Skaistslaiks @ 18.09.2021 14:53Es arī nesaprotu šito plātīšanos pie stūres, un šī par deputāti sataisījusies, kādu piemēru viņa var sniegt, šausmas. Reāls drauds sabiedrībai. Un vispār, nezinu kā jums, bet man reāli liekas, ka viņa kaut ko lieto, jo visu laiku ir uzvilkta, nu sajūta, ka sašņaukusies vai arī iet kukū, lēkā, gorās, no vienas tēmas lec nākamajā nu pilnīgi dīvaina. Es gan nesekoju viņai un viņas storijus varbūt pāris mēnešus esmu apskatījusies, varbūt jau viņa tāda tralalā ir bijusi vienmēr,l:)
Cruell @ 18.09.2021 15:11
Kafiju pārmērīgi daudz gan jau.
Luizee1 @ 18.09.2021 19:18Šodien! Šodien! Viņa beidzot uzrakstīja vārdu “kaut kā” nevis kautkā, kautkad, kautkur!!!!jes!
jukusi @ 18.09.2021 14:06Esmu pamanījusi, ka Elīna ar katru gadu izskatās ar vien vīrišķīgāka, kaut gan pati dara visu iespējamo, lai panāktu pretējo. Nav vairs tas vieglums un sievišķīgums viņai jau sen, bet galvenais lai Naurim patīk??♀️
Monchaaa @ 19.09.2021 00:44Es nesaprotu tos cilvēkus, tajā skaitā Elīnu, kas saka - es neesmu atradis iemeslu, kādēļ man būtu jāvakcinējas.. vai šie cilvēki vispār saprot, kas notiek slimnīcās? Joprojām palielinās nevakcineto saslimšana un gultas vietu paliek mazāk, ārsti pārslogoti, tiek atceltas svarīgas operācijas, lai tikai tiktu galā ar covid saslimušajiem. Šie cilvēki laikam to nesapratīs, līdz nesaslims kāds no viņu tuviniekiem vai paši.
Ļaunums @ 19.09.2021 00:56
Es izslimoju, draugi, ģimene- kā parastu gripu.
Ja sadomājas, omg, man kovids, varu nomirt. Tad arī tā pašsajūta tajā brīdī palika sliktāka, jo ar domām pievelc sev tās kaites! Kā arī ir jāspēj noreaģēt ar tējām, zālēm. Nevis ielaist un tad raudāt, cik viss ir slikti.
Tūlīt man uzbruks, lai priecājos, ka neviens nenomira no kovid.
Varu teikt, ka paziņa nomira no vakcīnas, bet visi klusē!
Un vēl paziņu paziņas arī nomira no vakcīnas.
Katrs dara kā vēlas, laiž to nepārbaudīto vielu vai nē.
Tik pirms potē, padomā vai vēliea vēl bērnus, jo tā pote var ietekmēt ģenētiku, auglību utt.
Varu teikt, ka paziņa nomira no vakcīnas, bet visi klusē!
Un vēl paziņu paziņas arī nomira no vakcīnas