi. Sieviete var strādāt, var sevi kopt un ceļot, ar bērniem vai bez, var ņemt aukli. Bet Elīnai kā vienmēr viss pārspīlējumos un viņa dara visas šīs lietas reizē uz maksimumu, radot nepareizu priekštatu, kāda ir dzīve ar zīdaini, mazu bērnu. Saka, ka visu paspēj, ir atklāta, saka visu, bet nevar atzīt, ka ir paņēmuši aukli, kas piecas dienas nedēļā ir ar bērnu 8 stundas!