L.. @ 04.05.2023 12:06Ja tas bērns tika atstāts Ventspilī jau no pagaišās nedēļas, tad Didrai nav kas ar galvu, jo pirmdien mēģināja iestāstīt, ka bērns otrā istabā guļ ?
Iespējams, ka aukle atteicās braukt pēdējā brīdī. Un tas arī bija tas "viss slikti, kāpšu uz 9.stāvu ar kājām".
magdalena333 @ 04.05.2023 11:45Paga, tiešām Džeisons ir jau kopš sestdienas atstāts Ventspilī? Un šie tak tagad arī aizbrauca uz vismaz nedēļu, wow vienkārši wow, tas skaitās mēs visu kopā, un bērnam vēl nav pat gads un jau uz aptuveni 2 nedēļām prom no vecākiem? Nē nu mans prāts to nespēj sagramot, un gribas ticēt, ka gan jau viņš ir ar viņiem. Vai arī lielie biznesmeņi nespēja pavilkt aukles izmaksas, un tad izlēma, ka nav ko, lai paliek Latvijā
Bellini @ 04.05.2023 12:12
Man gan liekas, ka atteicās viņu skatities Naura mamma un tapec savāca Elīna mammas uz Dobeli, tas spriežot pēc storijiem, kur pēkšņi viņi pazuda no Ventspils, Elina gandriz asarās un nakamajas dienās storijos jau bija viņu suns fonā, kas nozīmē, ka atbrauca Elīnas mamma
.Greetaa @ 04.05.2023 13:37Kāds ir mērķis šim braucienam uz Dubaiju? Elīna storijos saka, ka dāvana Naurim dzimšanas dienā. Super, tā dēļ var tik mazu dēliņu atstāt uz 2 nedēļām LV.
Mēģinātu vēl saprast, ja būtu kāda izšķiroša biznesa tikšanās ar ārvalstu partneriem un tad izrauties uz pāris dienām, bet tagad apzināti atstāt mājās, lai vecāki var vienkārši atpūsties un palēkāt apenēs Dubaijā... amazing.
Un es domāju, ka Dž tiešām nav paņemts līdzi, jo tad būtu storiji ar to kā mazais neļāvis Didrenei gulēt utt, bet te uzreiz fricīšu cenas.
Un "Nauris jau izpļāpājās" uz kurieni brauks, vienkārši OMG tāds valsts noslēpums, ko nedrīkst izpaust. Sen jau te visas zināja, ka uz Dubaiju lidos
Metaforaas @ 04.05.2023 13:11Pēc viņu storijiem izskatās, ka viņi tik ļoti ir pārņemti viens ar otru , ka bērns viņiem kā 5 ritenis , protams vecākiem vajag atpūsties, bet ne jau katru mēnesi. Es vienkārši šokā par tādu attieksmi pret bērnu.
Bambusiks @ 04.05.2023 13:57
Un viņi grib vēl. ?
Mayaaa @ 04.05.2023 14:50Kāds jau viņiem tos storijus iefilmē..
Tikai ko tad pati Elīna dara? Kā var sev iestāstīt, ka dara tik daudz, nedarot neko?Dalia @ 01.05.2023 23:18
Izskatās ka viņa viņiem arī piegādes nes uz mājām no pirmā stāva. Šodien ogas, pirms tam arī kūku utt. Riktīgs pakalpiņš. Elina normāli iekārtojusies. Kāda vaina, ka viss Tavā vietā tiek izdarīts. Kad piķis ir tad problēmu nav.
Lula @ 04.05.2023 14:03
Domāju, ka Nauriks grib vēl, tāpēc arī viņš maina pamperus un auklē vairāk, gan jau viņiem tāds dīls. Senāk jau Elīna teica, ka vīrs grib bērnus, bet viņa vēl ne. Un tad baams, bombene klāt
Bambusiks @ 04.05.2023 13:57
Un viņi grib vēl. ?