Meitenearputniem @ 02.05.2023 12:15kādam ir bildes? Manuprāt,melns marmors ir smuks elementos , piemēram vannas istabā vai virtuvē mazu gabaliņu,bet vispār man šķiet,tas bums ar marmoru sen jau beidzies ....
Diina @ 02.05.2023 12:19Es nesaprotu..Jūs arī tā darat kā Elīna pa savām kājām,kāju pirkstiem,uzvelkat zeķītes ,tad ar tādām rokām pa galvu un ,dzerat kafiju??? Nē ,nu gadās,bet kāpēc viņa publicē savu netīrīgumu?
Viņa pat nemazgā augļus un tās ogas.Poļi viņas lasa ar piepīpētam rokām,toi toi wc un vagu krūmos iekšā..putekļi utt. Nu fui.
Viņai maybe heliko baktērija pa kunģi dzīvo.
Redzēsim, pēc cik gadiem viņa pēc šīs reizes dosies uz Ventspili.Dalia @ 01.05.2023 11:43
Un vispār ļoti neglīti no Elīnas puses bija publiski 10k cilvēkiem paziņot, ka vienīgais, kas Naura mammai derēs no Butterfly ? ir 5 XXXXXL bikes. Cik neērti tā ņirgāties. Nu labi, ka Elīna sverās pirms ūdeni dzer! Nabaga Naura mamma. Varēja redzēt, ka Elīna bāž kameru sejā un taisa savas reklāmas. Kur kārtējo reizi aizmirsa pielikt #reklāma
Lula @ 02.05.2023 12:20
Es savas pēdas parasti nepaijāju :D Bet nu viņa ir tikko pēc pedikīra, viss tak nomazgāts
Diina @ 02.05.2023 12:59
Annas pērlē kājas nenazgā,esmu bijusi,vasarā apslauka ar slapjo salveti! Un velk atpakal savas netīrās zeķes.
Saujapavasaris @ 02.05.2023 13:06Kas tur ir ar to Ventspils jauno melno dzīvokli? Vairs nesekoju nevienam no viņiem. Ir izremontēts? Pa cik tad šo izīrē?
Varbūt kādam kādi screenshoti ir?
Saujapavasaris @ 02.05.2023 13:06Kas tur ir ar to Ventspils jauno melno dzīvokli? Vairs nesekoju nevienam no viņiem. Ir izremontēts? Pa cik tad šo izīrē?
Varbūt kādam kādi screenshoti ir?
Arahne @ 02.05.2023 12:14Kurš? Nu kurš NORMĀLS cilvēks sarijas ķiplokus, ja jāiet pie ārsta, manikīres vai jebkur, kur Tu esi ar otru cilvēku aci pret aci. Pretīgi!
Mayaaa @ 02.05.2023 17:02Neraža, didra nedāvina ņurim dāvanas, jo viņam nav emocijas?
elfa* @ 02.05.2023 17:38Gan jau Didra atkal kko muld, kā jau parasti par iemesliem, visu situāciju utt.
Bet ja es pieņemu, ka viņa runā taisnību, tad šī būtu viena reize, kad es viņu saprotu. Ja es censtos kādam sev mīļam uz viņa svētkiem regulāri dāvināt visu no sirds un pretī saņemtu kkādu aukstas zivs reakciju, ar laiku man arī apniktu un es vnk vairs necenstos. Jo kāda jēga? Es pati vienmēr novērtēju, kad kāds manis dēļ ir centies utt.
Bet nu, tā kā tā ir Didra...
Miray @ 02.05.2023 18:54man jau liekas normāla vīriešu reakcija, ka nespiedz aiz laimes un neliek dāvanu instā 10 rakursos no visām pusēm, noteikti ir paldies un viss