tw274901411 @ 27.10.2021 22:14Jenots ir īsāks par mani. Un es neesmu 180.
Enazenaz @ 27.10.2021 22:17Kāpēc tāda apsēstība ar Naura locekli? ? Tā kā mazas meitenes, kuras pliku krānu nav redzējušas. Tas, ka apenēs nav redzams milzīgs daikts, nenozīmē, ka viņa tur nav, bet laikam jau dažas šeit dzīvo ar ideju, ka vīrieši tik ar erektīviem locekļiem staigā :) Un, sēklinieki arī ir dažādos izmēros-tāpat kā krūtis. Paldies varat neteikt, bet tas uz priekšdienām-mazums jau randiņā norakstīsiet kāda labu čali tikai tāpēc, ka bikšu priekša neizspiežas ?
Vibe @ 27.10.2021 22:21
Naurim tur bikses nav nekā ?
Elīna arī šodien viņu metās filmēt apenes, lai tur kaut ko pierādītu, jenotam ir kena daikts. ?
Marla @ 27.10.2021 21:19"ja man mainīsies plāni, es nebūšu tik produktīva"
"es vienmēr saplanoju daudz, ko izdarīt"
ELĪN... Visa tava dzīve ir fotosesija....ļoti bombiski protams, bet lūdzu, beidz runāt kā kkāds naftas magnāts. ?
Enazenaz @ 27.10.2021 22:17Kāpēc tāda apsēstība ar Naura locekli? ? Tā kā mazas meitenes, kuras pliku krānu nav redzējušas. Tas, ka apenēs nav redzams milzīgs daikts, nenozīmē, ka viņa tur nav, bet laikam jau dažas šeit dzīvo ar ideju, ka vīrieši tik ar erektīviem locekļiem staigā :) Un, sēklinieki arī ir dažādos izmēros-tāpat kā krūtis. Paldies varat neteikt, bet tas uz priekšdienām-mazums jau randiņā norakstīsiet kāda labu čali tikai tāpēc, ka bikšu priekša neizspiežas ?
a kas saka ka vins ir 185? elina savos storijos?
AnnijaB @ 28.10.2021 10:08Elinčiks šorīt bijis pie Jūrmalas meičas nagus taisīt. Skaidrāks par skaidru. Atkal story no meža? uz zinu to meistari, viņas darbs uz nagiem atkal. Plus viņai bildes ar Elīnas pleķainajām rokām.??
varbūt tie story ierunātai pirms tam. Kā Elīna to parasti daranav jau tik traki @ 28.10.2021 10:19
man gan izskatās pēc vakardienas nagiem :D tās pašas negaumīgās melbaltās ķetnas. mošk jau tos pašus likusi, lai neredz starpību :D :D
AnnijaB @ 28.10.2021 10:08Elinčiks šorīt bijis pie Jūrmalas meičas nagus taisīt. Skaidrāks par skaidru. Atkal story no meža? uz zinu to meistari, viņas darbs uz nagiem atkal. Plus viņai bildes ar Elīnas pleķainajām rokām.??
@jpnails_eyelashes ceru, neuztaisīšy reklāmu.😂😂😂😂Enazenaz @ 28.10.2021 11:14
Kas par meistari?