BellaBoss @ 25.04.2023 22:45Naurels aizbraucis pie Didī vecākiem? Tad jau Dž būs aizvedis brīvsienās...?
Gudralapsa @ 25.04.2023 14:35Un ja es mācētu, es gribētu uz Elčas ikdienas bezvīļu video uzlikt šito skaņu celiņu!
Ietekemle, aiziet! You can do it!
guccibabe @ 25.04.2023 11:31Tīri intereses pēc- Vai kāda ir pirkusi tās koriģējošās bezvīļu stringu apenes. Ir kāda tolka, tb vai vēderu savelk/noslēpj? Vnk skatos, ka andelemandele bieži tiek tigotas.??
Tādēļ apšaubu kvalitāti par tādu kosmosu, kā viņas tiek tirgotas.
BellaBoss @ 25.04.2023 22:45Naurels aizbraucis pie Didī vecākiem? Tad jau Dž būs aizvedis brīvsienās...?
telma @ 25.04.2023 12:32Ietekmeles pēdējais storijs ar ģimenes dienu ir tik ļoti skumjš. Vienkārsi aizdomājos, vai viņiem vispār ir tāda sirsnīga kopābūšana trijatā bez obligātas reportēšanas instagramā. Un kas ir tās sievietes, kas vēl tic tam teātrim.
Piliite89 @ 25.04.2023 22:36Par Auklēm runājot. Ļoti žēl ka par to nerunā un neaktualizē, es vispār nesaprotu kāpēc ir jāslepj tas, ka visi kopā, kamēr Elīna strāda, Nauris darbojās ar bērnu uttlk. Tik liela auditorija, būtu aktualizējusi šo. Nesaprotu nav jau par ko kaunēties, vienīgais sabojās savu bussiness women mom image. Es zinu cik grūti ir apvienot darbu ar bērnu, kad neviens nepalīdz un pie tā datorā jānosēž un jaizdara darbi. Tas ir fking grūti. Kamēr šie ikdienas gaitās dara un var izdarīt visu, jo ir auklīte, tas taču ir normāli. Pēdēja Live teica ka ir atklāta uiii…Te nu bija atklātā Didra.
sakuraszarins @ 26.04.2023 01:22Jūs vispār spējat iedomāties, cik grūti Džeisonam būs iet uz skolu, kad citi par viņu iesmies, galvenokārt vecāku dēļ?
Kā arī der atcerēties teicienu : ''Ābols no ābeles tālu nekrīt."
sakuraszarins @ 26.04.2023 01:13
Ļoti skumji vispār, jo Džeisons izaugs bez vecāku mīlestības, pilnīga vienaldzībā un tā ir lieta, kas pati svarīgākā, un kuru nav iespējas aizvietot un nopirkt par jebkādu naudu. Tikmēr māte, kā idiote lēkā plika un virina savu mētelīti 100 tūkstošu priekšā , un reklamē savas lētās poļu šmotkas.
Berry5 @ 26.04.2023 02:40
Diezgan traki vispār, jo bez skandāliem viņa ir 0. Tāpat kā Gluzunovu aizmirstu 2 mēnešos.
Vot reāli, atslēgt viņai internetu un abonamentu kasjauns.lv. Ja? Vai viņu kāds atcerētos kā Zeltiņu pēc 30 gadiem?
Berry5 @ 26.04.2023 02:40
Diezgan traki vispār, jo bez skandāliem viņa ir 0. Tāpat kā Gluzunovu aizmirstu 2 mēnešos.
Vot reāli, atslēgt viņai internetu un abonamentu kasjauns.lv. Ja? Vai viņu kāds atcerētos kā Zeltiņu pēc 30 gadiem?
IceCream @ 25.04.2023 23:55
Dumja, Tu lapsa, nevis gudra. Sad****si veselu lappusi.
Youtube jā pievieno caur video nevis linku.
Nu, programētāji arī dod.
Pupsiks* @ 26.04.2023 07:21
Man jau šķiet, ka mazā vecuma bērniem ir vienalga. Daudz lielāku lomu spēlē raksturs un spēja iejusties grupā - te nu redzēsim, kas sanāks.
Ietekme ir arī vecākiem, bet te drīzāk pašai E un N būs problēmas iejusties starp vecākiem, respektēt skolas vadību un pašiem ievērot elementāras prasības.
Pupsiks* @ 26.04.2023 07:21
Man jau šķiet, ka mazā vecuma bērniem ir vienalga. Daudz lielāku lomu spēlē raksturs un spēja iejusties grupā - te nu redzēsim, kas sanāks.
Ietekme ir arī vecākiem, bet te drīzāk pašai E un N būs problēmas iejusties starp vecākiem, respektēt skolas vadību un pašiem ievērot elementāras prasības.
kuššššš @ 26.04.2023 08:58
Domā, ka lielā močītāja vispār ies uz vecāku sapulcēm utt? Labākajā gadījumā Nauriku aizsūtīs. Viens ir tas, ka Didrai jau baigi neinteresē Džeisons, bet otrs - diez vai skolas vadība un citi vecāki gribēs tikt filmēt viņas storijiem un man liekas, ka ja nevar filmēt, tad Didrai arī nav interesanti kaut kur doties.
Reāli nesaprotu,ko var visu laiku piekasīties pie vārdiem. Tici vai nē, man latviešu valoda bija atzīme 8-9. Bet jā, arī man un citiem gadās uzrakstīt kādu vārdu nepareizi. Itkā forums par didrihsoni, par butterfly, bet tā vien šķiet, ka jums ka tik viena otrai ieknābt kaut ko. Jums tas pašapziņu paceļ vai kāds tieši jums kaifs no tā? Mēs taču visi esam cilvēki. Bet labi, nav jēga te izpausties , tapat turpināsiet katram komentam tikai ar lupu skatīties vai viss perfekti uzrakstīts.Zabiite @ 25.04.2023 19:15
Elīna, tā tu? Reklamē koriģējošo?
Vai arī citas domā, ka ir komforti,nevis KOMFORTABLI?
Lauva08 @ 26.04.2023 10:44Reāli nesaprotu,ko var visu laiku piekasīties pie vārdiem. Tici vai nē, man latviešu valoda bija atzīme 8-9. Bet jā, arī man un citiem gadās uzrakstīt kādu vārdu nepareizi. Itkā forums par didrihsoni, par butterfly, bet tā vien šķiet, ka jums ka tik viena otrai ieknābt kaut ko. Jums tas pašapziņu paceļ vai kāds tieši jums kaifs no tā? Mēs taču visi esam cilvēki. Bet labi, nav jēga te izpausties , tapat turpināsiet katram komentam tikai ar lupu skatīties vai viss perfekti uzrakstīts.