Izdomāju pēc 5 gadu ilgas pauzes beidzot atcerēties paroli un ielogoties šeit arī es, lai iemestu savas 5 kapeikas, kuras neviens neprasa.
Elīnas izteikumi ir uzjundījuši atsevišķus dusmu vilnīšus diezgan regulāri. Es brīnos, ka cilvēks var būt tik ļoti centrēts uz sevi, egoistisks, mietpilsonisks. Izskatās, ka viņu interesē tikai viņa pati un iespēja nokāst naudu no saviem sekotājiem. Viņu neinteresē nekas no apkārt notiekošā, jau sākot no LGBT+, beidzot ar kažokzvēru audzētavām, laikā, kad cilvēki visapkārt cīnās par vienlīdzību, citu cilvēku (un arī dzīvnieku) tiesībām.
Par vakcināciju un covid nemaz nerunājot! Noteikti ne viņai būtu jārunā par tādām lietām, pie tam neko par to nezinot, nepastudējot kaut pašu minimumu par vīrusa pārnesi un vakcīnām. Tā kā pati strādāju slimnīcā un redzu, kā arī jauni cilvēki lēnām nosmok pie mākslīgās plaušu ventilācijas aparāta, klausoties Elīnas un viņai līdzīgo izteikumus tiešām pārņem dusmas. Vinai ir ļoti kategorisks viedoklis par lietām, ko viņa nesaprot un kas viņu neinteresē. Un cilvēki, it sevišķi jaunas meitenes un sievietes, kas seko viņas profilam, tic, ka viņa saprot, par ko runā. Šlesera politiskie mērķi ir skaidri, par Elīnu gan nezinu, vai tā ir nauda, vai varbūt vienkārši iespēja pabļaut, lai dabūtu vēl kādu sekotāju.
Brīnos, ka jauna sieviete sevi nekā neizglīto, kaut vai par ādas kopšanu, veselīgu uzturu, ja viņu tik ļoti uztrauc ārējais izskats. Ne visu ir iespējams pēc tam izlabot ar plastisko ķirurģiju. Es pat šobrīd nerunāju par valodu apguvi, augstāko izglītību vai kultūru (kas nav tikai kino ar popcīti).
Neesmu Elīnas heitere, parasti cenšos atbalstīt gan vietējos ražotājus, gan uzņēmumus, taču Elīnas personības un skaļo viedokļu dēļ es neko nepirktu no viņas veikala, pat ja neuzskatītu tās par ļoti pārcenotām tirgus precēm. Dažas viņas mammas šūtās drēbes gan izskatījās labi. :)