Metaforaas @ 08.05.2023 13:56Vai tās krūtis Elīnai neizskatās briesmīgi tāpēc , ka viņa velk daudz mazāku izmēru, nekā vajadzētu? Ļoti labi var redzēt, ka tās krūtis knapi ielien tais korsetes vai krūšturos, pilnīgi iestūķētas iekšā.
boom @ 08.05.2023 19:31
Barojošām mammām tā notiekot, pēc barošanas beigām lielākoties nepieciešama korekcija. Kas viss, protams, būtu ok, bet tad atkal nevelc dekoltē tādu, ka visi redz tās šausmas.
boom @ 08.05.2023 19:31
Barojošām mammām tā notiekot, pēc barošanas beigām lielākoties nepieciešama korekcija. Kas viss, protams, būtu ok, bet tad atkal nevelc dekoltē tādu, ka visi redz tās šausmas.
Anīle līne @ 08.05.2023 19:36
viņai vēl pirms Džeisona katra krūts "dzīvoja savu dzīvi". Nebūs grūtniecība un zuzināšana pie šāda paskata krūtīm.
MartaElza @ 08.05.2023 19:40
Šodien bija tāds gaišzils kostīms mugurā, tīri tā neko tās krūtis izskatījās. Ja domā, ko velk mugurā, tad jau nav tik traki. Ja grib iestūķēt D izmēra krūtis, A izmēra bļodiņās, tad izskatās šausmīgi. Kā viņai vispār nespiež.
Devindesmitseptini @ 08.05.2023 17:22Kā var izmazgāt matus un palikt tā pati frizūra?
MartaElza @ 08.05.2023 20:21Es gandrīz noticēju, ka viņa ies uz to sporta zāli. :D
Metaforaas @ 08.05.2023 20:21
Mazgā tikai pus galvu , kā Elīna teikusi .
es ar šito nesaprotu. Jo man tieši galva ir taukaina jau vakarā,ja no rīta mazgāju. Galus varētu pēc skata nemazgāt dienas 2-3,bet ne galvuboom @ 08.05.2023 20:24
Man mati uz pusi īsāki kā Elinčikam, bet es nesaprotu, kā var izmazgāt tikai pusi galvas. Tas ir tikai matu galus, kuri vienalga salīdzinoši tīri paliek? Nu vismaz man tā ir, ja nemazgātus matus (bez panikas, pusotru dienu ne pusotru nedēļu :D )sataisu astē, tad pie galvas ir eļļa, bet gali ir kupli un vizuāli tīri.
Care Cat @ 08.05.2023 20:18Varbūt, kāda ir atradusi riekstiņ legingus aļītī vai sheinā? ? Labprāt iegādātos ?
Care Cat @ 08.05.2023 20:18Varbūt, kāda ir atradusi riekstiņ legingus aļītī vai sheinā? ? Labprāt iegādātos ?
Elizabeteputnos @ 08.05.2023 20:42Kaut kā man liekas, ka biznesa profilam ir mazliet citi noteikumi, nekā privātajam un domāju, ka to tik viegli Instagrams nedzēstu, sevišķi ar tik lielu sekotāju skaitu un aktivitātēm. Vai nu viņi neprot taisīt biznesa profilu, vai kaut kas cits ir apakšā. Biznesa profiliem taču ir daudz vairāk funkciju aplikācijā, izvēļu un to var menedžēt no Meta Business aplikācijas, kas izskatās pavisam citādi, kā instagrams un tajā var dot "roles" tipa kā adminus. Iedotu katrai meitenei savu admina lomu un instagramam nebūtu nekādu vajadzību dzēst, jo tas ir biznesa profils. Tur var gan automātiskās atbildes izveidot, gan savienot intagrama profilu ar whatsapp biznesa profilu un ļooti daudz citādām lietām. Man liekas viņi vnk nepro taisīt un taisa to kā privāto profilu - tāpēc ir šīs problēmas. Insta ir ieinteresēti, lai biznesi pie viņiem ir.