Devindesmitseptini @ 07.05.2023 09:06Ņurim pohmels, sieva uzbāžas ar saviem špakteļiem 5 no rīta ?
EsPati @ 07.05.2023 09:10
Nu, un vai tas ir normāli??Prātiņ, nāc mājās. ? Tak ļauj cilvēkam atpūsties, stulbā zoss. Uzbāžas ar savu figņu. Nauris labi turās. Gan jau, ja tā pamuļķe nefilmētu, tur pretī kāds trīsstāvīga vārds lidotu.
kaut kā taču ir jāpaziņo, ka viņai arī bija "labs" vakars 😂Devindesmitseptini @ 07.05.2023 09:06Ņurim pohmels, sieva uzbāžas ar saviem špakteļiem 5 no rīta ?
un mēs neviens nezinām, cik daudz viņam vēl to dzīvokļu 🤣 varbūt viņš sev sataisīs tos dzīvokļus un pasūtīs Didrihsoni ar visu tauriņu ratā? 😂 čalis veido sev iztiku 😂 vai vienkārši, lai būtu kur aizmukt no viņasIli @ 07.05.2023 09:02No otras puses, ļoti labi,ka DŽ nav vazāts līdzi. Ko bērns no tā vsp iegūtu.
Iespējams, ka Elīnas un Naura starpā šobrīd ir saspīlējums dēļ Naura paralēlās dzīves. Kā jums pašām šķiet, tas ir ok, ja vīrs pērk un remontē dzīvokļus bez sievas ziņas?! Iedomājieties, cik daudz kustību jāizveic. Iet no mājas ārā, buča un... ko viņš saka tajā brīdī, kurp dosies, ko darīs? Melis. Man žēl Elīnas. Tā izčakarēt sevi, savu veselību, dzīvi dēļ tāda pretīga šakālēna.
EsPati @ 07.05.2023 09:07Skatos silueta storijus un postus. Un godīgi - mani vairāk uzrunā viņu vienkāršie ieraksti un bildes ar tām drēbēm. Tik viegli uztverami un saprotami. Bez kaut kāda haosa uz katras bildes ar sazin cik linkiem un tekstiem. Un man tiešām pie vienas vietas, kur drēbes ir fotografētas. Vai Spānijā uz balkona vai LV kādā foto studijā. Un kāda cenu atšķirība tām drēbēm ? Salīdzinu šoa divus veikalus, jo tiem abiem ir salīdzinoši līdzīgs sortiments.
Gaisa jaucēja @ 07.05.2023 09:20un mēs neviens nezinām, cik daudz viņam vēl to dzīvokļu ? varbūt viņš sev sataisīs tos dzīvokļus un pasūtīs Didrihsoni ar visu tauriņu ratā? ? čalis veido sev iztiku ? vai vienkārši, lai būtu kur aizmukt no viņas
Gaisa jaucēja @ 07.05.2023 09:17kaut kā taču ir jāpaziņo, ka viņai arī bija "labs" vakars ?
Ekhoo @ 07.05.2023 10:14Man visvairāk žēl, ka Elīna šito ceļojumu prafukala. Nu reāli, bez bērna, barot beigusi, ir kompānija… tā teikt nu nav NEVIENA iemesla neatslābt, perfekta iespēja satuvināties atkal ar vīru, galu galā kas var būt labāks par atvaļinājuma/ceļojumu seksu kad nav nekādu pienākumu (bērnu, atslaukšanas utt) nē, Viņa labāk pa +30 grādiem staigā savā bombīgajā ādas jakā un meklē donatus.
Ili @ 07.05.2023 09:02No otras puses, ļoti labi,ka DŽ nav vazāts līdzi. Ko bērns no tā vsp iegūtu.
Iespējams, ka Elīnas un Naura starpā šobrīd ir saspīlējums dēļ Naura paralēlās dzīves. Kā jums pašām šķiet, tas ir ok, ja vīrs pērk un remontē dzīvokļus bez sievas ziņas?! Iedomājieties, cik daudz kustību jāizveic. Iet no mājas ārā, buča un... ko viņš saka tajā brīdī, kurp dosies, ko darīs? Melis. Man žēl Elīnas. Tā izčakarēt sevi, savu veselību, dzīvi dēļ tāda pretīga šakālēna.
Valdet @ 07.05.2023 10:15Nu nezinu, Nauri vilkt līdzi uz iepirkšanās centru? Ja es gribētu pašopingot, es łautu vīram darīt ko vēlas, nevis neapmierināts vilkties līdzi man ? neredzu problēmu. Bet nu ja visi vakari tiek pavadīti atseviški, tas jau cits stāsts.
Ekhoo @ 07.05.2023 10:53Kāda dāvana, tāda dzimšanas diena! ?
Nu labi, tās botas vēl ok, ja tiešām baigi gribēja. Bet stiept uz Dubaiju kkādas iešļūcenes? Saprastu vēl
Kkāds mega brends… un stāv un nervozē, kad N pasaka- “oranžo vietā” aiz prieka mulst un plaudē un saka, jaaaaā, man nepatīk oranžās (itkā nebūtu sadūšojusies to pateikt nekad)
Nu kāā, nu kā var vīra dzimšanas dienā vnk aizvilkties uz veikalu pēc bulkām un no rīta vecim aizmigušam bāzt virsū pūderus un otiņas priecīgi sakot, ka vakar 90€ iztērējusi….. aaaaa! Man smadzenes uzsprāgs!
Būtu labāk nopirkusi kaut vienu normālu apģērba gabalu, savādāk jau sāk ar to nenormālo meikapu izskatīties pēc vecas ielenes