boom @ 08.05.2023 20:22
Kāds naivums :D
Allii @ 08.05.2023 20:37SPriežot pēc riekstiņlegingu lēkāšanas viņai ir aizgājis šodien ciet.
ir šodien storiji kur var redzēt, ka matu saknes izmazgātas un nav vairs tā bize. Pectam pati sapina pa jaunam , tā izskatās.Devindesmitseptini @ 08.05.2023 17:22Kā var izmazgāt matus un palikt tā pati frizūra?
vina mazgā nevis galus, bet matu saknes. 😁boom @ 08.05.2023 20:24
Man mati uz pusi īsāki kā Elinčikam, bet es nesaprotu, kā var izmazgāt tikai pusi galvas. Tas ir tikai matu galus, kuri vienalga salīdzinoši tīri paliek? Nu vismaz man tā ir, ja nemazgātus matus (bez panikas, pusotru dienu ne pusotru nedēļu :D )sataisu astē, tad pie galvas ir eļļa, bet gali ir kupli un vizuāli tīri.
Rassberry @ 08.05.2023 21:35vina mazgā nevis galus, bet matu saknes. ?
kas ir Elvis?boom @ 08.05.2023 18:30Es te vēl cenšos tikt līdzi, baigi garšīga diskusija (esmu 20lpp atpakaļ :D ), bet es tā aizdomājos.. Ja es varētu atļauties būt tādā valstī un pilsētā, ok, gan jau IG saliktu video :D , bet man nebūtu laika ar huiņu nodarboties! Es no rīta līdz vakaram gribētu baudīt visu, kas apkārt notiek!
P.S. Nezinu, vai kāda to jau pamanīja, bet Elvim jau profils bloķēts. Vakar vēl skatījos storijus, šodien abloms :(
zebramežā @ 08.05.2023 21:45kas ir Elvis?
HiacinteBurkaa @ 08.05.2023 17:22Mums pazudis Instagram profils ? --> re, kur uzcepu olu mikrenē ♥ --> piegāde Latvijā par brīvu! ?
Viņa ir reāli nelīdzsvarota.
moš toč kaut kādi biopolarie traucējumiPupsiks* @ 08.05.2023 22:21
Es tieši par šo iedomājos - teju pasaules gals, cenšas izspiest asaru un atsaukt vīru mājās. Paiet 5min un viss ir kārtībā - eksperiments virtuvē, būbīši pa gaisu, Omniva par brīvu. Viss notiek, atkal močījam it kā nebūtu bijusi nekāda drāma. Vai nu N sadeva pa ļeckām, vai arī viņai nav pilns rublis… Tfu, eiro ? Tādas garastāvokļa maiņas nav laba pazīme.
Devindesmitseptini @ 08.05.2023 21:44
Nu tad jau teorētiski lielākā daļa mazgā tikai pusi galvas? Es šampūnu galos nelieku, tas sausina matus + skalojot, tāpat iztek cauri. Balzamu savukārt tikai galos. Es esmu palaidusi garām viņas pus galvas mazgāšanas stāstu, bet godīgi, nevaru savā galvā salikt kopā to, kā var izmazgāt pusi galvas!
mazaskudra @ 08.05.2023 22:37
Cik es sapratu (palabojiet, ja kļūdos) viņa mazgā matu saknes matu augšējai daļai. Dušā tas nav iespējams. Tur jāsadala mati uz pusēm horizontāli aiz ausīm. Apakšējie mati paliek tādi kā ir. Un tad augšējiem matiem mazgā tikai saknes, cik vien iespējams. Gan jau iesmērē drusku šampūnu, paberzē un skalo ārā. Pāri izlietnei vai vannai. Takā tikai čolku mazgāt, bet te visu matu augšējo daļu, to kur var redzēt, ka taukaini vai netīri.
Un tad ar fēnu izžāvē un sapūš savus sūdus atpakaļ.
man arī tā šķiet. Tām, kam ir čolku pieredze zina par ko runa.mazaskudra @ 08.05.2023 22:37
Cik es sapratu (palabojiet, ja kļūdos) viņa mazgā matu saknes matu augšējai daļai. Dušā tas nav iespējams. Tur jāsadala mati uz pusēm horizontāli aiz ausīm. Apakšējie mati paliek tādi kā ir. Un tad augšējiem matiem mazgā tikai saknes, cik vien iespējams. Gan jau iesmērē drusku šampūnu, paberzē un skalo ārā. Pāri izlietnei vai vannai. Takā tikai čolku mazgāt, bet te visu matu augšējo daļu, to kur var redzēt, ka taukaini vai netīri.
Un tad ar fēnu izžāvē un sapūš savus sūdus atpakaļ.
boom @ 08.05.2023 18:30Es te vēl cenšos tikt līdzi, baigi garšīga diskusija (esmu 20lpp atpakaļ :D ), bet es tā aizdomājos.. Ja es varētu atļauties būt tādā valstī un pilsētā, ok, gan jau IG saliktu video :D , bet man nebūtu laika ar huiņu nodarboties! Es no rīta līdz vakaram gribētu baudīt visu, kas apkārt notiek!
P.S. Nezinu, vai kāda to jau pamanīja, bet Elvim jau profils bloķēts. Vakar vēl skatījos storijus, šodien abloms :(
bet ja butterfly profila meitenes sēž ,tad sēž arī Didi profila ,kāpēc to nebloke?Mayaaa @ 08.05.2023 14:34ik pa laikam uzmetu report uz didras mērīšanās storijiem, bezcerīgi. Tur tiešām kaut kam wow jānotiek,lai viņas pašas profilu nobanotu.