Aarzemniece12 @ 22.02.2020 14:26Es viņas vietā būtu nevis fake Dior un Gucci somas pirkusi, bet labāk savus zobus savedusi kārtībā. Jauna meitene, uzkrasojisies un sataisījusies kā dīva, bet kā muti atver, tā pleķaini, šķībi zobi... šķībi vēl tā, bet tie brūnie pleķi starp priekšzobiem tik nekoptu iespaidu atstāj.
Pormifē @ 22.02.2020 14:34
Man atkal traucē deguns?? Vai nu viņai viņš ir tiešām liels, nelīdzens, vai nu ar špakteļkrāsu virsū tāds tik izskatās.?
blacke @ 22.02.2020 14:43
Viņai ir diezgan liels deguns, vecākās bildēs un bildēs viņas mammas profilā tas ļoti labi redzams.
Pormifē @ 22.02.2020 14:34
Man atkal traucē deguns?? Vai nu viņai viņš ir tiešām liels, nelīdzens, vai nu ar špakteļkrāsu virsū tāds tik izskatās.?
Pormifē @ 22.02.2020 14:50Vai man vienīgajai tā modele ar tumšajiem matiem, kas tagad pārsvarā dominē storijos, neliekas īpaši simpātiska? Liekas, ka viņa nepiestāv tām butterfly šmotkām.. Nav tāda modeles seja.. bet cik saprotu, tad par tādu arī citur piestrādā?
Pormifē @ 22.02.2020 14:50Vai man vienīgajai tā modele ar tumšajiem matiem, kas tagad pārsvarā dominē storijos, neliekas īpaši simpātiska? Liekas, ka viņa nepiestāv tām butterfly šmotkām.. Nav tāda modeles seja.. bet cik saprotu, tad par tādu arī citur piestrādā?
Ketija123 @ 19.02.2020 20:07
Manuprāt, diezgan lieki izmesta nauda, jo TV maz skatās jaunietes un jaunas sievietes, kas ir viņas auditorija, turklāt tā raidījuma reitingi noteikti nav nekas wow. Varēja labāk to naudiņu ieguldīt sponsored ierakstos Instagram un Facebook. Tas raidījums "veiksmīgsuznemejs" par velti jau tos sižetus netaisa, nav jau labdarība, viņi regulāri zvana dažādiem uzņēmējiem un piedāvā atbraukt uztaisīt sižetu un nodemonstrēt TV, līdzīgi kā agrāk Televeikals. Es arī reiz strādāju dizaina veikalā un piekritām viņu piedāvājumam. Neatceros, bet bija kaut kas starp 200 - 300 eur par to sižetu jāmaksā. Pirms rādīšanas TV mums arī to video atsūtīja, ļāva izteikt korekcijas veica uzlabojumus. Reāli nekāda jēga nebija, tas ir, apgrozījums nepacēlās, toties varējām soctiklos pazīmēties, ka pie mums bija TV/ ka būsim TV, nu tā tīri pašapziņai.
Blanche @ 22.02.2020 20:28Elinai labi apavi prieks sporta ?
Aarzemniece12 @ 22.02.2020 20:34
Un Nauris apenēs trenējas ?
Viņi tagad katru dienu uz zāli ies ? Jaunais Latvijas fitnesa pāris ?
Jā, nākamā Paula ??
Varēs vēl izdot savu pavārgrāmatu ar saviem “fitnesa” ēdieniem ??
?Ayfer @ 22.02.2020 21:09Naurim ar steigu tās tievās kājiņas derētu patrenēt.
No varianta- always skip leg day.
Vispār daudziem vīriešiem, ikdienā esot zālē, esmu novērojuai nelāgu paradumu- augšu trenē, par kājām aizmirst.
Tāpat kā meitenēm- pakaļu bezjēgā trenē 7x nedēļā, bet lai hanteli rokās paņemtu, patrenētu muguru, grūtis, ar koku pa galvu jādod.
Es tiešām nesaprotu šos cilvēkus, kā var pašam nebūt kauns? ? neērti skatīties uz ko tādu. Peldenēs aiziet uz zāli ???Aarzemniece12 @ 22.02.2020 20:34
Un Nauris apenēs trenējas ?
Viņi tagad katru dienu uz zāli ies ? Jaunais Latvijas fitnesa pāris ?