Villanelle @ 23.02.2020 09:46Pati esmu entuziastiska sporta zāles apmeklētāja un man kaut kas nenormāli trigero tajā Elīnas zāles apmeklēšanā un veidā, kā viņa par to runā.
Piekrītu par Kalendy - man arī šķiet galīgi nesimpātiska, bet grūti pat pateikt - kāpēc. Jo, ja katru sejas detaļu apskata atsevišķi, tur viss ir kārtībā. Pilnīgas lūpas, mazs deguntiņš, eksotiskas acis. Laikam vaibstos vai tīri harizmā vaina.
Man arī prieks, ja Monta tiešām atradusi normālu darbu. Jo būsim godīgas, ja galva uz pleciem ir, kāpēc būt pārdevējai? Elīna atkal otrādi - nu, neviens cits viņu normālā darbā, kur jālieto pelēkās šūniņas, neņemtu. Tāpat strādātu kādā lupatu veikalā, tāpēc šis tiešām ir augstākais, ko viņa vispār var ar savām prāta spējām var sasniegt.
Villanelle @ 23.02.2020 09:46Pati esmu entuziastiska sporta zāles apmeklētāja un man kaut kas nenormāli trigero tajā Elīnas zāles apmeklēšanā un veidā, kā viņa par to runā.
Piekrītu par Kalendy - man arī šķiet galīgi nesimpātiska, bet grūti pat pateikt - kāpēc. Jo, ja katru sejas detaļu apskata atsevišķi, tur viss ir kārtībā. Pilnīgas lūpas, mazs deguntiņš, eksotiskas acis. Laikam vaibstos vai tīri harizmā vaina.
Man arī prieks, ja Monta tiešām atradusi normālu darbu. Jo būsim godīgas, ja galva uz pleciem ir, kāpēc būt pārdevējai? Elīna atkal otrādi - nu, neviens cits viņu normālā darbā, kur jālieto pelēkās šūniņas, neņemtu. Tāpat strādātu kādā lupatu veikalā, tāpēc šis tiešām ir augstākais, ko viņa vispār var ar savām prāta spējām var sasniegt.
Blanche @ 23.02.2020 09:53
Nu tagad pateici it kā pārdevējas darbs būtu galīgi garām. ? ir daudzi tiešām super pārdevēji, kuri ir savā vietā un pārdos jebko ar savu harizmu.
Nuu Elīna, protams, nav nekāda labākā pārdevēja, bet nu viņai ir citi talanti. Jebkurš tomēr nevar atvērt veikalu un neticu, ka tas ir baigi viegli.
cupcake2 @ 23.02.2020 13:57Tas moments, kad centies aizdzīt prom visas sliktās domas, neieciklēties uz citu cilvēku dzīvēm un nekritizēt, kas un kā tiek darīts, un Dzenīte paņem un ieliek storiju, ko filmē, braucot pie stūres pa šoseju ar saviem mazajiem dēliem.
Dzenīt, tu vari čīkstēt par mobingu un saukt visus par slimiem cik gribi, bet slima tomēr esi tu pati. Slima ar instagramu un savas dzīves izrādīšanu. Cilvēku nepadara par slimu tas, ka influenceri izdara kaut ko tik debīlu, par ko nav iespējams paklusēt.
Zuzee @ 23.02.2020 15:43https://failiem.lv/thumb_show.php?i=pkydsssq
Nu fuj, pēc kā viņa izskatās.
Ketija123 @ 23.02.2020 16:54Visām Didras fanēm vajadzētu beidzot saprast, ka viņai ir smagi kompleksi. Mūsdienās, Latvijā, nav stilīgi ikdienā tāaaa krāsoties. Cilvēks nespēj ne dienu sevi pieņemt dabisku, iztaisās kā uz naktsklubu (lai gan arī uz klubu arī tik traki daudzas neiet). Ir tak bauda ik pa laikam atpūtināt savu seju, ļaut viņai elpot, nevis nonstop pārkrāmēt ar špakteli un pārmērīgi pārpumpēt lūpas, par neredzot, ka neproporcionālas (ķip, ka tik milzīgas, vienalga par to proporciju) . Man jau šķiet, ka biš tomēr problēma ir arī vīrietī, jo nu nevar būt, ka viņš viņu no sirds mīl un nepamudina, neiedvesmo biežāk būt patiesai, dabiskai.
Zuzee @ 23.02.2020 15:43https://failiem.lv/thumb_show.php?i=pkydsssq
Nu fuj, pēc kā viņa izskatās.