Diina @ 07.05.2023 12:04Kā arī viņas kosmētikas produkti nemaksā katrs 45 eur bet gan līdz 13 eur uz akciju pat 7eur.
Pati arī esmu pirkusi gan Eiropā gan Dubaijā un pat tur par 5 lietām ko iegādājos no tā kosmētilas brenda nebija pāri 100 eur..
Viņai kks čista nav kārtībiņā ar galviņu un gariņu.
Same here. Dubaija, manuprāt, ir cool tieši tiem, kam vajag noblatot par "izcilo karjeru un biezo maku". Man ir cits domu gājiens. Gribēšu Max luxury - Vegasa, Monako, Losandželosa. Gribēšu ultra moderni - Tokija. Gribēšu karstumu un cepties - Teksasa, Maldīvas, Ēģipte. Gribēšu dabas skatus - Norvēģijas fjordi, Himalaji, Alpi, Lielais kanjons, Bali, Grieķija utt. Dubaija ir paņemt no visa pa drusciņai un noblatot, ka, re es varu atļauties.Lesleey @ 07.05.2023 11:19Es te iespraukšos vispār ne pa tēmu, bet kadai vēl tā Dubaja neinteresē vai tikai man? Reāli ja man piedāvātu ceļot uz Dubaju vai kādu citu vietu, es laikam Dubaju noliktu paša malā un labāk izlemtu aizceļot kur ir fantastiski un elpu sizraujoši dabas skati, nevis augstceltnes…
Lula @ 07.05.2023 11:36
Man izskatās, ka tā uzpūstā personība publiskajā vidē varbūt kompensē to, ka ģimenes dzīvē viņai nav nekādas teikšanas.
Bubuu @ 07.05.2023 12:59Patīk, kā didī domā, ka ar toddlera vecuma bērnu būs vieglāk ceļot ? Tevi gaida liela vilšanās, saulīt...
domā viņu tas skars? Vienmēr būs aukle :) viņai tas bērns ne tagad,ne vēlāk būs vajadzīgs. Īpaši,kad paaugsies un blēņas sāks darīt,neklausīt, pretī spirināties. Nejau viņa ar viņu ņemsiesBubuu @ 07.05.2023 12:59Patīk, kā didī domā, ka ar toddlera vecuma bērnu būs vieglāk ceļot ? Tevi gaida liela vilšanās, saulīt...
vai ne 😄😄😄 no tās pašas sērijas, ka “grūtākais posms ar mazo jau garām”. Pagaidi, kad mazais tavā marmora dzīvoklī sāks kājās celties un kāpt visur augšā, tad nu pa īstam redzēsi, kā uz tualeti aiziet nevar vai novērsties uz sekundi 😄Bubuu @ 07.05.2023 12:59Patīk, kā didī domā, ka ar toddlera vecuma bērnu būs vieglāk ceļot ? Tevi gaida liela vilšanās, saulīt...
gribuiemestkapeiku @ 07.05.2023 13:10domā viņu tas skars? Vienmēr būs aukle :) viņai tas bērns ne tagad,ne vēlāk būs vajadzīgs. Īpaši,kad paaugsies un blēņas sāks darīt,neklausīt, pretī spirināties. Nejau viņa ar viņu ņemsies