RaFaello1994 @ 08.05.2023 20:59Starp citu tajos storijos, kur viņa it kā ēd saldējumu ir ļoti labi redzams ka viņa panem normālu saldējuma karoti un liek mutē, bet gandrīz tik pat daudz izņem no mutes āra, nolaizīja burtiski virspusīti un pēkšņi pārlec kadrs jo video ir apstādināts un tad turpināts jau ar tukšu karoti ķipa jau apēdusi bet realitātē simts procenti iemetusi atpakaļ traukā, lai neizņemtu kalorijas un neradītu citiem savus ēšanas traucējumus.
RaFaello1994 @ 08.05.2023 23:16Es domāju viņa nevemj, viņa vnk ieliek mutē, tad apstādina story, izspļauj nenorijusi, tad ieslēdz story un jūsmo cik tas bija garšīgi. Paskatoties story kur viņa ēd viņi visi ir saraustīti un nekur nav redzams, ka viņa norij ēdienu.
Vairs jau nē. Divas dienas padzēra maģiskās tabletītes un zuzināšanas ērai beigas :) Kāpēc tad viņa pēkšņi pēdejā laikā par sportu runā un tieši par kardio? Ne jau nu veselības dēļ. Meklē, kur tagad tās kalorijas likt.Berry5 @ 08.05.2023 23:20
Es tak aizmirsu, ka viņa atslauc ļoti daudz. ?Un gan jau tiešām visticamāk vienkārši neapēd.
Rassberry @ 08.05.2023 21:35vina mazgā nevis galus, bet matu saknes. ?
Itālijā viņa ēda maķītī un sūdzējās, ka picām nedod kečupu klāt un vispār viņas ir bezgaršīgas.Lyncha @ 08.05.2023 23:33Tieši tikko noskatījos storiju par lazaņju. Viņa burtiski streso, skatoties uz ēdienu. Paņēma dakšas galiņa siera pikuci, tēlojot, ka par maz sāls.
Tas jau vairs nav smieklīgi. Tas ir bēdīgi.
Arī tas, ka tā vietā, lai nobaudītu unikālu Šavarmu vai kaut to pašu hummusu ar dārzeņiem, viņa ēd... LAZANJU. Lazanju, ko var ēst Itālijā....
Berry5 @ 08.05.2023 22:43
Jā viņa to aizmugurējo mučkuli sēja astē un mēgināja neslapināt.
Gardenia @ 08.05.2023 23:54Jums nešķiet, ka viņa lieto kaut ko stingru? Vismaz nervu tabletes? Tās garastāvokļa maiņas, bet Ņurim viss pofig atpūšās un izklaidējās kamēr Didriķis baidās no ūdens:) Tā kvalitāte ir ģībstoša tāpat kā viņas netīrība.
Gardenia @ 09.05.2023 00:09Didriķis taisa histērijas Nauris kamēr atpūšās ar draugiem un var redzēt viņam viss pie kājas. Viņš iespējams ar viņu runāt negrib lai atpūtu netraucē. Viņa izskatās neiederās tanī kompānijā.
boom @ 09.05.2023 00:23Em em em em… Loreta savā profilā saka, ka apartamenti bija +/- 550€, vai tad Elīna neteica, ka 2000€? Es minos tādu ciparu redzējusi, bet vairs neatceros konkrēti… nu tā, ka 4x dārgāk sadirsa ?